توضیحات : چش ماندازهاي طبيعي یکی از اولين موضوعاتي است كه عكاسان به آن توجه كردند. كاربردهاي متنوع عکسهاي طبيعت، رو رویکردهای بسيار متفاوتي را پديد آورده است. اين تنوع، زمينه ای كاربردي و هنري عكاسي منظره را در بر میگیرد. به ديوار هاي خانه و مدرسه تان نگاه كنيد. آيا عكس و يا تابلوي نقاشي از طبيعت ميبينيد؟ آيا نقاشي ديواري از طبيعت در شهر ها ديده ايد؟ عكس هاي چشم انداز هاي طبيعي كاربرد هاي زيادي مي تواند داشته باشد به عنوان مثال كارت پستال، تقويم، از دوره رنسانس تا اواخر قرن هجدهم چشم انداز هاي طبيعي در تابلو هاي نقاشي چندان از اهميت خاصي برخوردار نبود و برخي از موارد محدود غالباً به عنوان پس زمينه نقاشي هاي تاريخي و مذهبي به كار مي رفت.
توضیحات : یکی از مسائلی که قبل از انجام کارهای اداری ذهن ما را مشغول میکند داشتن عکسهای پرسنلی است. یکی از تفاوتهای عمده عکسهای پرسنلی با دیگر عکسها در این است که منظره ای در اطراف عکس وجود ندارد و در نتیجه تنها چیزی که به چشم می آید صورت ما است! چه خوش عکس باشید و چه نه، یک دوربین خوب، عکاس حرفه ای و روتوش مناسب میتواند یک عکس پرسنلی خوب را برای شما به وجود بیاورد تا نه تنها بتوانید از آن برای کارهای اداری استفاده کنید بلکه خودتان هم از نگاه کردن به آن لذت ببرید.
توضیحات : تا کنون مقالات زیادی با عناوین شبیه به ھمین مقاله داشته ایم که بعضا مطالب ذکر شده در آنھا تا حدودی تکراری ھم بوده است. ولی ھمیشه در مطالب جدید و نیز تکرار آنچه که حتی می دانیم، مطالبی برای یاد گرفتن است و نگرش ھای مختلف نویسندگان مختلف به یک موضوع، حاوی مطالبی جدید و تازه است که خواندشان حتی برای حرفه ایھا ھم، خالی از لطف نیست. بنابر این در این مقاله به ذکر نکاتی خواھیم پرداخت که رعایت آنھا شما را برای گرفتن عکسھای پرتره و یادگاری حرفهای کمک می کند. بدون مقدمه بیشتر به اصل موضوع می پردازیم و این اصول را در ٢٩ مورد و طی یک مقاله دو قسمتی به حضورتان تقدیم می کنیم. وقتی می خواھید از یک گروه از مردم عکس بگیرید، از آنھا بخواھید تا حد ممکن به ھم نزدیک شوند. ھمیشه مطمئن شوید صورت ھمه کاملا در عکس دیده می شود. حتما شما نمی خواھید که با کادر بندی اتان گوش کسی را ببرید یا نصف صورت یک نفر را در عکس گرفته شده با کادرتان بریده باشید. مطمئن شوید صورت ھمه کاملا در کادر است.
توضیحات : کار با فرمت RAW در عکاسی دیجیتال، دیر یا زود برای تمام کسانی که به طور جدی به این مقوله می اندیشند، لازم و ضروری است. شاید بتوان روند کاری RAW را معادل فرآیندهایی دانست که عکاسان در گذشته (و حال) در تاریکخانه انجام میدادند: آنها هیچ گاه سرنوشت فیلمهای خود را به دیگران نمیسپردند بلکه خود بر تمام مراحل ظهور مسلط بوده و آنرا طبق میل خود انجام میدادند. مصمم هستیم در سلسله مقالاتی، به موضوع روند کاری پردازش عکسهای دیجیتال در فرمت RAW بپردازیم. اگر دوربینتان قادر به ذخیره عکس با این فرمت میباشد و تاکنون به آن توجه نداشته اید، مطمئنا با خواندن این سری مقالات خود را ملزم به تغییر روش کاری خود خواهید دید. اگر قبلا با این روش عکسهای دیجیتال خود را پردازش میکردید، بازهم احتمالا مطالب جدیدی در این سری مقالات خواهید آموخت که کار با فایلهای RAW را برای شما جذابتر و بهتر خواهد کرد. و اگر دوربینتان امکان خروجی RAW را ندارد، ممکن است با خواندن این سری مقالات به فکر تهیه دوربین جدیدی بیافتید!
توضیحات : ژست گرفتن چیزی جز زبان بدن نیست. انگشتی که جایی را نشان می دهد، شانه های افتاده، سر پایین و… هر کدام می تواند بیانگر حالت ها و خصوصیات شخصیتی فرد باشد. اصولا ژست گرفتن سوژه را عکاس می بیند و کنترل می کند و باید به سوژه خود بیاموزد چگونه احساسات خود را در تصویر به نمایش بگذارد حتی به این شیوه می توان از فرد شخصیتی متفاوت به نمایش گذاشت. در این کتاب تصویری با تکنیک ها و حالتهای حرفه ای و شیک در عکاسی آشنا خواهید شد ، که با بکارگیری این تکنیک و اصول می توانید عکسهایی حرفه ای تر و زیباتر داشته باشید.پس اگه دوست دارید در عکس هایی که میگیرید خوش عکس و حرفه ای تر به نظر بیاید این کتاب رو از دست ندید،امیدوارم از این کتاب خوشتون بیاد.
توضیحات : عکاسی در لغت به معنای فن عکاسی و عکسبرداری است و همچنین به عمل و شغل عکاس نیز گفته میشود. این هنر در اکثر زبانهای جهان فتوگرافی خوانده میشود که ترکیبی از دو کلمهٔ یونانی فتو به معنی نور و گرافی به معنی ثبت یا نگارش است. بنابراین، فتوگرافی به معنای نقش کردن با نور است. عکاسی یعنی ثبت و ایجاد یک تصویر؛ که در دو مرحله انجام میشود: نخست، بدستآوردن تصویر به وسیلهٔ دوربین و ثبت آن روی نگاتیو (فیلم) یا گیرنده تصویر الکترونیکی و دوم، ظاهر کردن تصویر مخفی حاصل از دوربین عکاسی و پایدارکردن آن. قبل از آغاز مطالعه این کتاب، لازم به ذکر است که در این کتاب، هدف آموزش طرز استفاده از یک دوربین خاص یا تجهیزات دیجیتال نیست زیرا این موارد با توجه به تنوع ابزار و تجهیزات، بسیار متفاوت است و با رجوع به دفترچه راهنمای هر یک از این تجهیزات به سادگی قابل دسترس هستند. بلکه هدف اصلی، ارائه اصول و مفاهیمی است که در کلیه مراحل عکاسی دیجیتال باید مورد توجه قرار گیرند. لازم به یادآوری است که عکاسی تنها ثبت عکس نیست، بلکه فرآیندی است شامل ثبت عکس، ویرایش و در نهایت ارائه عکس می باشد
توضیحات : عکاسی در لغت به معنای فن عکاسی و عکسبرداری است و همچنین به عمل و شغل عکاس نیز گفته میشود. این هنر در اکثر زبانهای جهان فتوگرافی خوانده میشود که ترکیبی از دو کلمهٔ یونانی فتو به معنی نور و گرافی به معنی ثبت یا نگارش است. بنابراین، فتوگرافی به معنای نقش کردن با نور است. عکاسی یعنی ثبت و ایجاد یک تصویر؛ که در دو مرحله انجام میشود: نخست، بدستآوردن تصویر به وسیلهٔ دوربین و ثبت آن روی نگاتیو (فیلم) یا گیرنده تصویر الکترونیکی و دوم، ظاهر کردن تصویر مخفی حاصل از دوربین عکاسی و پایدارکردن آن. در این فرآیند، دریافت و ثبت نور بر روی یک سطح حساس به نور، مانند نگاتیو یا گیرنده تصویر، باعث میشود الگوهای نوری بازتابیده شده یا ساطع شده از اشیا بر روی سطح حساس به نور (نقره کلرید یا گیرنده) تأثیر گذارد و باعث ثبت تصاویر گردد. عکاسی دارای سه جنبهٔ علمی، صنعتی و هنری است؛ بهعنوان یک پدیدهٔ علمی متولد شد، بهشکل یک صنعت گسترش یافت و به عنوان هنر تثبیت شد. عکاسی توسط یک فرد کشف و تکمیل نشدهاست، بلکه نتیجهٔ تلاش بسیاری از افراد در زمینههای مختلف و اکتشافات و نوآوریهای آنان در طول تاریخ است و سالها قبل از اختراع عکاسی، اساس کار دوربین عکاسی وجود داشتهاست اما اولین تصویر لیتوگرافی نوری در سال ۱۸۲۲ میلادی توسط مخترع فرانسوی، ژوزف نیسه فور نیپس تولید شد و پس از آن توانست عکسی دائمی از طبیعت به نام اصطبل و کبوترخانه را خلق کند. او با همکاری لوئی داگر، آزمایشهایی را بر ترکیبات نقره براساس یافتههای یوهان هاینریش شولتز انجام دادند و داگر در سال ۱۸۳۷ توانست روش داگرئوتایپ را اختراع کند.