توضیحات : گویندگی هنر و فنی است که طی آن، گوینده با استفاده درست از اندام های گفتاری و با لحن مناسب به منظور ایجاد ارتباط و انتقال مفاهیم و با شناخت و درک کامل زبان مادری و ادبیات آن، بتواند زبان نوشتاری را به زبان گفتاري تبدیل کند. به عبارت دیگر گوینده کسی است که با ویژگی های تربیتی، خانوادگی، تحصیلی و آموزش های اکتسابی بتواند پیام ها را با بیانی مناسب و شیوا به شنونده منتقل کند. شاید کسانی که به لحاظ حرفه ای و شغلی ارتباط چندانی با فن بیان و شیوه سخنوری ندارند بر این باور باشند که هنرفن بیان، چه کاربردی برایشان دارد؟و آیا در طول و مسیر زندگی می تواد برای کار و حرفه آن ها موثر و مفید باشد یا خیر؟ تجربه نشان داده است که درهر حرفه و پیشه ای اگر هنر درست سخن گفتن و فن بیان مناسب و زیبا بكار برده شود، م یتوانیم از آن در جهت بهبود کیفیت کار بهره گرفت.
اگر یک کاسب و فروشنده، کارمند و یا مدیر شرکت، راننده تاکسی، معلم و استاد دانشگاه و به طور کلی همه صاحبان مشاغل، آیین سخنوری و چگونه حرف زدن را حتی در سطح اولیه آن بدانند و بیاموزند به طور چشمگیری می تواند در کار و حرفه آنان وارتباط مؤثر با افراد و افزايش كارايي و بهره وري و نيز جذب مشتری و کسب سود بیشتر در بازار تأثيرات شگرفي ايجاد كند. در دنیای امروز که عصر ارتباطات نامیده شده است آیین سخنوری و فن بیان از اصول اولیه و محوری مدیریت و بازاریابی است. چراكه درست ادا كردن كلمات يا تلفظ صحيح و رعايت دستور زبان؛ ميتواند موجب درك صحيح مطلب شود.
توضیحات : قبل از اینکه صحبت کنید باید به نظری که ابراز میکنید اعتقاد داشته و نسبت به آن مطمئن باشید. چه این نظر این باشد که آلبوم سوم احسان خواجه امیری بهترین آلبوم اوست چه نظر شما این باشد که مساله گرمایش جهانی مهمتر از مساله جنگ است. البته منظور این نیست که عقیده خود را به گونهای بیان کنید که خودرای یا حق به جانب به نظر برسید. در عوض باید تایید آن را به عهده دیگران بگذارید. دقت کنید که نظر خود را چگونه بیان میکنید. مثلا اگر جمله خود را با این عبارات: “من فکر میکنم که…” یا “به نظر من…” شروع کنید از قدرت نظر خود میکاهید. پس فقط نظر خود را بیان کنید بدون اینکه عبارات قبل را در ابتدای جملات خود بیاورید.
توضیحات : علی رغم اینکه از عصر فضا ، اتم و فناوری های نوین گذر کرده ایم اما در مواجه با تمامی اعمال روزمره زندگیمان جای خالی روابط بین انسان ها ، روابط مستحکم ، سالم و بر اساس احترام متقابل و بدور از هر گونه تکلف و تجمل ، در یک کلام ساده گویی و رساندن مطلب مورد نظر به مخاطب دیده می شود ، این جای بسی تعجب دارد که در قرن ارتباطات و دهکده جهانی باشیم اما روابطمان هر روز خلاصه و خلاصه تر شود (در پبام های کوتاه دیداری و شنیداری ایمیل ها و چت ) ، گاهی اوقات به دلیل همین آگاهی نداشتن به هنر برقراری ارتباط ، ناگزیر به زور و بحث و جدل و نزاع روی می آوریم و به کرات شاهد دوری از گفتمان سالم بر مبنای تعقل ، تفکر و اندیشه پویای انسانی هستیم ، یادمان باشد تمام ادیان با ارتباط آغاز شد . تعالی ادبیات هر سرزمینی با ارتباط میسر شد حتی خداوند به پیامبر می فرماید ( اقرا باسم ربک لذی خلق ، بخوان بنام پروردگارت.. ) ، اما در همین برهه حساس زندگیمان تصور می کنم دچار نوعی خلا ارتباط گفتاری و بیانی شده ایم آدم های ماشین گونه ای که می رویم و می آییم و هر کاری می کنیم بجز یک ارتباط گفتاری بی پیرایه و صمیمی ، به هر تقدیر قصد دارم با استعانت از درگاه احدیت تلاش کنم تا شما عزیزان به این مقوله نگاهی متفاوت و کارآمد داشته باشید. این کتاب یکی از کامل ترین کتب آموزش فن بیان و گویندگی با بیش از ۲۶۰ صفحه میباشد.