توضیحات : ازنی زلینسکی قادر است دیدگاه شما نسبت به جهان را برای همیشه تغییر دهد. او تاکنون آموزههای این کتاب را به بیش از ۲۰۰ هزار نفر آموخته است. شما نیز میتوانید به این جمع عظیم بپیوندید و بیاموزید که چگونه هم در کار و هم در تفریح پیشرفت کنند. «لذت فراقت» کتابی است محرک، سرگرم کننده، واقعبین و بسیار الهامبخش که شما را در جهت نیل به لذت و رضایت بیشتر از هر آنچه انجام میدهید کمک خواهد کرد.
توضیحات : گزارش نظرسنجی اوقات فراغت در دوران کرونا توسط گروه افکارسنجی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات، در بهمن ۱۳۹۹ انجام شده است. جامعه آماری این نظرسنجی را شهروندان ۱۸ سال و بالاتر ساکن در شهر و روستاهای کشور تشکیل داده است. تعداد نمونه این نظرسنجی نیز ۲۱۰۳ نفر بوده که به صورت تصادفی انتخاب شدهاند. در این نظرسنجی، فعالیتهایی نظیر فیلمدیدن، مطالعه کتاب، استفاده از ماهواره، میهمانی رفتن، فعالیت در شبکههای اجتماعی، سفر رفتن، تماشای تلویزیون، خریدن روزنامه یا مجله، گوش دادن به موسیقی و ورزشکردن مورد پرسش قرار گرفته است.
توضیحات : کشورهای معدودی وجود دارند که هیچ یک از نظامهای حداقل دستمزد را ندارند. در کشورهایی که از سیستم حداقل دستمزد استفاده نمیکنند، این مبلغ معمولاً توسط اتحادیههای صنفی در فرایندی که اصطلاحاً به «چانه زنی جمعی» معروف است، تعیین میگردد. چانه زنی جمعی عبارت است: از مذاکرات بین کارفرما و کارگران، که در آن افراد منتخبی از سوی اتحادیهی صنف مربوطه وظیفهی نمایندگی کارگران را برای انجام مذاکرات با کارفرمایان بر عهده دارند. مواردی که در نتیجهی این مذاکرات مشخص میگردد عبارتند از: میزان دستمزد، ساعت کار، آموزش، بهداشت و ایمنی، اضافه کار، مکانیسمهای شکایت، و سایر حقوق کارکنان. از آن جا که هر صنعتی نسبت به صنعت دیگر، کارهای بسیار متفاوتی را از نیروی کار خود طلب مینماید، منطقی خواهد بود که حداقل دستمزد از کاری به کار دیگر متفاوت باشد. توافقی که پس از این مذاکرات توسط طرفین امضا میگردد «توافق جمعی» خوانده میشود.
توضیحات : کتاب کارآفرینی از مجله ویستا به بررسی شاخهای از علم مدیریت میپردازد. امروزه کارآفرینی به عنوان یک استراتژی کارآمد برای رویارویی با مشکلات فراروی جوامع از جمله بیکاری و آثار و تبعات سهمگین آنها و نیز یکی از مهمترین راهکارهای برون رفت از فضای بسیار بغرنج و پیچیدهی اقتصادی مورد اهتمام و عنایت ویژهی جوامع و افراد و مجامع علمی-دانشگاهی واقع گردیده است.
درست کردن یک حاشیه رقابتی در ساختار کسب و کار برای موفقیت دراز مدت خیلی اهمیت دارد. بعضی روشهایی که میتوان این حاشیهها را بدست آورد عبارتند از:بیشتر از رقبای خود بدانید، محصولی را تولید کنید که تقلید ازآن خیلی سخت یا غیرممکن باشد، تولید یا پخش آن را کاراتر کنید، مکان بهتری را انتخاب نمایید و یاخدمات بهتری به مشتریان بدهید. از اسرارکسب و کارتان محافظت کنید. اینها اطلاعات محرمانهای هستندکه برای شما مزیت رقابتی در بازار ایجاد میکنند. باید کاری کنید که اطلاعات شما محرمانه بمانند. مثلاً اسناد را با کلمهی “محرمانه” علامت بزنید یا برای رایانهها رمز ورود بگذارید.
توضیحات : هر سال نزدیک به یک میلیون نوجوان هجده ساله به روی دفترچه سؤالات و برگه پاسخنامه کنکور خم می شوند و البته فقط پشتشان خم نمی شود،بلکه روح و روانشان هم. حالا تو هم قرار است به زودی یکی از آنها باشی. خیال می کنی اگر دانشگاه نروی زندگیت نابود می شود. آدم بی ارزشی می شوی. به درد هیچ چیز و هیچ کس نمی خوری. نمی توانی کار پیدا بکنی. نمی توانی ازدواج بکنی. نمی توانی زندگی خوبی داشته باشی. زندگیت به آخر می رسد. از این بدتر، اگر کنکور را خراب کنی و رتبه ات خوب نشود، نمی توانی به دانشگاه خوبی بروی. و به همین دلیل اگر هم کاری پیدا بکنی یا ازدواج بکنی یا برای خودت آدمی بشوی از نوع خوبش نخواهد بود. دوستانت، پدر و مادرت، معلم هایت، تلویزیون، اساتید کنکور، آموزشگاههای کنکور، دانشگاهها و خلاصه هر کسی که فکرش را بکنی مغز تو را شستشو داده اند که تو باید به دانشگاه بروی. ولی چرا؟ “بیست سال پیش یعنی زمانی که من در آزمون کنکور شرکت کردم و همه هم سن و سالهای من، بدون کوچکترین شکی باور داشتیم که دانشگاه رفتن تنها گزینه ممکن برای ماست. قانون نانوشته ای می گفت که اگر رتبه خوبی برای قبولی در دانشگاه بدست نیاوری، مجبوری سال بعد دوباره برای کنکور درس بخوانی. حتی اگر سال بعد هم قبول نشوی و پسر باشی و مجبور به سربازی رفتن، در حین خدمت سربازی باید برای کنکور بخوانی و کنکور بدهی. باز هم اگر قبول نشدی، بعد از خدمات سربازی. و اینقدر پشت کنکور بمانی و بمانی و بخوانی تا بالاخره قبول بشوی! چاره دیگری نیست!”
این جملات بخشی از سخنان علی سخاوتی در کتاب امکان است. علی سخاوتی که خود رتبه تک رقمی درکنکور کسب کرده و در دانشگاه صنعتی شریف تحصیل کرده است در این کتاب سی کاری را معرفی میکند که یک نوجوان ۱۸ ساله می تواند بجای رفتن به دانشگاه انجام دهد و چه بسا انجام هر یک از این کارها سرنوشت بهتری را برای آن نوجوان رقم بزند.