توضیحات : نوشتن در دنياي امروز، یکی از مهارت هاي بهتر زيستن و از تواناييهاي زباني است كه در پي سه مهارت ديگر جاي میگيرد. گوش دادن و حرف زدن را از خُردسالي به طور تدريجي و طبيعي فرا مي گيريم؛ خواندن را پس از حضور در مدرسه و آموزش و تمرين و تكرار، مي آموزيم؛ امّا نوشتن بعد از آشنايي با الفبا، آغاز مي شود. به همين سبب، مهارت نوشتن را نتيجه و محصول خواندن مي دانيم. از ديد ما، توانايي بيان مقصود در قالب نوشته، نياز اولیه زندگي اجتماعي و مؤثّرترين راه ارتباطي در جهان امروز و فضاي رسانه هاي نو پديد است. اين برنامه، در پي پرورش چنين رویکردی در فضاي آموزش عمومي است و پس از سال ها، اكنون با مطالعة تاريخ آموزشي گذشته و تجربه هاي جهاني در قلمرو آموزش نوشتن، محتوايي كاملاً ساخت مند و علمي را پيشِ رو، نهاده است.
هرکتاب، در حقیقت، تجربه ای از نوشتن را با خود به همراه دارد. خواندنِ دقیقِ کتاب های مناسب، می تواند سرمشق درست اندیشی و آسان نویسی باشد. کتاب خوانی یکی از شگردها و شیوه های مناسب برای رشد اندیشه و افزودن بر توانایی های ذهن و زبان در نوشتن است. اگر کشاورز با کاشت و داشت، به کشتِ خود یاری می رساند؛ نویسنده هم با خواندن، اندیشیدن و نوشتن، به آفرینش نوباوة فکری خود دست می یابد. یعنی نوشتن، فرزندِ خواندن است. هرچه بیشتر بخوانیم؛ توانایی های ذهن ما بیشتر نیرو می گیرد و کارِ نوشتن برای ما آسان تر می شود. خواندن، بذرافکنی در پهندشتِ ذهن است. ذهن آدم بی مطالعه، به سرزمینِ ب يحاصل می ماند که در آن گياهي سبز نمیشود.
توضیحات : قبل از هر چیز باید گفت، مطلبی را که ر.ی کاغذ میخواهید بنویسید، از هر طرف به اندازه دو سانتیمتر فاصله بگذارید، سپس شروع به نوشتن کنید. هنگام نوشتن املا به طور کلی، از شکسته نویسی پرهیز کنید و فواصل خطوط را یکنواخت رعایت نموده، در جاییکه جمله تمام می شود، نقطه بگذارید. اگر در آخر طری جا کم باشد، نباید یک جز از کلمه را در آنجا و باقی را در سطح بعد نوشت، بلکه بهتر آنست که تمام کلمه در سطر بعد نوشته شود…