توضیحات : از سال ۱۳۷۹ بدین سو، نویسنده/ ویراستاری به نام آقای ناصر پورپیرار، خواسته یا ناخواسته، در چارچوب گفتمان و تبلیغات ایدئولوژیهای قومگرا، به سخن پراکنی و نظریهپردازی روی آورده است: وی با رد و انکار استواری و پرباری فرهنگ و تمدن ایران، پیش و پس از اسلام، با وحشی و خونریز و بیگانه قلمداد کردن امپراتوریهای هخامنشی و اشکانی و ساسانی، جعلی انگاشتن دینها و مذاهب زرتشت و مانی و مزدک، مزدور خواندن فردوسی، حقیر و بیمایه توصیف کردن زبان فارسی، دروغین دانستن شخصیتهایی ایرانی چون سلمان فارسی، ابوحنیفه، ابومسلم خراسانی، بابک خرمدین و دیگران، و در مقابل، با نسبت دادن فرهنگ و تمدنی عظیم و بیمانند به قوم عرب، و نه مسلمانان، و مصادره تمدن پربار میانرودان و آسیای غربی به سود اعراب، به وضوح کوشیده است که ایرانیان را فاقد هر نوع فرهنگ و تمدنی جلوه دهد و همه دستاوردها و میراث فرهنگی ایران، و به ویژه ایران پس از اسلام را مدیون و مرهون اعراب عصر جاهلی قلمداد کند.
کتاب حاضر، که مشتمل بر دو مقاله مجزا از یکدیگر با عناوین «هخامنشیان و افتخار ملی، آری یا نه؟» و «محکمتر از سرب!» میباشد و ترجمهای از نبشته بابلی مشهور به « چکامه نبونید » را به پیوست دارد، نخستین مجلد از مجموعه کتابهایی است که تحت عنوان کلی «دوازده قرن شکوه» منتشر خواهد شد و حاوی بحثها و استدلالهایی است در جهت پاسخگویی به نظریات طرح شده در نخستین کتاب از مجموعه کتابهای «تأملی در بنیان تاریخ ایران» که با نام «دوازده قرن سکوت: برآمدن هخامنشیان» به چاپ رسیده است. به یاری خداوند، در آیندهای نزدیک مجلدات دیگر کتاب حاضر در نقد مندرجات سایر کتابهای نویسنده یادشده، به نشر خواهد رسید
با سلام خدمت همه دوستان از اونجایی که قوم یهود در طول تاریخ همیشه مورد ستم بوده به خصوص در عصر بابل و دوره بخت النصر بعد از تصرف بابل توسط کوروش تعدادی از این یهودیان که به بردگی آورده شده بودند به بابل را آزاد کرد به همین خاطر کوروش را آزادی بخش و به نوعی پدر خود دانسته آمد. کم اینکه در دوره کمبوجیه و داریوش هم حمایت های از آنان شد به خصوص در بازسازی بنای هیکل، اما بعد از دو در بازی اونها در عصر خشایارسا، معابدشون ویران شد.
درود ، دورغ گویان توده ای چون پورپیرار با آن منطق آبکی و هردمبیلشان ار همان اول دستشان رو بوده و هست ما به تاریخ با عظمت خویش می بالیم از درود بر ایرانیان پر تمدن و با فرهنگ ، دست شما سایت پارسی بوک درد نکند . سپاس
حنای این دست کتابا دیگه رنگ نداره،کتابایی که منابعشونم مریض احوالهایی مثل خودشونه، ایران تاریخی بیشتر از جعلیات ۲۵۰۰ ساله داره و ما، تاریخ ماقبل دوران سیاه رو که پانفارسها به زور میخان فراموش کنیم،رو فراموش نمیکنیم، هرکس یک ذره عقلانی داشته باشه میفهمه یهودیهای معاصر چه کلاهی بر سر تاریخ ایران گذاشتن و دارن به ساده لوحی ما میخندن.
امروزه پایه های پانفارسیسم سست شده و با بیداری بیشتر مردم، پانفارسیسم ،این پدیده شوم که باعث چنددستگی کشور شده را به خاک میسپاریم.
قابل توجه پانیست های متوهم که مدعی اند یهودیان برای ایرانیان تاریخ ساختند آنهم از نوع شکوهمندش! و آثار باستانی چون پارسه و منشور کوروش را یهودیان برای جعل تاریخ ایرانیان ساختند :
پاسخ :
چگونه یهودیان تاریخ و آثار باستانی مانند منشور کوروش را ساختند که در هیچ کجای تاریخ هخامنشیان و حتی منشور کوروش بزرگ حتی جمله ای راجب یهودیان گفته نشده!!
شگفتا، یهودیان از کی پسرخاله ایرانیان شدند که تاریخ برایمان بسازند، لابد منظورتان همان فیلم سیصد و پادشاه ویرانگر، اثر یهودیان است که برای تخریب تاریخ ایران ساختند،😏
ثانیأ، آثار هخامنشیان فقط تخت جمشید(پارسه) نیست که با هجویات و دغل بازی تحریف کنید، با شهر هخامنشی کوروشکده تاجیکستان چه می کنید؟
با کاخ ها و آثار هخامنشی ثبت شده پرانسی جهانی در شکمیر آذربایجان، و شهر هخامنشی در آماسیای ترکیه، کاخ های هخامنشی لیدوما در نوراباد ممسنی، و شهرها، آثار هخامنشیان سرتاسر خاورمیانه و بخصوص ایران زمین، چه می کنید!
توهم یهود گرایی این اقلیت پانیست ضد ایرانی تا جایی ست که همه چیز و همه کس را تحت تاثیر یهود می بینند و جز شعار و هزلیات بی پایه، و مغلطه ناشیانه حرفی برای گفتن ندارند،
سند خنده دار سوتی و شیادی جناب پورپیرار 👇👇
گرچه شرافت در قاموس برخی نیست، اما عقل هم خوب چیزیست..!! 😉
تاریخ ایران دارای فکتنال ها و مستندات و پرانسی ثبت شده جهانی و پیوسته است، با یاوه گویی و مغلطه و قصه شنگول و منگول پانترکی، که نمی شود تاریخ تمدن های بزرگ چون ایران را تحریف کرد،
مانند هزلیات جناب پورپیرار که برای تخریب تاریخ هخامنشیان، به ناچار مجبور به یاوه گویی و تخریب کل تاریخ ایران نموده است که انکار کل تاریخ یک کشور، بوصوح حاکی از معلوالحال بودن شخص مدعی می باشد، وگرنه هیچ دشمن عاقل تاریخی، کل تاریخ یک تمدن آنهم به بزرگی ایران را منکر نمی شود و خود را مضحکه دیگران نمی کند😁😁😃😃
این هم سند معلوم الحال بودن جناب پورپیرار، استاد سیکله ی پانیست های متوهم : 👇
ستایش هخامنشیان و کوروش بزرگ توسط پورپیرار در کتاب از زبان داریوش، ایشان ویراستار این کتاب بوده است و سر دبیر انتشارات کارنگ، همان انتشاراتی که صدها اثر در معرفی شکوهمندی تاریخ ایران باستان، منتشر کرده است با سردبیری و ویراستاری خود جناب پورپیرار، همان توده ای دو آتیشه سابق! 😃😃😂😂😂
که در قسمت پیگفتار کتاب از زبان داریوش، همین جناب پورپیرار، تاریخ ایران و پادشاهان هخامنشی را مبشر راستی و آزادی و عدالت معرفی و شکوهمندی تمدن ایران را موجب افتخار خود و ایرانیان می داند..!!
و چه زیبا و بجا، گفت..آن بزرگی که گفت :
دشمنان بزرگان ، همیشه افرادی تهی مغز و معلوم الحال هستند…
و طرفداران چنین تهی مغزان، تعطیل تر از مخ ایشان..😃😃
جالب آنکه عده ای با تعصب و لحنی استادانه، با وجود چنین هجویات و سوتی های ناشیانه ی استاد دبستانی شان، بسیار شیک به چرندیات ایشان استناد هم می کنند، و به خیال خود سوتی های مضحک شان را، چپانده و کسی هم متوجه پرت و پلا گویی شان هم نمی شوند!! 😉 😂
التماس تفکر 🙏🙏😁😁