توضیحات : این نسخه بسیار نفیسی از قرآن مجید است که با خط نسخ بسیار زیبا و حواشی نستعلیق در زمان صفویه به نگارش در آماده است. تذهیب ان نیز از کارهای هنری ارزشمند آن زمان است.
توضیحات : کتاب قرآن فارسی ترجمهی جامع و کاملی از هادی عبدالهیان است. قرآن کتاب مقدس دین اسلام محسوب میشود و در باور مسلمانان سخنان خداوند است که به صورت وحی از سوی او توسط جبرئیل بر پیامبر اسلام، محمد بن عبدالله، نازل شده است. مسلمانان قرآن را بزرگترین معجزهٔ حضرت محمد و به عنوان روشنترین دلیل بر پیامبری او میشناسند. قرآن اصلیترین منبع وحی در اسلام و به زبان عربی میباشد. کلمهٔ قرآن در لغت یعنی «قرائت کردن» و «خواندن» و مسلمانان معمولاً آن را با عناوینی مانند «قرآن کریم» و «قرآن مجید» میشناسند. قرآن دارای ۳۰ جزء و ۱۱۴ سوره است.
توضیحات : قرآن، پیام روشن الهی است که همه انسانها را به راستی و رستگاری دعوت میکند.از صدر اسلام تاکنون، آموزش این پیام جاودانه الهی، از مهمترین اهداف تعلیم و تربیت در میان مسلمانان بوده است. در کشور ما نیز، به اقتضای جایگاه دین اسلام در فرهنگ مردم ایران و جایگاه ویژه قرآن در اعتقادات دینی، باید آموزش قرآن مورد توجه همگان باشد تا شرایط مساعد برای تحقق اهداف این آموزش فراهم آید.از اینرو، درس قرآن در میان درسهای گوناگون دورههای تحصیلی، از اهمیت ویژهای برخوردار است. نگاهی اجمالی به دستاورد آموزش قرآن در کشور ما نشان میدهد که این دستاورد، نه با اهمیت و جایگاه ویژه قرآن در اسلام تناسب دارد و نه با میزان علاقه و اهمیتی که تمام آحاد مردم برای قرآن کریم قایل هستند.
توضیحات : از آنجا که ماه مبارک رمضان بعنوان بهار قرآن میباشد و اقبال عموم برای تلاوت قرآن کریم بیش از هر ماه دیگر است؛ بسیاری از کسانی که علاقمند به انس بیشتر با قرآن هستند گاهاً بخاطر عدم تسلط کافی بر اصول و قواعد تجویدی قرآن، مشتاق این میباشند که هرچه بیشتر با تجوید آشنا شده تا بتوانند بیش از پیش حق تلاوت قرآن مجید را ادا نمایند. لذا با توجه به استقبال دوستان و درخواستهای آنان مبنی بر معرفی کتاب آموزش تجوید قرآن کریم که بصورت موجز و خلاصه و سریع به آموزش تجوید بپردازد؛ برآن شدیم کتابی الکترونیکی را معرفی نماییم تا مورد استفاده همه دوستان واقع گردد. علم تجوید علمی است که در آن از مخارج و صفات حروف تهجی و همچنین محل وقف و وصل و قوائد و دستورات قرائت صحیح بحث می شود. در تجوید اعطای حقوق حروف و حفظ ترتیب و مرابت آنها و باز آوردن حرف به مخرج و اصل آن و پیوستن آن به نظیرش و تصحیح لفظ و تلطیف نطق با نظر به شکل و ساختمان هر کلمه بدون اسراف و تکلف و افراط است. اخراج هر حرف از مخرجش و واعطاء حق و مستحق آن حرف، از صفات، به آن است. ادای حرف از مخرجش همراه بااعطاء حق و مستحق حرف است. منظور از حق حرف صفات لازمه حرف و منظور از مستحق حرف حالات حرف در ترکیب با حروف دیگر و حرکات می باشد. ادا کردن حرف از مخرجی که مخصوص به اوست با صفاتی که مخصوص به آن حرفند تاحروف متقاربه که در مخرج با هم نزدیکند از یکدیگر جدا شوند