توضیحات : این کتاب بهعنوان راهنمای عملی و کاربردی اخلاق حرفهای با مثالهایی از کاربردی سازی اصول و ارکان آن در بین مدیران و کارکنان سازمانهای مختلف نوشتهشده است ضمناً مطالب آن بهگونهای تنظیمشده است که با سرفصل درس اخلاق حرفهای از دروس دانشگاهی رشتههای مختلف تطابق داشته باشد.
در این کتاب ادعاشده سازمانهای تولیدی و خدماتی میتوانند با متخلق ساختن مدیران و کارکنان به اخلاق حرفهای حمیده، سود خود را بیشتر کرده، میزان فروش و ارائه خدمات را بالا ببرند، رضایت را در اربابرجوع، مشتری و مخاطب و تمامی ذینفعان و تأمینکنندگان؛ ایجاد کرده و میوههای زیبا و غرورآفرینی، چون اعتماد و اطمینان عمومی را بچینند. بیاخلاقی آفت مدیران و کارکنان سازمانهای ایرانی بهویژه سازمانهای دولتی است لذا به نظر میرسد مطالعه و عمل به مفاد این کتاب بهویژه فصول کاربردی آن برای کارکنان و مدیران هر سازمانی لازم است، پیشنهاد میشود مدیران سازمانها سلسله سمینارهای اخلاق حرفهای برای کارکنان خود ترتیب دهند تا عملاً موضوع ساری و جاری شود. در این کتاب، مطالب به زبانی ساده و بهدوراز پیچیدگیهای فلسفه اخلاق تنظیمشده هرچند در فصول اولیه چارهای جز بیان ساده برخی نظرات فلسفی بهعنوان الزامات ورود به بحث اصلی نبوده است. انتظار است اساتید گرامی، انتقادات کتبی و نظرات اصلاحی خود را با نویسندگان در جریان بگذارند
توضیحات : این کتاب بهعنوان راهنمای عملی و کاربردی اخلاق حرفهای با مثالهایی از کاربردی سازی اصول و ارکان آن در بین مدیران و کارکنان سازمانهای مختلف نوشتهشده است ضمناً مطالب آن بهگونهای تنظیمشده است که با سرفصل درس اخلاق حرفهای از دروس دانشگاهی رشتههای مختلف تطابق داشته باشد.
در این کتاب ادعاشده سازمانها بهویژه سازمانهای تولیدی و خدماتی میتوانند با تکیهبر اخلاق حرفهای پسندیده و متخلق ساختن مدیران و کارکنان به اخلاق حرفهای حمیده، سود خود را بیشتر کرده، میزان فروش و ارائه خدمات را بالا ببرند، رضایت را در اربابرجوع، مشتری و مخاطب و تمامی ذینفعان و تأمینکنندگان، ایجاد کرده و میوههای زیبا و غرورآفرینی چون اعتماد و اطمینان عمومی را بچینند.
بیاخلاقی آفت مدیران و کارکنان سازمانهای ایرانی بهویژه سازمانهای دولتی است لذا به نظر میرسد مطالعه این کتاب بهویژه فصول کاربردی آن برای مدیران هر سازمانی لازم است، پیشنهاد میشود برای رواج رعایت اخلاق حرفهای در کارکنان، مدیران سازمانها، سلسله سمینارهای مستمر با موضوع اخلاق حرفهای برای کارکنان خود ترتیب دهند.
در این کتاب، مطالب به زبانی ساده و بهدوراز پیچیدگیهای فلسفه اخلاق تنظیمشده هرچند در فصول اولیه چارهای جز بیان ساده برخی نظرات فلسفی بهعنوان الزامات ورود به بحث اصلی نبوده است. انتظار است اساتید گرامی، انتقادات کتبی و نظرات اصلاحی خود را با نویسندگان در جریان بگذارند
فایل کتاب از طرف نویسنده جهت انتشار ارسال شده است
توضیحات : چـهره خـوانـی به این مـعـنـا است که شما فـقــط با با نگاه کردن به صورت اشخاص پی بـه خـصـوصـیات اخلاقی و شخصیتی او ببرید. چـهره خـوانـی توسـط مردم در اعصار مختلف انجام شده است و شـناخـتـن افراد تنها از روی خصوصـیات ظـاهـری آنها مساله بسیار جالبی است ، نـکات ظـریف و دقیـق وپیچیدگی های بسیاری در علـم چـهـره خـوانـی وجـود دارد ولی من در اینجا به بیان نکات اصلی تر و مهمتر آن بسنده میکنم. بشر در طول قرون متمادی سعی نموده تا با پیوند زدن خصـیصـه هـای صـورت افـراد بـه ویژگیهای شخصیتی، متوجه افکار و درون دیگران شود ، با گـذشـت سـالها علم چهره شناسی نیز گسترش یافته و به شاخه های مختلف تقسیم میشود. نمونه هایی از علوم چهره خوانی عبارتند از : متوپوسکپی : علم پی بردن به درون آدمی از روی خطوط روی پیشانی ؛ فرنولوژی : علم جمجمه خوانی و مطالعه طرز تشکیل جمجمه ؛ فیزیـوگـنومی یا عـلم چـهره شـنـاسی ، موضوعی است که به آن خواهیم پرداخت ؛ این علم به ما می آموزد که چگونه از روی چهره افراد پی به شخصیت آنها ببریم. امروزه دانشمندان به چنین علومـی ، شـبـه علـوم اطـلاق کرده و بـهای زیـادی بــه آن نمیدهند و هـمانند عـلومی مانـنـد طالع بـینی به آنها مینگرند یعنی علوم اثبات نشده ولی بیضرر ! با این وجود هنوز بسیاری از مردم چهره خوانی را راهی مطمئن برای قضاوت در مورد افراد میدانند.