توضیحات : این کتاب شامل ۲ بخش فیزیک و فلسفه است. همینطور سعی شده بیشتر مطالب به صورت ساده بیان شود تا همه ی مردم بتوانند این مباحث را درک کنند. هرچند که موضوع اصلی این مقاله زمان است، ولی تمامی مباحث به زمان ختم نمیشوند. مباحثی از فیزیک کوانتومی و نسبیت هم مطرح شده که به درک بهتر جهان کمک میکنند. این مقاله دارای دو نسخه ساده و پیشرفته است که نسخه پیشرفته شامل فرمول ها مباحث پیشرفته برای دوستانی که علاقه بیشتری به موضوعات دارند است. در مقاله ی قبلی من “سفر در زمان از منظر نظریه های فیزیک” بحث ها مبتدی تر بود و موضوعات کمی مطرح شده بود همچنین بعضی قسمت ها دارای اشکالات فنی و نگارشی بودند که در این مقاله سعی شده که بیشتر آنها حل شوند. در این مقاله بحث ها ساده هستند و تنها به موضوعات مهم پرداخته شده و خیلی از بحث ها به خاطر پیچیده نشدن مقاله مطرح نشده و فقط مطالب کلی آورده شده. تنها هدف این مقاله بالارفتن اطلاعات عمومی است.
توضیحات : یکی از روشهای اندازه گیری طول زمان تقویم (گاهنامه) است. کار تقویم حساب کردن سال و شمردن سالهایی است که از مبدا معینی شروع شده اند. تقویمی که امروزه مورد استفاده است، اولین و تنها وسیله اندازه گیری زمان نیست. تاکنون بیش از دویست نوع گاهنامه بوجود آمده است که اختلاف زیادی با یکدیگر داشته اند، این اختلاف بیشتر مربوط به مبدا و چگونگی محاسبه روزهای سال است.
فهرست کتاب :
فصل اول: زمان و سالنامه
فصل دوم: چگونگی اندازهگیری در زمانهای بسیار قدیم
فصل سوم: ساعت ماشینی به کمک چرخ و آونگ
فصل چهارم: چرا ملوانان به ساعت دقیق احتیاج دارند
فصل پنجم: تعیین، ضبط و اعلام زمان به طور دقیق
فصل ششم: چگونه ساعتی را میزان میکنند
فصل هفتم: واحدهای اندازهگیری و نمونههای واحد
فصل هشتم: ساعت اتمی
فصل نهم: واحدی برای سنجش زمانهای کوتاه
فصل دهم: مطالعه پدیدههایی که تغییرات سریع دارند
فصل یازدهم: اندازهگیری هزارم و میلیونم ثانیه دستگاههای کاتودی
فصل دوازدهم: میلیونم و میلیاردم ثانیه را چگونه اندازه میگیرند
فصل سیزدهم: ساعت هزارهها
فصل چهاردهم: سن صور مختلف زندگی روی زمین
فصل پانزدهم: آیا میتوان عمر خورشید را معین کرد
فصل شانزدهم: پیشرفت علوم در تحقیقات فضایی
فصل هفدهم: زمان را چگونه در اختیار میگیرند
توضیحات : کتاب “مدیریت هوشمندانه ی زمان ” اثری از استیو مقدم با همکاری سمیه امیری و تارا کمانگر میباشد. همه مردم در طول شبانه روز ۲۴ ساعت فرصت دارند، اما تفاوت در مدیریت زمان و برنامهریزی است که بعضی میتوانند و برخی نمی توانند کارهایشان را در زمانبندی تعیینشده، پیش ببرند. در این کتاب، با روشهای شخصی و هوشمندانه ی من برای مدیریت زمان، آشنا میشوید. این روشها را با چند روش کلی استاندارد همراه کردم و برای مدیریت زمان، به همکاران، دانشجویان، مشتریان و نزدیکان مشاوره دادم و در بعضی هم، در طول این سالها، تغییراتی دادم.
توضیحات : در این کتاب آثار و نتایج مهم مدیریت زمان در زندگی مورد بررسی قرار می گیرد تا رسیدن به اهداف و موفقیت را برای همه افراد ممکن کند. مدیریت زمان موجب كاهش استرس و تنش در ما می شود و همين امر موجب بهبود سلامت روحی و جسمیمان می شود و كمک میكند تا با شناسایی کارهای مهم و اولویتها برخی از فعاليتهای غیر ضروری را از لیست کارهای روزمره مان حذف کنیم و به آن چیزی بپردازیم که در زندگی ما واقعا مهم است همچنین كمک میكند تا از طريق حذف مزاحمتها و زمان های تلف شده برای کارهای غير ضروری مدت زمانی را كه واقعا كار مفید انجام میدهیم افزايش یابد.
“زمان استراحتمون رو کوتاه تر کنیم : بدن و جسم ما در طول روز به استراحت حتما نیاز داره برای ریکاوری و برگردوندن انرژی به جسممون لازمه که در طول روز وقتی رو اختصاص بدیم به دراز کشیدن یا خوابیدن یا استراحت کردن ، حالا چه استراحت جسمی چه استراحت فکری. اما برای این که ما بتونیم برنامه های کاریمون رو درست انجام بدیم و دچار کمبود زمان نشیم باید این زمان استراحت رو کوتاه تر کنیم . من نمیگم حذف بشه که دچار خستگی و کمبود انرژی باشیم بلکه وقت و زمانش رو کوتاه تر کنیم اگه قراره یه ساعت دراز بکشیم و یا بخوابیم اون رو به نصف برسونیم و نصف اون زمان رو اختصاص بدیم به انجام کارهامون . درعوض در پایان روز و با تموم شدن لیست کارهامون ما کلی زمان داریم برای استراحت و بازیابی انرژیی که صرف کردیم اون هم با آرامش کامل و آسودگی خیال . در طول روز به جسممون و روحمون و ذهنمون رحم کنیم و از انجام فعالیت های سنگین فیزیکی و ذهنی و روحی اجتناب کنیم و زیاد به خودمون فشار و استرس وارد نکنیم. برا همین ما کارهای سنگینی که داریم و حجمشون بالاست رو به قسمت های کوچیکتر تقسیم کنیم مثلا برای مقاله نوشتن تخصصی کاری که هر روز ما انجام میدیم، اینه که آروم آروم میایم تحقیق میکنیم و تا هر جایی که توان داریم انرژی میزاریم و معمولا بین نیم ساعت تا یک ساعت بعد ازین زمان یه استراحتی میکنیم و میریم آب یا یه نوشیدنی خوش طعم و پر انرژی میل میکنیم، و بیرون رو یه نگاه میندازیم و آب و هوایی تازه میکنیم و بعد دوباره میاییم نیم ساعت یک ساعت بسته به نوع آموزشی داریم تهیه میکنیم به کارمون ادامه میدیم. “