توضیحات : این کتاب حاصل اعترافات زنی است که عمری سوخته و شمع محفل دیگران بوده و خودش خبط ها و اشتباهات فراوان مرتکب شده و اینک برای آنکه لااقل از نتیجه تجربیات، اطلاعات، اشتباهات، از کامیابیها و موفقیتهای خود دیگران را نیز بهره مند کند بنوشتن این سطور مبادرت ورزیده است
توضیحات : اگر کسی از خواندن این کتاب در پی تفریح و تفنن است بیهوده و عبث می کند و منظور خویش را در این صفحات نخواهد یافت چه روی سخن همواره با افراد شرافتمندی است که براستی در پی کسب اطلاع و دانشند و در وادی تاریک و راه پر پیچ و خم مشکلات جنسی سرگردان و مرادشان آموختن روش صحیح زندگی است و مقصودشان رسیدن به کامیابی و سعادت است و از بیم هنگامه و هیاهوی مردان ظاهر فریب و اخلاقیون دغل از تمتع مشروع و کامروایی مجاز محرومند و یارای پرسش ندارند …
توضیحات : این کتاب، روابط جنسی در ایران را از دوران باستان تا کنون، در زمینهی اجتماعی، انسانشناختی و فرهنگی آن بررسی میکند. کتاب چهار فصل دارد. فصل اول به روابط جنسی در چارچوب ازدواج میپردازد. این فصل همچنین تحلیل مفیدی از خویشاوندی، درونهمسری (ازدواج میان خویشاوندان نزدیک) و ازدواج همخونان (تولید مثل جنسی میان خواهران، برادران و والدین) ارائه میکند. فصل دوم، ازدواج موقت، از جمله قاعدهی شیعی صیغه، را بررسی کرده و به تفصیل به نظرات و مباحثهها دربارهی شرعی و عملی بودن چنین وصلتی در فقه شیعی و سنی میپردازد. فصل سوم، روابط خارج از زناشویی و انواع روسپیگری، از جمله صیغه، را مطالعه میکند. فصل چهارم، همجنسگرایی، میان مردان و زنان، را میکاود، اما همانگونه که نویسنده اشاره میکند، همجنسگرایی در معنای ایرانی خود با نوع غربی تفاوت دارد و بیشتر شبیه دوجنسگرایی است. فصل آخر به بیماریهای مقاربتی، به عنوان پیامدهای بهداشتیِ عادتهای جنسی در ایران، اختصاص دارد. از نظر سیر تاریخی، این کتاب دورهای بسیار طولانی را در بر میگیرد؛ همچنین، گروههای دینی متعددی (مسلمانان، زرتشتیها، یهودیان، مسیحیان و چندخداباوران) را بررسی میکند. این کتاب، پروژهای بلندپروازانه است که از نظر ساختار و دادهها موفقیتآمیز بوده است. این اثر، دامنهی پژوهشهای پُرشمارِ ویلِم فلور دربارهی تاریخ اجتماعی ایران را گسترش میدهد.
توضیحات : استاد من پروفسور ویلسون که اینک در بیماریهای زنان و هورمون شناسی زنانه امریکا معروفیت جهانی دارد روزی سر کلاس تعریف میکرد:” وقتی که توانستم موفقیت کافی بدست آوردم تا خیابان پارک ( محل زندگی میلیوترها و اعیان نیویورک) طبابت نمایم، تدبیری اندیشیدم و برروی پرونده بعضس از بیمارانم یک علامت ستاره قرمز گذاشتم. جای تاسف است که کلیه اطبا برای خود گذاشتن چنین علامتی را برروی پرونده بعضی از بیماران خود معمول نکرده اند.
توضیحات : پس از سال ها تجربه و اجرای برنامه های مختلف درمانی، کار با گروههای مختلفی از مصرف کنندگان مواد ما را به این نتیجه رساند که برنام ههای کاهش آسیب باید به عنوان یکی از ارکان اصلی و تاثیرگذار در برنام ههای درمان و بازتوانی سوءمصرف مواد مورد توجه قرار گیرند و برای گروههای مختلف از جمله مردان، زنان و جوانان مصرف کننده مواد و نیز خانواده های آنان به اجرا درآیند. با گذر زمان جای خالی برنامه های کاهش آسیب بیش از پیش در مراکز اقامتی و سایر مراکز درمانی سوءمصرف مواد احساس می شد. در پاسخ به این نیاز، در سال ۱۳۸۹ برای ارتقا دادن مد لهای درمان اقامتی در ایران و افزایش برنامه های آموزشی در مراکز درمانی و مراکز کاهش آسیب، طرحی را ارائه دادیم که بر اساس آن، پس از نیازسنجی های اولیه، آموزش هایی در زمینه ی پیشگیری از HIV / ایدز، هپاتیت های B و C، سل، بیماریهای مقاربتی، پیشگیری از خشونت خانگی و شیوه ی صحیح مقابله با آن، و نیز آموزش هایی در خصوص رفتار جنسی سالم و روش درست تزریق، به صورت کتابچه هایی مدون و با تدریس آموزشگران آموزش دیده، به برنامه های مراکز درمان و کاهش آسیب اضافه می شود.