توضیحات : چگونه انسانیت علی رغم تغییر فناورانه تمام فراگیر و نمایی می تواند گسترش یابد؟ جهان ما دارد به دوره ای از تغییر واقعاً تحول آمیز وارد میشود جایی که بسیاری از ما از اندازه و سرعت توسعه ها شگفت زده خواهیم شد؛ به گونه ای که واقعاً انتظارشان را نداشته ایم. این توسعه فناورانه نمایی پتانسیل سترگی را ارائه میدهد و با این فرصتها نیز امکان پذیریهای سترگ نوینی می آیند.
من بر این باورم که اندازه تغییر برخاسته از رویدادهای پیش بینی نشده اخیر مانند برکسیت (رفراندوم تصمیمی ژوئن ۲۰۱۶ انگلستان برای ترک کردن اتحادیه اروپا) در مقایسه با اثر، یک نزول ناگهانی تغییر فناورانه که جوهرۀ انسانیت و هر منظری از زندگی روی سیاره مان را می تواند بازشکل دهی کند، خیلی کوچک خواهد بود…
توضیحات : این کتاب تنها یک داستان نیست، بلکه روایتی است از انسانیت، از چیزی که در دنیای امروز وجود ندارد یا بسیار کمرنگ است. مسلخ روح تنها روایت شخصی نیست که از جامعه طرد شده، بلکه حکایت انسانیتی فراموش شده است. در دنیای امروز وجدان و انسانیت وجود ندارد. کسی که در وادی انسانیت و وجدان قدم میگذارد، محکوم به فراموشی است. در واقع این کتاب حکایت فردی است که به جرم انسانیت، طرد میشود و به با دید خصمانه به او نگاه میکنند. «مسلخ روح» نتیجه افکار و دیدگاه نویسنده به این جهان است. کتاب مسلخ روح روایتی شگفتانگیز از تضادِ حقیقت و وَهم است. فضای داستان، در سیاهی مطلق و ناامیدی سپری میشود و مرز میان توهم و بیداری در هیچکجای داستان مشخص نیست. به جرات میتوان گفت مسلخ روح سیاهترین رمان تاریخ ادبیات ایران است.
توضیحات : محمود بهزاد در کتاب «ابعاد انسانی نوع آدمی» به برخی از ویژگیهای مهم انسان اشاره کرده است. در این کتاب چهار ویژگی برجستهی ذهن آدمی یعنی خودآگاهی، اندیشهی نمادی، اندیشهی انتزاعی و آیندهنگری توضیح داده شده است. در صفحهی ۶۲ این کتاب آمده است که: اما آدمی چند حس سوپرسوماتیک نیز دارد که بهوسیلهی آنها چیزهایی را ادراک میکند که گرچه در جهان مادی احساس میشوند ولی ماهیت غیرمادی دارند. این چند حس عبارتاند از حس کنجکاوی، حس اخلاقی، حس زیبایی و حس دینی. در بخش دیگری از این کتاب آمده است که: از سه رکن ایمنی جوامع بشری یعنی سنت، دین و قوانین، فقط دین راستین است که چارچوب ایمنی مطمئنی برای آدمیان فراهم میسازد. زیرا آدمی میتواند از طریق عبادت بین خود و پروردگار رابطهای ناگسستنی برقرار سازد. علم برخلاف تصور بداندیشان نهتنها سستکنندهی اعتقادات راستین دینی نیست بلکه خدمات بزرگی به دین کرده است: یکی تصفیهی دین از خرافات آلودهساز و دیگری شناساندن عظمت جهان و آفرینندهی بزرگ آن