توضیحات : آلبرت اینشتین به عنوان دانشمندی نابغه و خلاق بسیار معروف است، اما به عنوان کسی که در مورد ابعاد مختلف زندگی انسانی اندیشیده، کمتر شناخته شده است. در کتابهای درسی معمولا وجه علمی او مورد توجه قرار میگیرد. کتاب حاضر برای جبران این کاستی، به بررسی ابعاد دیگر افکار و زندگی اینشتین پرداخته است. تلاش بر این بوده که به آموزههای اینشتین در سایر زمینهها و وجه انسانی زندگی وی پرداخته و آنها در شکل و محتوایی متفاوت و مفید عرضه شوند. کتاب حکایت نبوغ آلبرت اینشتین، شامل 76 ماجرای خواندنی و عمدتأ طنزآمیز از زندگی اینشتین را شامل میشود.
توضیحات : کهکشانها، ستارگان، سیارات و اینک فضاپیماها بر سرتاسر عالم می تازند و به سبب تغییر موقعیت اشیاء، گذشت زمان احساس می شود. از جمله مشاهده حرکت روزانه خورشید در آسمان، مبین چرخش زمین است. در اثر این تغییر مناظر دور و نزدیک است که عقاید انسان از فضا، زمان و حرکت مفهوم می یابد. آلبرت اینشتین دیدگاه انسان را نسبت به فضا، زمان و حرکت دگرگون ساخت و در انجام این عمل بسیاری از معماهای کیهانی را حل و نظریه ثقل را بازآفرینی نمود. معادلات اینشتین عصر ما را که عصر انرژی هسته ای، سفر به فضا، رادار، لیزر و ساعتهای اتمی است، پیش بینی کرده بود. او به امکاناتی (امکان وجود زمان برتر) اشاره نمود که تاکنون مطرح نشده بود و بالاخره قوانینی برجای گذاشت که بر تاریخ و سرنوشت تمامی عالم حاکم است…
توضیحات : تحقیقات علمی بر این پایه استوار است که همه اتفاقاتی که میافتد معین شده توسط قوانین طبیعت هستند و این در مورد اعمال مردم نیز صادق است برای همین یک محقق علمی به سختی میتواند تمایل به این عقیده داشته باشد که اتفاقات را میتوان با دعا خواندن تحت تاثیر قرار داد مثلا با ارزو کردن یا تمنا کردن از یک موجود ماورای طبیعت بتوان به تغییری دست یافت
توضیحات : کتاب مشتمل بر شرح حال علمایی ست که تحقیقات و آزمایشات ارزنده و اکتشافات و اختراعات شگرف آنان، دگرگونی اعجاب انگیز کنونی جهان را بوجود آورده است و بشر را نه تنها امکان بخشیده تا به سرعت در ریشه کن ساختن نادانی و تنگدستی و بیماری پیش برود بلکه او را قادر ساخته کم کم به کرات دیگر نیز دست یازد و گره از رازهای بسته آفرینش بگشاید.
توضیحات : نظریه یا نگره نسبیت یا همان نسبیت دو نظریه اصلی و معروف نسبیت خاص و نسبیت عام از آلبرت اینشتین را در بر میگیرد. ایده اصلی در پشت این نظریه آن است که زمان و فضا با هم مرتبط هستند و نه جدای از هم و ثابت. نسبیت عام ٬ نظریهای هندسی برای گرانش است که در سال ۱۹۱۶ توسط آلبرت اینشتین مطرح گردید و تصویر کنونی فیزیک جدید از گرانش را تشکیل میدهد. نسبیت عام ٬ نظریه نسبیت خاص و قانون جهانی گرانش نیوتن را تعمیم میدهد و توصیفی یکتا از گرانش به عنوان یک ویژگی هندسی فضا و زمان ٬ یا فضازمان ارائه میکند. به خصوص در این نظریه ٬ انحنای فضازمان ٬ به طور مستقیم به انرژی و تکانه هر ماده و تابشی که موجود باشد مربوط است. این رابطه توسط معادلات میدان اینشتین مشخص میگردد ٬که یک دستگاه معادلات مشتقات پارهای را تشکیل میدهند. نظریه اینشتین نتایج اخترفیزیکی مهمی به دنبال دارد.برای مثال ٬ وجود سیاهچالهها را نشان میدهد – مکانهایی در فضا که در آن فضا و زمان طوری ناهموار شدهاند که هیچ چیز ٬ حتی نور ٬ نمیتواند از آن فرار کند – ٬حالتی که در پایان عمر برای ستارههای پرجرم ایجاد میگردد. شواهد فراوانی وجود دارد که نشان می دهد تابشهای شدید گسیل شده از برخی اجسام نجومی٬ مربوط به سیاهچالهها است. برای مثال ٬ ریزاختروشها و یا هسته کهکشانی فعال نتیجه حضور سیاهچاله های ستارهوار و سیاهچالههایی با جرمهای بسیار بسیار بیشتر هستند.
توضیحات : آلبرت فیزیکدان نظری زادهٔ آلمان بود. او بیشتر به خاطر نظریّه نسبیت و بویژه برای همارزی جرم و انرژی (E=mc۲) شهرت دارد. علاوه بر این، او در بسط تئوری کوانتوم و مکانیک آماری سهم عمدهای داشت. اینشتین جایزه نوبل فیزیک را در سال ۱۹۲۱ برای خدماتش به فیزیک نظری و به خصوص به خاطر کشف قانون اثر فوتوالکتریک دریافت کرد. او به دلیل تأثیرات چشمگیرش، به عنوان یکی از بزرگترین فیزیکدانانی شناخته میشود که به این جهان پا گذاشتهاند.در فرهنگ عامه، نام «اینشتین» مترادف هوش زیاد و نابغه شدهاست. کتابی که پیش رو دارید شامل گزیده ای از ترجمه آخرین رساله انیشتین می باشد که تماماً توسط خود انیشتین نوشته شده بود.