توضیحات : در سالهاي گذشته به علت اولویت بندي اهدافم ،علاقه اي به پر رنگ شدن در بازار بورس و … نداشتم و طبیعتا هم تهیه جزوه و فعالیت در گروهها و… زمانی تعریف نشده بود و نتیجتا فعالیتی هم نداشتم.چون بیشتر انرژي بنده در زمینه مطالعه و تحقیق بوده است.اما این شرایط زمانی، براي بنده فراهم شده تا تجربیات و مطالعات خودم را بین علاقمندان به حوزه تحلیل تکنیکال در میان بگذارم.این جزوه حاصل سالها مطالعه ، تحقیق ، تدریس و جمع آوري از منابع مختلف است.و این اولین جزوه رسمی بنده بوده و این نوشتار را به عنوان شروع این رسالت فرهنگی بنده در نظر بگیرید.باشد که در این مسیر با پیشنهادات و انتقادات خودتان ، راهنمایی بفرمایید.
بازار هرگز بصورت یک خط راست حرکت نمی کند و تغییرات بازار به صورت یکسري از حرکات زیگزاگ مشخص می شود. این زیگزاك ها همانند یکسري موج هاي پی در پی می باشند که شامل موجهاي صعودي و موج هاي نزولی می باشند. برآیند حرکات این موج هاي صعودي و نزولی روند بازار را تشکیل می دهد که شامل روند هاي صعودي و نزولی و خنثی می باشد.
توضیحات : برای خرید و فروش سهام و ورود به بازارهای معاملاتی لازم است با دو مفهوم تحلیل تکنیکال (Technical Analysis) و تحلیل بنیادی(Fundamental Analysis) آشنا باشید. هرکدام از آنها باعث افزایش شناخت ما از وضعیت بازارها خواهد شد. این دو تحلیل از زاویه و دیدگاهی متفاوت به بررسی وضعیت بازارها میپردازند؛ بنابراین ترکیب آنها به همراه در نظر گرفتن روانشناسی معاملات، میتواند ما را در این مسیر دشوار کمک کند و بهصورت مؤثر ما را در شناخت و تسلط بر بازار پیش ببرد. برای خیلیها این سوال مطرح میشود که تحلیل تکنیکال چیست و چه کاربردی دارد؟ پیش از هر چیز لازم است بدانید تحلیل تکنیکال یا تحلیل فنی(Technical Analysis) حدود ۳۰۰ سال عمر دارد. شاید بتوان گفت که نخستین استفاده مستقیم اقتصادی مشهور از تحلیل تکنیکال را چارلز داو انجام داده است.(چارلز داو متولد سال ۱۸۵۱ در شهر استرلینگ در ایالاتمتحده بوده و شاخص صنعتی داو جونز و والاستریت ژورنال توسط وی به ثبت رسیده است.) گفتارها و دیدگاههای داو در مورد رفتار بازار و مباحث روند به نظریه داو شهرت یافته است.