توضیحات : یک شبکه شامل مجموعه ای از دستگاهها( کامپیوتر ، چاپگر و … ) بوده که با استفاده از یک روش ارتباطی ( کابل ، امواج رادیوئی ، ماهواره ) و به منظور اشتراک منابع فیزیکی ( چاپگر) و اشتراک منابع منطقی ( فایل ) به یکدیگر متصل می گردند. شبکه ها می توانند با یکدیگر نیز مرتبط شده و شامل زیر شبکه هائی باشند. کامپیوترهای موجود در شبکه را با توجه به نوع وظایف مربوطه به دو گروه عمده : سرویس دهندگان (Servers) و یا سرویس گیرندگان (Clients) تقسیم می نمایند. کامپیوترهائی در شبکه که برای سایر کامپیوترها سرویس ها و خدماتی را ارائه می نمایند ، سرویس دهنده نامیده می گردند. کامپیوترهائی که از خدمات و سرویس های ارائه شده توسط سرویس دهندگان استفاده می کنند ، سرویس گیرنده نامیده می شوند . در شبکه های Client-Server ، یک کامپیوتر در شبکه نمی تواند هم به عنوان سرویس دهنده و هم به عنوان سرویس گیرنده ، ایفای وظیفه نماید.
توضیحات : مجموعهای از سیستمهای مستقل از هم که به وسیلهی یک رسانهی انتقال با یکدیگر به تبادل داده میپردازند شبکه را تشکیل میدهند. در اینجا منظور ما از سیستمهای مستقل این است که هر سیستمی جدا از شبکه نیز به تنهایی کارایی دارد. در شبکههای کامپیوتری به هر کدام از سیستم ها Node هم گفته میشود. Nodeها میتوانند شامل کامپیوترهای شخصی، تلفنها، پرینت سرورها و دیگر سختافزارهای مرتبط با شبکه باشند. شبکهها برای انتقال داده از رسانههای انتقال متفاوت، و از پروتکلهای ارتباطی به منظور سازماندهی ترافیک شبکه، مقیاسبندی شبکه، وضعیت جغرافیایی شبکه و اهداف سازمانی استفاده میکنند.
توضیحات : امروزه شبکه کردن کامپیوترها یکی از نیازهای مهم شرکتها و سازمانهای بزرگ و کوچک محسوب میشود. تفاوتی ندارد که چه شرکتی در چه حوزهی فعالیتی باشد. در حال حاضر همهی شرکتها و سازمانها مجبور هستند برای امور جاری و اداری روزانهی خود از کامپیوتر استفاده کنند. همین نیازی که شرکتها و سازمانهای مختلف در زمینهی مدیریت و انجام بهینهی فعالیتهای خود احساس میکنند باعث شده رشته و مهارتهای مرتبط با شبکه و امنیت شبکه بیشترین و بهترین بازار کار را در سالهای اخیر کسب کند. بر اساس آمارهای رسمی، در سالهای اخیر متخصصان شبکه بیشترین درآمد و بیشترین استخدام را نسبت به بقیه رشتهها دارند.
توضیحات : این کتاب دربرگیرنده دوره ی CCNA شرکت سیسکو است و سرفصل های آن دقیقاً برابر این دوره است و حتی از این سرفصل ها فراتر رفته و به دوره ی CCNP رسیده که امیدوارم برای شما عزیزان مفید واقع شود. دوستان توجه داشته باشید که تلاش و پشتکار شما باعث پیشرفت جدی در کار شما خواهد شد، پس در خواندن این کتاب تمام سعی و تلاش خود را انجام دهید و کتاب را از به نام خدا تا پایان به دقت بخوانید و مطمئن باشید در پایان کار، کاملاً بر موضوعات دوره ی CCNA و کمی از دورهی CCNP مسلط خواهید شد.
توضیحات : CCNA مخفف Cisco Certified Network Associate و به معنای دانشیار خبره شبکه سیسکو می باشد.برای مطالعه این کتاب لازم آشنایی اولیه با کامپیوتر و شبکه و نیز آشنایی کامل با TCP/IP و Subnetting و یا Config روترها داشته باشید. آموزش CCNA بیانگر توانایی شخص در نصب ،پیکر بندی ،پیادهسازی و عیب یابی شبکه های در مقیاس متوسط ،در زمینه Routing ، Switching و شبکه های با ارتباطات راه دهد که از سرویس های مخابراتی استفاده میکنند می باشد .استاندارد آموزشی این دوره شامل پروتکل های Routing RIP و EIGRP و OSPF پیاده سازی شبکه های Frame Relay و Access Control List می باشد.
توضیحات : شاید شما بعنوان یک کاربر کامپیوتر هیچ گونه شناخت و آشنایی نسبت به شبکه های کامپیوتری نداشته باشید، اینکه اصولاً شبکه های کامپیوتری دارای چه کاربردهایی هستند، چگونه می توان آنان را ایجاد کرد، دارای چه سخت افزار و نرم افزاری می باشند، و چه تجهزاتی برای پیاده سازی موردنیاز است، چه تجهیزاتی برای این منظور وجود دارد، چگونگی استفاده از آنان، مفاهیم مختص به IP Address و تخصیص دادن آدرس به کامپیوترها به چه صورت است و در مجموع نیاز شما آشنایی با چگونگی پیاده سازی گام به گام برپایی یک شبکه از ابتدا و حتی بدون شناخت قبلی از چگونگی انجام آن می باشد. با مطالعه این کتاب می توانید دانش بسیار مناسب و صددرصد کاربردی را در زمینه شبکه های کامپیوتری، چگونگی پیاده سازی کامل آنان، به اشتراک گذاری اینترنت و بسیاری موارد دیگر که همگی در قالب مفاهیم کاملاً عملی و کاربردی همراه با تصاویر مرتبط گردآوری شده است به دست آورید.
توضیحات : پروتکل پیکربندی پویای میزبان (DHCP) به شما اجازه می دهد ادرسهای IP را بصورت پویا به کامپیوترها و وسایل جانبی روی شبکه اختصاص دهید. آدرس های IP از مخزنی از آدرس های تهیه شده و به کامپیوترها اختصاص داده می شوند. اختصاص آدرس IP بصورت دائم و مو قت خواهد بود. وقتی این مسئله را در نظر بگیرید که باید به هر کامپیوتر مشتری ، آدرس IP ماسک زیر شبکه و آدرس دروازه اختصاص دهید در می یابید که احتمال خطا در اختصاص آدرس ها بسیار بالاست