توضیحات : کتاب حاضر شامل دانستنیهایی است که زنان جوان باید بدانند و عناوین آن شامل: فرهنگ و دانش یک زن جوان، صحت و سلامتی یک زن جوان، عروسی و تهیه لوازم خانه، بیماریهای زنان باردار و ….. تالیف مسس اما ف. انجل دریک و ترجمه ذبیح الله خان قربان آباده است که در سال ۱۳۰۶ در چاپخانه ایرانشهر منتشر شد.
توضیحات : قانون خانواده ممکن است پیچیده باشد، اما اگر اطلاعات درست داشته باشید، خواهید توانست بسیاری از مسائل را خودتان حل کنید. این کتابچه گزینه های قانونی پیش روی شما و جاهایی که میتوانید برای کمک مراجعه کنید را به زبان ساده توضیح می دهد. اولین گام مثبت این است که دریابید چه گزینه هایی برای شما فراهم است و در پشت این کتابچه منابع رایگان و کم هزینه فراوانی برشمرده شده اند که برای تصمیم گیری درباره مسائل حقوقیتان به شما کمک می کند.
توضیحات : کتاب حقه باز به شما میآموزد که چگونه هوش تشخیص گرگ را از بره بیاموزید تا فریب حقه بازان روزگار را نخورید و به تار عنکبوت این افراد نیافتید. مخاطبین این کتاب زنان و دختران پاکدلی هستند که در این زمانه قمر در عقرب، اسیر تنهایی شده و هر لحظه در معرض افتادن به دست حقه بازها هستند؛ حقه بازانی که در کمین نشستهاند تا طعمه خود را شکار کنند.
توضیحات : در ازدواج موقت، مدت عقد ازدواج توسط زن و مرد تعیین میشود. مثلاً زن را به مدت یک ساعت یا یک روز یا یک ماه یا یک سال یا بیشتر عقد می کنند و بعد از تمام شدن مدت یا بخشیده شدن مدت باقیمانده از طرف شوهر، از یکدیگر جدا میشوند و نیازی به خوانده شدن صیغهی طلاق ندارد. در ازدواج دائم، مدت عقد ازدواج تعیین نمیشود، بلکه مدت آن همیشگی است و زن و مرد از طریق خوانده شدن صیغهی طلاق و با رعایت شرایط آن، میتوانند از یکدیگر جدا شوند.
اگر در هنگام عقد ازدواج دائم برای پرداخت مهریه مدتی معین نشده باشد، زن میتواند مهریه خود را فوراً مطالبه کند. بلکه میتواند تا زمانی که مهریه خود را دریافت نکرده است، از نزدیکی کردن شوهر جلوگیری کند، چه شوهر توانایی بر دادن مهریه داشته باشد یا نه. اما اگر پیش از گرفتن مهریه به نزدیکی راضی شود و شوهر با او نزدیکی کند، دیگر نمیتواند بدون عذر شرعی از نزدیکی شوهر جلوگیری کند.
توضیحات : فهرست عناوین مطالب مندرج در ۷ فصل این کتاب :
فصل اول: ضرورت آموزش پیش از ازدواج
فصل دوم: آشنایی؛ جذابیت؛ نظریههای آشنایی؛ مزیتها و محدودیتهای آشنایی؛ ده اشتباه در فرآیند آشنایی؛ خواستگاری
فصل سوم: نظریه مثلثی عشق؛ عشق داستان است؛ چند نظریه دیگر؛ بازگشت به خانه یا فرار از خانه؛ تأثیر روابط موضوعی بر انتخاب عشقی؛ انتخاب عشقی و تکمیل کار ناتمام کودکی؛ تسهیلکنندههای عشق؛ خصوصیات فرد عاشق؛ عشق ناگهانی؛ عشق مانیایی؛ عشق یکسویه؛ آگاهی از عشق؛ اظهار عشق؛ همراهی و دوری در زمان عشق؛ شناخت و هیجان در افراد عاشق؛ از عشق تا تردید؛ برخورد با عشق؛ مرگ عشق؛ عشق زنده به گور شده؛ سوگواری برای عشق؛ افسانههایی درباره عشق
فصل چهارم: انتخاب همسر؛ آیا ازدواج ساده است؟؛ آیا عشق کافی است؟؛ دلایل درست و نادرست ازدواج؛ افرادی که برای ازدواج مناسب نیستند؛ اختلال شخصیت و نامناسب بودن برای ازدواج؛ افرادی که برای ازدواج با یکدیگر مناسب نیستند؛ روابطی که مناسب ازدواج نیست؛ علائم هشداردهنده در ازدواج؛ ملاکها و معیارهای ازدواج موفق؛ پیشبینیکنندههای ازدواج موفق
فصل پنجم: نامزدی؛ تعریف نامزدی؛ مراحل ازدواج؛ تفاوت نامزدی با آشنایی؛ اهمیت نامزدی؛ ازدواج اجباری؛ تعهد؛ مرزها و حریمها؛ نامزدی در قانون؛ ترس از نامزدی؛ طول زمان نامزدی
فصل ششم: دوران عقد؛ تعریف دوران عقد؛ تفاوت عقد با نامزدی؛ ضرورتها و کارکردهای دوران عقد؛ تجربه عقد بدون تجربه نامزدی؛ تجربه زندگی مشترک بدون تجربه عقد؛ موضوعات دوران عقد؛ موضوعات فردی؛ موضوعات بین فردی؛ موضوعات مربوط به خانواده همسر؛ موضوعات بین خانوادهها؛ موضوعات مرتبط با خانواده اصلی؛ موضوعات اقتصادی؛ جهیزیه؛ مهریه؛ مسکن؛ جشن ازدواج؛ تردید در دوران عقد؛ تقسیم کار در فرآیند ازدواج
فصل هفتم: سال اوّل زندگی مشترک؛ عشق با گذر زمان تغییر میکند؛ ازدواج، همسر شما را تغییر نمیدهد؛ ازدواج، تنهایی و دلتنگی را از بین نمیبرد؛ از احترام تا انتقاد؛ نظرات والدین؛ آنچه باعث تداوم ازدواج میشود؛ چالشهای زندگی مشترک؛ ایجاد اعتماد؛ تعادل بین نیاز به وابستگی و نیاز به استقلال؛ رقیبان زندگی مشترک؛ داشتن فرزند، انتخاب در برابر شانس؛ آیا برای پدر و مادر شدن آماده هستید؟
پیوستها و منابع: راهنمای سؤالات زمان آشنایی؛ مقیاس عشق مثلثی اشترنبرگ؛ منابع فارسی و لاتین