توضیحات : Android به زبان ساده سیستم عاملی است برای دستگاه های موبایل و گوشی های هوشمند که توسط بیش از ۳۰ کمپانی معروف پشتیبانی می شود. آندروید اوپن سورس است و توسعه دهندگان می توانند با استفاده از Android SDK برنامه های مختلفی برای این سیستم عامل بنویسند. در واقع آندروید بستری را فراهم می کند تا برنامه نویسان بتوانند هرچه سریعتر و بهتر برنامه هایی بسازند که از تمام ویژگی های یک گوشی هوشمند استفاده کند. آندروید به معنای واقعی “ باز” (Open) است، یعنی برنامه نویس می تواند از تمام قدرت یک تلفن همراه استفاده کند. آندروید امکان استفاده از توابع داخلی گوشی موبایل همچون شماره گیری، فرستادن SMS یا استفاده از دوربین گوشی را به برنامه نویسان می دهد تا بتوانند اپلیکیشن های قدرتمند و کاربردی برای کاربران بسازند.
توضیحات : کتاب آموزش برنامه نویسی اندروید به زبان فارسی نوشتهی مهراد جاویدی، به صورتی کاربردی همراه با مثالهای عملی برنامه نویسی اندروید را یاد میدهد. اندروید یک سیستم عامل موبایل مبتنی بر نسخهی تغییر یافته linux میباشد که از همان ابتدا با نام اندروید توسعه یافت و راهاندازی شد. شرکت گوگل در سال ۲۰۰۵ طبق یک استراتژی برای ورود به بازار موبایل، اندروید و ابزارهای کار با آن را ارائه داد. شرگت گوگل میخواست که اندروید open source و free باشد. بنابراین بیشتر کدهای اندروید را تحت Open Source Apache Licens منتشر کرد؛ به این معنی که هر کسی میتواند به آسانی سورس کد اندروید را به صورت کامل دانلود کند و از آن استفاده نماید.
توضیحات : زامارین تکنولوژی نسبتا جدیدی است که در زمینه تولید نرم افزارهای اندروید، iOS، ویندوز فون و مکینتاش، توسط برنامه نویسان بصورت گسترده ای در حال استفاده می باشد. شما با تسلط بر این چارچوب نرم افزاری می توانید به سادگی برای هر کدام از سیستم عامل های ذکر شده برنامه های کاربردی بنویسید. زامارین Xamarin از زبان قدرتمند سی شارپ و بهترین محیط برنامه نویسی دنیا یعنی Visual Studio استفاده می کند.
از لیست ویو ها نیز استفاده گسترده ای در برنامه های اندرویدی می شود. مخصوصا اگر شما تصمیم دارید برنامه آموزشی مانند بسیاری از برنامه هایی که در اپ استور بازار دیده می شود را پیاده سازی کنید، نیاز به تسلط بر این موضوع را دارید. سرویس ها و نوتیفیکیشن ها نیز استفاده های خاص خود را دارند. از نوتیفیکیشن ها برای اطلاع رسانی به کاربر استفاده می کنیم. سرویس ها نیز برای انجام کارها در پشت صحنه استفاده می شوند. در واقع سرویس ها می توانند حتی در صورت بسته بودن برنامه اصلی نیز، همچنان فعال باشد. فرضا یک برنامه ساعت زنگ دار را در نظر بگیرید. این برنامه باید قادر باشد که حتی در صورتی که کاربر برنامه اصلی را بست، در موقع مقرر آهنگی را پخش نماید. که این کار با استفاده از سرویس ها قابل انجام خواهد بود.
توضیحات : از این که قصد دارید به جمع توسعه دهندگان ایرانی سیستم عامل اندروید بپیوندید خرسندیم. در این کتاب توسعه ی اپلیکیشن با محیط B4A یا همان Basic4Android آموزش داده شده است که نسبت به Eclipse و Android Studio (محیط بومی توسعه ی اغلب اپلیکیشن های اندرویدی) از پیچیدگی کمتری بهره مند است و برنامه نویسی اندروید را بسیار ساده و لذت بخش می کند. راه برنامه نویسی موبایل دراز و پیچیده است و این کتاب سعی می کند شما را در قدم های اول این راه همیاری کند و ادامه ی این راه را به شما بنمایاند.
توضیحات : اندروید نام سیستمعاملی است که گوگل برای تلفن همراه و لوح رایانه و هم اکنون برای تلویزیون نیز عرضه مینماید و با همکاری دهها شرکت بر روی دستگاههای مبتنی بر اندروید قرار میدهد. اندروید بر پایهٔ هسته لینوکس ساخته شدهاست. شما با مطالعه این کتاب به طور کامل با موارد زیر آشنا می شوید:
– اطلاعات مقدماتی و عمومی درباره سیستم عامل اندروید، نحوه بروزرسانی و کار با آن
– رابط کاربری، ویجت ها، تنظیمات، پوشه ها و استفاده از تنظیمات اختصاصی
– نرم افزار ها و بازی ها
– روش دریافت نرم افزار و بازی
– روت کردن، فواید آن و روش انجام آن
– مباحث بیشرفته و بسیاری از مباحث دیگر