توضیحات : این امکان را به شما میدهد که ساختار اصلی یک صفحه اینترنتی را با استفاده از Tag (تگ)های مختلف طراحی کنید. اینکه تگ چیست را در این کتاب به خوبی یاد خواهید گرفت. نویسنده اسم این کتاب را “الفبای طراحی وب” گذاشته است، چون شما سراغ هر زمینهای از طراحی وب سایت که بروید، باید HTML را حتماً بلد باشید. یادگیری HTML خیلی خیلی ساده است. فقط باید تمرین کنید. اطلاعات بیشتر راجع به کتاب و HTML را میتوانید داخل کتاب پیدا کنید. نکته کلیدی و در واقع نقطه قوت کتاب این است که به زبانی ساده نوشته شده تا شما بتوانید سریع این زبان را یاد بگیرید.
توضیحات : زبان HTML پایه و اساس طراحی صفحات وب میباشد. عبارت HTML مخفف Hyper-Text Markup Language و به معنای “زبان علامت گذاری فرا متنی” است. این زبان، زبان استاندارد طراحی صفحات وب است که از آن طریق میتوان وب سایتهایی کاملا استاتیک طراحی کرد. سایتهای داینامیکی هم که با سایر زبانها من جمله PHP، C Sharp و … طراحی میشوند در نهایت خروجی کدهای سمت سرور آنها تگهای اچ تیام ال را به مرورگر کاربران ارسال خواهند کرد. اچ تیام ال یک زبان نشانهگذاری است به این معنی که بخشهای مختلف توسط اجزایی به نام Tag از هم جدا شده که هر کدام دارای کاربرد مخصوص به خود هستند. این تگها به مرورگر اعلام میکنند که هر بخش از صفحه چه نوع عنصری است و باید به چه صورت در معرض دید کاربران قرار گیرند.
تیم تولید محتوای آموزشی سعی نموده تا در این سری از آموزشهای مقدماتی طراحی سایت، زبان اچ تیام ال را به زبانی ساده و به صورت کاملا قابل فهم آموزش دهد تا علاقمندان بتوانند پس از پایان آموزش HTML، با استفاده از تگهایی من جمله Header، H1، Map، Div، Paragraph، Break و همچنین متاتگهایی از قبیل title، description، keyword، head و … سایتی همراه با عناصری از قبیل متن، عکس، تیتر، جدول و… طراحی نمایند که در عین حال از دید موتورهای جستجویی همچون گوگل، بینگ، یاهو و … بهینه باشند.
توضیحات : طراحی وب (Web Design) به مهارت ساخت و راهاندازی صفحات وب گفته میشود. در کتاب حاضر شما با مفهوم وب و تاریخچه مختصری از طراحی صفحات وب با مفاهیم مقدماتی مورد نیاز برای ورود به دنیای وسیع طراحی صفحات وب آشنا خواهید شد. این کتاب به عنوان استاندارد مهارت مقدماتی طراحی صفحات وب در هنرستان ها تدریس میشود.
توضیحات : این کتاب را که به جرات می توان از بهترین جزوه های آموزشی HTML عرضه شده بر روی وب نامید در ۴۲ صفحه به بررسی تمامی ویژگی های این زبان پرطرفدار می پردازد . این جزوه که از روی برترین مراجع حال حاضر HTML جهان همچون The Ultimate HTML Reference نوشته Lan Lioyd و سایت پر آوازه W3schools.com ترجمه شده است شامل سرفصل های زیر با ارائه انواع مثال ها و نمونه کد ها می باشد : آشنایی با مفاهیم پایه طراحی وب آشنایی با ساختار تگ ها ، صفت ها و ساختار کلی صفحات وب بررسی انواع تگ های و صفت های مرتبط : به کارگیری تگ های فرمت بندی متون آموزش گنجاندن لینک ها و عکس ها در صفحات بررسی انواع لیست ها همچون لیست های مرتب ، نا مرتب و تعریفی آموزش استفاده از جداول در صفحات وب گروه بندی های ردیفی و ستونی جداول ادغام کردن ردیفی و ستونی سلول ها در جداول آشنایی با کاربرد انواع عناصر فرم همچون : دکمه ها ، TextField ها ، radiobutton ، checkbox و … آشنایی با انواع عناصر چند رسانه ای و نحوه گنجاندن آن ها در صفحات وب آشنایی با نحوه ایجاد صفحات چند گانه به وسیله Frameset ها آشنایی با مفاهیمی همچون MIMETYPE ، کد های زبانی ، کد های کاراکتری.
توضیحات : میتوان گفت که امروزه CSS طراحی صفحات وب را در جهان متحول کرده است. این فناوری به طراحان وب کمک میکند که طراحیهای خود را با بالاترین کیفیت و کاربرپسندترین شکل ارائه کنند. پیش از این، انجام این کار تنها با فایلهای سنگین گرافیکی قابل انجام بود. به جرات میتوان گفت که اگر شما بدانید که با CSS چه کارهایی میتوانید بکنید، قطعا از آن استفاده خواهید نمود. امروزه اکثر قریب به اتفاق سایت های حرفهای از CSS بهره میبرند. بنابراین برای یک طراح صفحات وب یادگیری این زبان بسیار مهم خواهد بود. بسیاری از طراحان وب در زمینهای که در آن به فعالیت مشغول هستند (یعنی طراحی) از اطلاعات ریشهای و پایهای برخوردار نیستند. اکثر آنها با خواندن یک کتاب در مورد HTML و یا JavaScript چیزهایی در مورد این زبانها میدانند. همچنین بسیاری از آنها به نرمافزارهایی مانند Photoshop و Flash مسلط هستند. اما تعداد بسیار کمی هستند که تحصیلات دانشگاهی در این زمینهها دارند. اما CSS برای هر دو گروه ( چه آنهایی که تجربی و یا با خواندن یک کتاب طراحی را بلدند و چه آنهایی که به طور پایهای به این زبانها مسلط هستند ) مفید و شاید لازم است.
توضیحات : HTML ابتدایی ترین و پایه ترین زبان تحت وبه است و لازمه قبل از یاد گرفتن هر زبون برنامه نویسی تحت وب حتما با این زبان آشنا باشید .اچ تی ام ال اولین بار در سال ۱۹۸۰ توسط ” تیم برنر لی” که در کمپانی سیرن کار می کرد برای اشتراک گذاری فایل های متنی استفادهشد و در سال ۱۹۹۱ برای اولین بار این زبان به صورت عمومی عرضه شد ، که کلا دارای ۲۲ کد اصلی بود … HTML مخفف کلمه“HyperText Markup Language” است که یه جورایی به فارسی می شه زبان فوق متنی. شما به سادگی می تونید کد های اچ تی ام ال سایت های مختف رو ببینید برایاین منظور کافی با مرورگر خود ( برای مثال در اینترنت اکسپلورر ) یک صفحه وب رو باز کنید و از منو View گزینه Source رو انتخاب کنید تا کدهایی که صفحه شما رو ساختن رو مشاهده کنید تو نگاه اول خیلی وحشتناک به نظر می رسه ولی واقعا به این ترسناکی نیست! برای نوشتن کدهای اچ تی ام ال شما نیاز به یک ویرایشگر متنی دارید ، که دمدست ترین ویرایشگر تو سیستم تمام کاربران ویندوز کار نوت پده ! شما میتونید کدهاتون رو اونجا وارد کنید و موقع ذخیره فایل رو با فورمت HTM یا HTML ذخیره کنید .