توضیحات : اول اجازه دهید به یک درک مشترک از تولید محتوا برسیم. اگر همین حالا بروید از هر کسی که کارش تولید محتوا است بپرسید تولید محتوا یعنی چه، احتمالا جواب خودش را می دهد؛ چون دنیای بازاریابی محتوا آنقدر گسترده است که هر کسی تعریف خودش را دارد. اما ما می خواهیم به یک تعریف مشترک، درست و مختصر از تولید محتوا برسیم.
محتوا همان چیزی است که هر روز با آن سروکار دارید؛ کلیپهای خنده دار یا عکس و توضیحات محصول که در اینستاگرام می بینید، پادکست که در تاکسی گوش می دهید، ویدیوهای آموزشی در آپارات یا یوتیوب که تماشا می کنید، کتابهای دیجیتال که در موبایل یا کامپیوتر می خوانید و… پس هر چیزی که در دنیای دیجیتال می بینید، می شنوید یا می خوانید، به نوعی محتوا محسوب می شود…
توضیحات : این کتاب بهعنوان راهنمای عملی و کاربردی اخلاق حرفهای با مثالهایی از کاربردی سازی اصول و ارکان آن در بین مدیران و کارکنان سازمانهای مختلف نوشتهشده است ضمناً مطالب آن بهگونهای تنظیمشده است که با سرفصل درس اخلاق حرفهای از دروس دانشگاهی رشتههای مختلف تطابق داشته باشد.
در این کتاب ادعاشده سازمانهای تولیدی و خدماتی میتوانند با متخلق ساختن مدیران و کارکنان به اخلاق حرفهای حمیده، سود خود را بیشتر کرده، میزان فروش و ارائه خدمات را بالا ببرند، رضایت را در اربابرجوع، مشتری و مخاطب و تمامی ذینفعان و تأمینکنندگان؛ ایجاد کرده و میوههای زیبا و غرورآفرینی، چون اعتماد و اطمینان عمومی را بچینند. بیاخلاقی آفت مدیران و کارکنان سازمانهای ایرانی بهویژه سازمانهای دولتی است لذا به نظر میرسد مطالعه و عمل به مفاد این کتاب بهویژه فصول کاربردی آن برای کارکنان و مدیران هر سازمانی لازم است، پیشنهاد میشود مدیران سازمانها سلسله سمینارهای اخلاق حرفهای برای کارکنان خود ترتیب دهند تا عملاً موضوع ساری و جاری شود. در این کتاب، مطالب به زبانی ساده و بهدوراز پیچیدگیهای فلسفه اخلاق تنظیمشده هرچند در فصول اولیه چارهای جز بیان ساده برخی نظرات فلسفی بهعنوان الزامات ورود به بحث اصلی نبوده است. انتظار است اساتید گرامی، انتقادات کتبی و نظرات اصلاحی خود را با نویسندگان در جریان بگذارند
توضیحات : این کتاب بهعنوان راهنمای عملی و کاربردی اخلاق حرفهای با مثالهایی از کاربردی سازی اصول و ارکان آن در بین مدیران و کارکنان سازمانهای مختلف نوشتهشده است ضمناً مطالب آن بهگونهای تنظیمشده است که با سرفصل درس اخلاق حرفهای از دروس دانشگاهی رشتههای مختلف تطابق داشته باشد.
در این کتاب ادعاشده سازمانها بهویژه سازمانهای تولیدی و خدماتی میتوانند با تکیهبر اخلاق حرفهای پسندیده و متخلق ساختن مدیران و کارکنان به اخلاق حرفهای حمیده، سود خود را بیشتر کرده، میزان فروش و ارائه خدمات را بالا ببرند، رضایت را در اربابرجوع، مشتری و مخاطب و تمامی ذینفعان و تأمینکنندگان، ایجاد کرده و میوههای زیبا و غرورآفرینی چون اعتماد و اطمینان عمومی را بچینند.
بیاخلاقی آفت مدیران و کارکنان سازمانهای ایرانی بهویژه سازمانهای دولتی است لذا به نظر میرسد مطالعه این کتاب بهویژه فصول کاربردی آن برای مدیران هر سازمانی لازم است، پیشنهاد میشود برای رواج رعایت اخلاق حرفهای در کارکنان، مدیران سازمانها، سلسله سمینارهای مستمر با موضوع اخلاق حرفهای برای کارکنان خود ترتیب دهند.
در این کتاب، مطالب به زبانی ساده و بهدوراز پیچیدگیهای فلسفه اخلاق تنظیمشده هرچند در فصول اولیه چارهای جز بیان ساده برخی نظرات فلسفی بهعنوان الزامات ورود به بحث اصلی نبوده است. انتظار است اساتید گرامی، انتقادات کتبی و نظرات اصلاحی خود را با نویسندگان در جریان بگذارند
فایل کتاب از طرف نویسنده جهت انتشار ارسال شده است
توضیحات : مطالعه تأثیرات بر محتوای رسانهها، آن سوی فرایندها و تأثیرات، تحلیل محتوای رسانه، الگوی محتوای رسانهها، تأثیرگزاری کارکنان رسانه بر محتوای رسانه، نفوذ اصول کاری رسانه، تأثیرات سازمانی بر محتوا، تأثیرات وارد بر محتوا از بیرون سازمانهای رسانهای، تأثیر ایدئولوژی، ارتباط تأثیرات بر محتوا به آثار محتوا و ساختن نظریه محتوای خبر بخش های ۱۱ گانه کتاب حاضر هستند که بر اساس نسخه اصلی برگردان و در ۵۱۵ صفحه متن و نمودار تنظیم شده است. کتاب انتقال پیام؛ تئوریهای تأثیرات موجود بر محتوای رسانه با تأکید بر این که محتوای رسانه لزوما منعکس کننده واقعیات دنیای اطراف ما نیستند و توسط مجموعهای از عوامل شکل داده شدهاند، به مقایسه پژوهشهای انجام شده در خصوص محتوای رسانهها و تأثیرات مرتبط با آنها میپردازد. این کتاب با رهیافتی منحصربه فرد ضمن بررسی جامع عوامل شکل دهنده محتوا، سطوح مختلف تأثیرات رسانهها را مورد نظر قرار داده و نگاهی جدید به مفهوم محتوا و مضمون رسانهای دارد.
نویسندگان کتاب درباره آن نوشتهاند: این کتاب درباره محتوای رسانهها و تأثیراتی است که آن را شکل میدهد. کتابهای مربوط به پژوهش ارتباط جمعی معمولاً از محتوا و مضمون رسانهها به عنوان نقطه شروع استفاده میکنند ولی در این کتاب بر خلاف پژوهشهای رایج که بر مبنای پرسشهایی از این گونه است که: پیام به وسیله کدام فرایند توسط مخاطب دریافت و درک میشود؟ یا تأثیرات رسانه بر مخاطب چیست؟ دیدگاه متفاوتی را با پرسشهایی مانند این که: چه عواملی در داخل و خارج از سازمانهای رسانهای بر محتوای رسانهها تأثیر میگذارند؟ ارائه میکند و نمیپذیرند که محتوا و مضمون رسانههای گروهی منعکس کننده واقعیتی عینی باشند. آنان عقیده دارند این محتواها منعکس کننده دنیای اطراف نیست، بلکه این محتوا توسط مجموعهای از عواملی شکل داده میشود که منجر به شکلهای متفاوتی از حقیقت میشود.