توضیحات : یکی از روشهای اندازه گیری طول زمان تقویم (گاهنامه) است. کار تقویم حساب کردن سال و شمردن سالهایی است که از مبدا معینی شروع شده اند. تقویمی که امروزه مورد استفاده است، اولین و تنها وسیله اندازه گیری زمان نیست. تاکنون بیش از دویست نوع گاهنامه بوجود آمده است که اختلاف زیادی با یکدیگر داشته اند، این اختلاف بیشتر مربوط به مبدا و چگونگی محاسبه روزهای سال است.
فهرست کتاب :
فصل اول: زمان و سالنامه
فصل دوم: چگونگی اندازهگیری در زمانهای بسیار قدیم
فصل سوم: ساعت ماشینی به کمک چرخ و آونگ
فصل چهارم: چرا ملوانان به ساعت دقیق احتیاج دارند
فصل پنجم: تعیین، ضبط و اعلام زمان به طور دقیق
فصل ششم: چگونه ساعتی را میزان میکنند
فصل هفتم: واحدهای اندازهگیری و نمونههای واحد
فصل هشتم: ساعت اتمی
فصل نهم: واحدی برای سنجش زمانهای کوتاه
فصل دهم: مطالعه پدیدههایی که تغییرات سریع دارند
فصل یازدهم: اندازهگیری هزارم و میلیونم ثانیه دستگاههای کاتودی
فصل دوازدهم: میلیونم و میلیاردم ثانیه را چگونه اندازه میگیرند
فصل سیزدهم: ساعت هزارهها
فصل چهاردهم: سن صور مختلف زندگی روی زمین
فصل پانزدهم: آیا میتوان عمر خورشید را معین کرد
فصل شانزدهم: پیشرفت علوم در تحقیقات فضایی
فصل هفدهم: زمان را چگونه در اختیار میگیرند
توضیحات : کتاب “مدیریت هوشمندانه ی زمان ” اثری از استیو مقدم با همکاری سمیه امیری و تارا کمانگر میباشد. همه مردم در طول شبانه روز ۲۴ ساعت فرصت دارند، اما تفاوت در مدیریت زمان و برنامهریزی است که بعضی میتوانند و برخی نمی توانند کارهایشان را در زمانبندی تعیینشده، پیش ببرند. در این کتاب، با روشهای شخصی و هوشمندانه ی من برای مدیریت زمان، آشنا میشوید. این روشها را با چند روش کلی استاندارد همراه کردم و برای مدیریت زمان، به همکاران، دانشجویان، مشتریان و نزدیکان مشاوره دادم و در بعضی هم، در طول این سالها، تغییراتی دادم.
توضیحات : کتاب الغیبه اثر محمّد بن ابراهیم بن جعفر معروف به نعمانی است. این کتاب یک از قدیمیترین کتاب پیرامون امام دوازدهم شیعیان و مسائل مربوط به ظهور میباشد که در سال ۳۴۲ هجری قمری در اوایل غیبت کبری به تالیف درآمد. نعمانی برای رفع شکی که پس از مرگ امام یازدهم شیعیان حسن عسکری میان ایشان افتاده بود، این کتاب را نوشت با این امید که شیعیان ضرورت غیبت را ثابت کنند. وی درباره انگیزه نوشتن این کتاب بیان میکند:«من در جامعه میدیدم شیعیان و علاقهمندان به محمد و آل محمد صلوات الله علیهم اجمعین به گروههای مختلفی تقسیم شده اند و نسبت به امام زمان و ولی امر و حجت پروردگار خود سرگردان گشته اند. پس از بررسی، دلیل آن را غیبت آن حضرت یافتم، چنان که رسول خدا و حضرت علی و ائمه معصومین نیز به آن اشاره نمودهاند؛ لذا به یاری خداوند بر آن شدم تا روایاتی که مشایخ بزرگ روایی از امیر المؤمنین و ائمه معصومین درباره غیبت امام عصر روایت کردهاند جمع آوری نمایم. بسیاری از روایاتی که هم اکنون در اختیار من است را علمای اهل تسنن نیز روایت کرده اند. البته روایات آنان در این باره بسیار گسترده تر از روایاتی است که هم اکنون در اختیار من میباشد.»
توضیحات : در این کتاب کوچک بطور عمومی آیات پیرامون مقوله صلح و صالحین بررسی شده است. از دیگر عناوین این مقاله عبارتند از: تعریف صلح، معنای صالح، معنای مفسد، بررسی گروه های مفسدین در آیات قرآن، معنای موعود، وعده های الهی در قرآن
توضیحات : بطور یقین بوده اند در طول تاریخ تشیع انسان های با سعادت و برجستگانی که به زیارت سیمای مبارک حضرت در طول غیبت ایشان نائل آمده اند و این قضیه به طور اجمال و کلی مورد تأیید همگان می باشد ولی در مورد تک تک موارد مذکور در این کتاب یا کتاب های دیگر شاید نتوان اظهار نظر قاطع و مشخصی کرد و بیشتر آنها تجربه های شخصی افراد است . از طرفی هم بوده اند بسیار افراد متقی و شایسته و مرضی امام زمان (عج ) که یا به زیارت ایشان نائل نیامده و یا آن وجود مبارک را نشناخته اند. بنابراین آنچه که بر ما واجب و مورد انتظار و توقع آن جناب است تقوا و عمل به وظیفه و اجتناب از گناهان و انتظار فرج و دعا برای سلامتی وجود آن مولای کل است و بقیه مطلب با خداوند و صلاحدید اوست . شاید شما هم روزی به زیارت ایشان نائل شوید ان شاءالله.