• دانلود کتابهای الکترونیک مختلف و متنوع با کمترین حجم ممکن
  • قرار گرفتن کتابها در سرور اختصاصی پارس بوک با لینک مستقیم
  • امکان ارسال لینک کتابهای جدید به ایمیل شخصی شما
  • رکورددار تعداد اعضا با بیش از 170 هزار عضو فعال
  • به روز رسانی مداوم سایت با کتابهای جدید ( هر روز یک کتاب جدید )

برنامه نویسی برای گوشی های اندروید

دانلود کتاب آموزش فارسی و کاربردی اندروید

تاریخ : ۲ بهمن ۱۳۹۸

توضیحات : Android به زبان ساده سیستم عاملی است برای دستگاه های موبایل و گوشی های هوشمند که توسط بیش از ۳۰ کمپانی معروف پشتیبانی می شود. آندروید اوپن سورس است و توسعه دهندگان می توانند با استفاده از Android SDK برنامه های مختلفی برای این سیستم عامل بنویسند. در واقع آندروید بستری را فراهم می کند تا برنامه نویسان بتوانند هرچه سریعتر و بهتر برنامه هایی بسازند که از تمام ویژگی های یک گوشی هوشمند استفاده کند. آندروید به معنای واقعی “ باز” (Open) است، یعنی برنامه نویس می تواند از تمام قدرت یک تلفن همراه استفاده کند. آندروید امکان استفاده از توابع داخلی گوشی موبایل همچون شماره گیری، فرستادن SMS یا استفاده از دوربین گوشی را به برنامه نویسان می دهد تا بتوانند اپلیکیشن های قدرتمند و کاربردی برای کاربران بسازند.

دانلود کتاب آموزش برنامه نویسی اندروید به زبان فارسی

تاریخ : ۹ مهر ۱۳۹۸

توضیحات : کتاب آموزش برنامه نویسی اندروید به زبان فارسی نوشته‌ی مهراد جاویدی، به صورتی کاربردی همراه با مثال‌های عملی برنامه نویسی اندروید را یاد می‌دهد. اندروید یک سیستم عامل موبایل مبتنی بر نسخه‌ی تغییر یافته linux می‌باشد که از همان ابتدا با نام اندروید توسعه یافت و راه‌اندازی شد. شرکت گوگل در سال ۲۰۰۵ طبق یک استراتژی برای ورود به بازار موبایل، اندروید و ابزارهای کار با آن را ارائه داد.  شرگت گوگل می‌خواست که اندروید open source و free باشد. بنابراین بیشتر کد‌های اندروید را تحت Open Source Apache Licens منتشر کرد؛ به این معنی که هر کسی می‌تواند به آسانی سورس کد اندروید را به صورت کامل دانلود کند و از آن استفاده نماید.

دانلود کتاب آموزش جامع برنامه نویسی اندروید

تاریخ : ۱۰ اسفند ۱۳۹۲

توضیحات : برنامه نویسی برای گوشی های اندروید دو شیوه است : شیوه اول برنامه نویسی Native اندروید است. با استفاده از زبان جاوا برای اندروید برنامه مینویسید. در فصول اول و دوم و سوم مبانی ابتدایی و اولیه برنامه نویسی به این روش را توضیح داده ام.اگر دوست دارید فقط برای اندروید برنامه بنویسید و به تمام ویژگی های سخت افزاری گوشی اندروید دسترسی داشته باشید از این روش استفاده کنید و فقط این فصول را برای آشنایی اولیه بخوانید. و بعد سراغ کتاب های متوسط و پیشرفته بروید. شیوه دوم برنامه نویسی برای اندروید اصطلاحاً Mobile Web Application است که از فصل چهارم به بعد به این شیوه پرداختم.تسلط من روی این شیوه است.و مزیت این شیوه برنامه نویسی Cross Platform  است.شما با یک بار کدنویسی میتوانید برنامه خود را بر روی اندروید و iOS  و windows phone اجرا کنید.اما  عیب این روش این است که برنامه شما به تمامی ویژگی های سخت افزاری گوشی دسترسی ندارد و این سبک برای نوشتن برنامه های سیستمی که خیلی با سخت افزار در ارتباط است اصلا مناسب نیست ولی برای برنامه های کاربردی مناسب است.