نام کتاب : امنیت در سفر حج
نویسنده : سازمان حج و زیارت
ناشر : پارس بوک
زبان کتاب : پارسی
تعداد صفحه : 15
قالب کتاب : PDF
حجم فایل : 1,810 کیلوبایت
توضیحات : آنچه در اين کتابچه، به مطالعه ي آن خواهيد نشست، نتيجه تحقيقات و پژوهش هاي حوادثي است كه در مسير اين سفر روحاني به انحاء مختلف، اتفاق افتاده و اينك به صورت توصيه هاي چند، در اختيار شما قرار گرفته است. لازم به ذکر است که عدم رعایت برخی از موارد ذیل دارای مجازاتهایی نظیر بازداشت و … می باشد.و رعایت به آن قوانین باعث حفظ شئونات کشور ایران، خواهد گردید.
نام کتاب : وضعیت شیعه در عربستان
نویسنده : محمد علی مهدوی راد
ناشر : پارس بوک
زبان کتاب : فارسی
تعداد صفحه : 19
قالب کتاب : PDF
حجم فایل : 198 Kb
توضیحات : کشور عربستان سعودی یکی از مهمترین کشورهای منطقه خلیج فارس و کل جهان اسلام می باشد، که اکنون تحت پادشاهی سعودی اداره می شود. اهمیت این کشور قطع نظر از وجود چاه های نفت و وضعیت خاص اقتصادی اش، از وضعیت ویژه و استثنایی این کشور در زمینه امور مذهبی ناشی می شود. وجود شهرهای مقدس مکه و مدینه در عربستان به عنوان سرزمین وحی، موجب شده است هر ساله میلیون نفر از مسلمانان جهان برای انجام اعمال مذهبی در موسم حج و انجام زیارت حرمین شریفین عازم این کشور شوند. آنچه در پی می آید گزارشی از وضعیت و شرایط شیعیان ( در اینجا مراد ما شیعیان امامیه اثناعشری می باشد )، از جنبه های مختلف سیاسی، ترکیب جغرافیایی، مذهبی، و فرهنگی در کشور عربستان سعودی در دوران کنونی می باشد.
نام کتاب : احکام حج عمره مفرده
نویسنده : آیت الله یوسف صانعی
ناشر : انتشارات میثم تمار
زبان کتاب :فارسی
تعداد صفحه : 62
قالب کتاب : PDF
حجم فایل : 1.14 Mb
توضیحات : عمره به معني زيارت، و از عماره به معني «آبادي» گرفته شده است، زيراملاقات و زيارت موجب آبادي است و در شريعت اسلامي، به زيارت خانه خدا باتشريفات خاصي که عبارت است از احرام و انجام طواف و نماز آن و نيز سعي بينصفا و مروه و تقصير، اطلاق مي شود. بنابراين زائر بيت الله الحرام باانجام اين اعمال خاص، قصد تقرب به حضرت پروردگار و زيارت بيت او را دارد. عمره دو گونه است: عمره مفرده و عمره تمتع. عمره مفرده آن عمره اي است که همراه با اعمال ديگر ( حج ) نيست. بلکه خود عمره، مستقل و جدا از حج است. به خلاف عمره تمتع که به پيوست حج مي باشد يعني بعد از انجام عمل عمره، حجبجا آورده مي شود و چون به سبب عمره، 24 چيز بر انسان محرم حرام مي شودولي بعد از انجام عمره اين محرمات
حلال مي شود و تا انجام مناسک بعدي يعنيحج، اين زائر بيت الله الحرام از برخي التذاذات و يا تمتعات بهره مند ميگردد مثلا بوي خوش، ارتباط با همسر و آرايش و… بدين سبب اين عمره راعمره تمتع مي نامند کما اين که در حج تمتع نيز اين جهت در نامگذاري لحاظشده است.