توضیحات : “کاربرد هوش مصنوعی در روانشناسی” پلی نوآورانه میان دنیای فناوریهای پیشرفته و عرصهی پیچیده روانشناسی به شمار میرود. این کتاب با بررسی عمیق و مستند تعامل هوش مصنوعی با مفاهیم روانشناسی، راهکارهایی نوین را در تحلیل و تفسیر رفتار انسان ارائه میدهد. از الگوریتمهای یادگیری ماشین گرفته تا تحلیل الگوهای رفتاری در دادههای پیچیده، با زبانی دقیق و نمونههای واقعی، روند تحول در شناسایی الگوهای روانشناختی را به تصویر میکشیم.
این اثر نه تنها به عنوان یک راهنمای پژوهشی برای دانشجویان دانشگاهی عمل میکند، بلکه دبیران را در بهرهگیری از فناوریهای روز در فرآیندهای آموزشی و پژوهشی یاری میرساند. در صفحات کتاب، کاربردهای عملی هوش مصنوعی در تشخیص اختلالات روانی، بهبود فرآیندهای درمانی و ارتقای کیفیت یادگیری مورد بررسی قرار میگیرد. علاوه بر آن، مسائل اخلاقی و چالشهای پیش روی استفاده از این فناوریهای نوظهور در حوزه روانشناسی، به طور جامع و انتقادی مورد بحث قرار میگیرد.
این کتاب، با ارائه بینشی چند بُعدی از نقش هوش مصنوعی در تحول روشهای روانشناسی، زمینهساز تفکری نو و جستجوی عمیق در مورد آینده تعامل انسان با ماشین است. خوانندگان میتوانند از طریق الگوهای ارائه شده، با کاربردهای واقعی و مطالعات موردی، دریچهای تازه به دنیای روانشناسی و فناوری باز کنند و گامی بلند در سوی نوآوری و دانش بردارند
توضیحات : این کتاب که در سال ۲۰۱۲ منتشر شد، برای مدت زیادی در لیست پرفروش ترین های روزنامه نیویورک تایمز بود. و از طرفی در لیست تاثیرگذارترین کتاب ها برای مدیران از طرف دانشگاه هاروارد قرار گرفت. چارلز داهیگ در این کتاب به علمی اشاره می کند که در پس آن پرسش و چرایی درباره کارهای مختلف وجود دارد. در این کتاب وی تحقیقات علمی و اجتماعی را ترکیب کرده و می نویسد عادت با الگویی روانشناختی به نام «حلقه عادت» شروع می شود که سه فرآیند جداگانه دارد. ابتدا نشانه یا انگیزه (سرنخ) وجود دارد که به مغز شما می گوید وارد مرحله اتوماتیک نسبت به رفتار خاص شود. بعد از آن، مرحله معمول یا روزمرگی (روتین) است و مرحله سوم، پاداش است؛ چیزی که مغز شما دوست دارد به یادآوری آن کمک کند و حلقه عادت شکل میگیرد. تمرکز کتاب بر نحوه شکل گیری عادت ها در افراد، اثرگذاری و اثر پذیری از آنها و نیز کاربرد های سازمانی و اجتماعی آن است. خواندن این کتاب، صرف نظر از رشته و شغل تان، اکیدا توصیه می شود.
توضیحات : ما در این کتاب میخواهیم به شناخت خود بپردازیم تا بتوانیم به کیستی و شناسه واقعی مان پی ببریم و بدانیم نقش ما در این جسم پنداری و اندیشه مان چقدر پررنگ است و چه کارکرد مهمی دارد تا باور کنیم این کسی که امروز شخصیت ما را در زندگی مدیریت و راهبری کرده است و در آن نقش ایفا می کند، در واقع بیشتر برنامه وار و تربیتی است و تاثیر گرفته از برنامه بنیادی خلقت (دی. ان. ای) پیرامون ما و دیگران تا نقش خود واقعی ما. در نتیجه این شناخت از خود می توانیم بفهمیم که خود واقعی مان در این جسم یک تفکر و نظاره گر سوم است که در تکامل عقلی و جسمی مان نسبت به واکنش ها و ارزشها و ضدارزشهای محیط زندگی به وجود آمده و رشد می کند…