توضیحات : در مورد تاریخ فلسفه غرب کمتر کتاب تالیفی به فارسی وجود دارد.و اصلا تألیف چنین کتابی جرأت بسیاری می خواهد،البته به صورت فیلسوف محور و یا موضوع محور کتب بسیاری تالیف شده است،اما کتابی که بخواهد به سیر فلسفه در غرب بپردازد،نادر است. و کتابی که علاوه بر این مساله از عمق مناسبی برخوردار باشد نادرتر! عبدالحسین خسروپناه که اکنون ریاست انجمن حکمت و فلسفه ایران را بر عهده دارد و دانش آموخته ی فلسفه شرق(اسلامی) است و نسبت به فلسفه ی غرب نیز مطالعات بسیاری دارد و مدرس دانشگاههای مطرح کشورمان است،در این کتاب کوشیده به تاریخ فلسفه غرب و تحلیل این فلسفه و فیلسوفان آن بپردازد،که الحق کار درخشانی کرده است و برای دانشجویان فلسفه و محققین بسیار کارآ خواهد بود،مخصوصا کسانی که بخواهند به فلسفه ی تطبیقی بپردازند.
توضیحات : در این کتاب دوازده متن مهم نوشته ده متفکر برجسته که در زمینه های متنوع علوم انسانی و فلسفه فعالیت داشته اند، آمده است. موضوع تمامی نوشته های این کتاب، هرمنوتیک مدرن گسترده و حدود تاویل سخن ، متن، کنش و رویداد است. کتاب حاضر راهنمای مفیدی برای شناخت موضوع فکری هرمنوتیک مدرن و فرا رفتن آن از قلمرو شناخت شناسی و و گام نهادن به گستره هستی می باشد. در کتاب حاضر دو موضوع مورد بررسی قرار گرفته است:
– بحث هرمنوتیک با موضوع فلسفه زبان
– اهمیت بحث مارتین هایدگر در زمینه این همانی تاویل و فهم و نیز اعتبار پیش فهم های ما در تاویل های ما و تعیین جایگاه جایگاه مان در جهان و زمان.