توضیحات : تعبیر خواب به فرایند معنادهی به رویاهایی که در خواب دیده میشود، گفته میشود. در بسیاری از تمدنهای باستانی خواب دیدن به عنوان یک ارتباط فراطبیعی یا وسیلهای برای مداخلات نیروهای غیبی در نظر گرفته میشد که افرادی با نیروهای ویژه قادر به گرهگشایی از مفهوم آن هستند. در دوران معاصر مکاتب مختلف روانشناسی تئوریهایی را در مورد معنا و مفهوم خوابها ارائه کردهاند.
مراجع این کتاب : از امام جعفر صادق علیه السلام – یوسف نبی علیه السلام – دانیال نبی علیه السلام – علامه مجلسی ( ره ) – محمدبن سیرین – ابراهیم کرمانی – جابر مغربی – اسماعیل بن اشعث – جاحظ – خالد اصفهانی – منوچهر مطیعی تهرانی-ابن عباس – تام چت ویندو – فروید- عبدوس – لوک اویتنهاو – آنلی بیتون – لیلا برایت – اچ میلر – هانس کورت و کتاب سرزمین رویاها
توضیحات : خواب مسأله بسیار مهمی است که تمام افراد با هر سن و جنسی به آن نیاز دارند. انسانها به طور متوسط یک سوم از عمر خود را در خواب به سر میبرند و با این کار که در هر روز به صورت مکرر انجام میگیرد به سلولهای مغزی خود استراحت داده و باعث آرامش مغز که فرماندهی بدن را به عهده دارد، میشوند. افرادی که به دلایل مختلف کمخواب یا بیخواب میشوند دچار تحریکپذیری میشوند. این دسته از افراد به سرعت عصبی شده و نمیتوانند به سرعت گذشته و به همان دقت به انجام امور خود بپردازند.
دستهای از افراد که به علت کثرت کار و مسؤولیت ترجیح میدهند از ساعات کاری خود کم کنند نه تنها در انجام کارهای محوله موفق نمیشوند بلکه در ضمن کار یا به خواب رفته یا بیحال شده و چرت میزنند. اگر در صورت خستگی ناچار به ادامه فعالیت و کار باشید نمیتوانید بدن خود را به خوبی کنترل کنید. آمارها نشان میدهد بعضی از حوادث که در محیط کار، خانه یا هنگام رانندگی روی میدهد به علت کمخوابی و خستگی بوده است. متخصصان در خصوص مکانیسمی که در بدن هنگام خواب روی میدهد میگویند: تعدادی از ماهیچههای بدن در خواب به حالت استراحت فرو میروند و فرصت پیدا میکنند تا بعد از فعالیتهای روزانه قوای از دست رفته خود را دوباره به دست آورند.
توضیحات : تعبیر خواب به معنای کشف پیام و ترجمهٔ یک خواب است. تعبیر خواب را بازتاب واقعیات نیز خواندهاند و برخی معتقدند که بر اساس آن میتوان آینده را پیشبینی کرد. تعبیر خواب به صورتهای مختلف انجام می گیرد. از انواع آن قرآنی و روایی و روانشناسی است. به نظر بعضیها اگر خواب، رویای صادقه باشد، تعبیرش خودش است و نیازی به تعبیر نیست. لکن رویای صادقه مخصوص اولیای الهی و انبیاست و به ندرت شامل دیگران میشود. در عین حال خود شخص میفهمد و به قلبش القا میشود که خوابش رویای صادقه بوده و یا اینکه نیاز به تعبیر دارد. لازم به ذکر است در کتاب موجود بیش از ۱۰۰۰۰۰ کلمه و بیش از ۳۰۰۰ موضوع قابل جستجو می باشد.