• دانلود کتابهای الکترونیک مختلف و متنوع با کمترین حجم ممکن
  • قرار گرفتن کتابها در سرور اختصاصی پارس بوک با لینک مستقیم
  • امکان ارسال لینک کتابهای جدید به ایمیل شخصی شما
  • رکورددار تعداد اعضا با بیش از 170 هزار عضو فعال
  • به روز رسانی مداوم سایت با کتابهای جدید ( هر روز یک کتاب جدید )

حج واجب

دانلود کتاب امنیت در سفر حج

تاریخ : ۱۵ فروردین ۱۳۹۱

توضیحات : آنچه در این کتابچه، به مطالعه ی آن خواهید نشست، نتیجه تحقیقات و پژوهش های حوادثی است که در مسیر این سفر روحانی به انحاء مختلف، اتفاق افتاده و اینک به صورت توصیه های چند، در اختیار شما قرار گرفته است. لازم به ذکر است که عدم رعایت برخی از موارد ذیل دارای مجازاتهایی نظیر بازداشت و … می باشد.و رعایت به آن قوانین باعث حفظ شئونات کشور ایران، خواهد گردید.

دانلود کتاب PDF وضعیت شیعه در عربستان

تاریخ : ۶ آذر ۱۳۸۸

توضیحات :  کشور عربستان سعودی یکی از مهمترین کشورهای منطقه خلیج فارس و کل جهان اسلام می باشد، که اکنون تحت پادشاهی سعودی اداره می شود. اهمیت این کشور قطع نظر از وجود چاه های نفت و وضعیت خاص اقتصادی اش، از وضعیت ویژه و استثنایی این کشور در زمینه امور مذهبی ناشی می شود. وجود شهرهای مقدس مکه و مدینه در عربستان به عنوان سرزمین وحی، موجب شده است هر ساله میلیون نفر از مسلمانان جهان برای انجام اعمال مذهبی در موسم حج و انجام زیارت حرمین شریفین عازم این کشور شوند. آنچه در پی می آید گزارشی از وضعیت و شرایط شیعیان ( در اینجا مراد ما شیعیان امامیه اثناعشری می باشد )، از جنبه های مختلف سیاسی، ترکیب جغرافیایی، مذهبی، و فرهنگی در کشور عربستان سعودی در دوران کنونی می باشد.

دانلود کتاب PDF احکام عمره مفرده

تاریخ : ۲۷ تیر ۱۳۸۸

توضیحات :  عمره به معنی زیارت، و از عماره به معنی «آبادی» گرفته شده است، زیراملاقات و زیارت موجب آبادی است و در شریعت اسلامی، به زیارت خانه خدا باتشریفات خاصی که عبارت است از احرام و انجام طواف و نماز آن و نیز سعی بینصفا و مروه و تقصیر، اطلاق می شود. بنابراین زائر بیت الله الحرام باانجام این اعمال خاص، قصد تقرب به حضرت پروردگار و زیارت بیت او را دارد. عمره دو گونه است: عمره مفرده و عمره  تمتع. عمره مفرده آن عمره ای است که همراه با اعمال دیگر ( حج )  نیست. بلکه خود عمره، مستقل و جدا از حج است. به خلاف عمره تمتع که به پیوست حج می باشد یعنی بعد از انجام عمل عمره، حجبجا آورده می شود و چون به سبب عمره، ۲۴ چیز بر انسان محرم حرام می شودولی بعد از انجام عمره این محرمات حلال می شود و تا انجام مناسک بعدی یعنیحج، این زائر بیت الله الحرام از برخی التذاذات و یا تمتعات بهره مند میگردد مثلا بوی خوش، ارتباط با همسر و آرایش و… بدین سبب این عمره راعمره تمتع می نامند کما این که در حج تمتع نیز این جهت در نامگذاری لحاظشده است.