توضیحات : این کتاب حاصل اعترافات زنی است که عمری سوخته و شمع محفل دیگران بوده و خودش خبط ها و اشتباهات فراوان مرتکب شده و اینک برای آنکه لااقل از نتیجه تجربیات، اطلاعات، اشتباهات، از کامیابیها و موفقیتهای خود دیگران را نیز بهره مند کند بنوشتن این سطور مبادرت ورزیده است
توضیحات : این کتاب، روابط جنسی در ایران را از دوران باستان تا کنون، در زمینهی اجتماعی، انسانشناختی و فرهنگی آن بررسی میکند. کتاب چهار فصل دارد. فصل اول به روابط جنسی در چارچوب ازدواج میپردازد. این فصل همچنین تحلیل مفیدی از خویشاوندی، درونهمسری (ازدواج میان خویشاوندان نزدیک) و ازدواج همخونان (تولید مثل جنسی میان خواهران، برادران و والدین) ارائه میکند. فصل دوم، ازدواج موقت، از جمله قاعدهی شیعی صیغه، را بررسی کرده و به تفصیل به نظرات و مباحثهها دربارهی شرعی و عملی بودن چنین وصلتی در فقه شیعی و سنی میپردازد. فصل سوم، روابط خارج از زناشویی و انواع روسپیگری، از جمله صیغه، را مطالعه میکند. فصل چهارم، همجنسگرایی، میان مردان و زنان، را میکاود، اما همانگونه که نویسنده اشاره میکند، همجنسگرایی در معنای ایرانی خود با نوع غربی تفاوت دارد و بیشتر شبیه دوجنسگرایی است. فصل آخر به بیماریهای مقاربتی، به عنوان پیامدهای بهداشتیِ عادتهای جنسی در ایران، اختصاص دارد. از نظر سیر تاریخی، این کتاب دورهای بسیار طولانی را در بر میگیرد؛ همچنین، گروههای دینی متعددی (مسلمانان، زرتشتیها، یهودیان، مسیحیان و چندخداباوران) را بررسی میکند. این کتاب، پروژهای بلندپروازانه است که از نظر ساختار و دادهها موفقیتآمیز بوده است. این اثر، دامنهی پژوهشهای پُرشمارِ ویلِم فلور دربارهی تاریخ اجتماعی ایران را گسترش میدهد.
توضیحات : استاد من پروفسور ویلسون که اینک در بیماریهای زنان و هورمون شناسی زنانه امریکا معروفیت جهانی دارد روزی سر کلاس تعریف میکرد:” وقتی که توانستم موفقیت کافی بدست آوردم تا خیابان پارک ( محل زندگی میلیوترها و اعیان نیویورک) طبابت نمایم، تدبیری اندیشیدم و برروی پرونده بعضس از بیمارانم یک علامت ستاره قرمز گذاشتم. جای تاسف است که کلیه اطبا برای خود گذاشتن چنین علامتی را برروی پرونده بعضی از بیماران خود معمول نکرده اند.
توضیحات : یکی از انحرافاتی که متاسفانه در این جامعه ای که در آن زندگی می کنیم، جامعه ای که از همه طرف مورد تهاجم دشمنان داخلی و خارجی از طریق تبلیغات از رسانه ها، ماهواره ها، سی دی ها، کتاب های رمان دارد به جوان ایرانی حمله می شود و این جوان را دارد از پای در می آورد و وارد منجلاب فسادی کرده به نام همجنس بازی و همجنس گرایی می باشد که این عمل در بعضی از زنان و مردان وجود دارد. که در مردان به آن لواط و در زنان به آن مساحقه می گویند. در این مقاله سعی شده که راههای مبتلا شدن به این پدیده خطرناک مورد بحث و بررسی قرار گرفته و راههای جلوگیری از این فعل، از روایات و منظر و دید جامعه شناسی مورد بحث و کنکاش قرار گرفته است امید است که مقوبل درگاه احدیت واقع شود.
توضیحات : این کتاب در ۵ فصل تهیه شده که در فصول ابتدایی به معرفی پدیده پورن و همچنین تاریخچه شکل گیری این پدیده در جوامع پرداخته و درفصل بعدی عوارض و آسیب های ایجاد شده توسط این پدیده بر خانواده ها و افراد مختلف با استفاده از نتایج پژوهش های میدانی غربی مورد بررسی قرار گرفته اند و در فصول انتهایی نیز به منافع اقتصادی ایجاد شده توسط این صنعت برای گردانندگان آن در کشور های مختلف پرداخته شده است در مجموع این کتاب جهت آگاه سازی افراد از عوارض و وقایع نا پیدا این صنعت برروی افراد مختلف جامعه مفید و سودمند می باشد
توضیحات : از دلایل بحران هویت دختران ممکن است آن باشد که، دختران در جامعه از سوی جنس مذکر (که از نظر قدرت جسمی و بدنی خود را نیرومندتر می بیند) در معرض اقسام و انحاء آزارها قرار گیرند و نتوانند به صورت شایسته از خود دفاع کنند و از این رو در مقابل جنس مخالف، دچار بحران و مشکل شده و این معضل به انحاء شیوه ها (ضدیت با جنس مؤنث، مذکرگرایی، اختلاط بی قید و حد با پسران و…) خود را نشان دهد. نکته ی قابل بحث در این قسمت آن است که، آیا از نگاه دینی، دولت اسلامی برای دفاع از زنان و خصوصاً دختران، که به جهت زیبایی، کم تجربگی و ضعیف بودن، آسیب پذیرترند، وظیفه یی بر عهده دارد یا خیر؟