توضیحات : کتاب حاضر با بهرهگیری از جدیدترین مراجع علمی و تجربیات مولف، برای طیف گستردهای از پژوهشگران، دانشجویان، صاحبان صنایع و علاقمندان به یادگیری عمیق، تالیف و گردآوری گردیده تا بتوانند دانش کافی از اصول و مفاهیم اساسی در این زمینه را بدست آورند. همچنین، از آنجایی که این کتاب مطالب مورد نیاز برای درس یادگیری عمیق در مقطع تحصیلات تکمیلی را پوشش میدهد، میتواند مرجع مناسبی برای این درس و همچنین درس اختیاری دانشجویان سال آخر کارشناسی در رشته مهندسی کامپیوتر باشد. از همینرو تمام تلاش براین بود تا مطالب کتاب را به شیوهای ساده، روان و قابل فهم، بههمراه مثالهایی برای درک بهتر ارائه کنیم تا برای این طیف گسترده از خوانندگان قابل درک باشد.
تالیف این کتاب بر درک اصول و مفاهیم یادگیری عمیق، با چشماندازی بر رویکردهای مختلف یادگیری تاکید دارد. اما، این بدان معنا نیست که بتوان در یک جلد کتاب به تشریح همه جوانب و اکتشافات یادگیری پرداخت؛ ما نیز چنین قصدی را نداریم. در واقع هدف ما از تالیف و گردآوری مطالب این کتاب، بدست آوردن دانش کافی از یادگیری عمیق و رویکردهای مختلف آن با تاکید بر مباحث مهم و نوین و ارائه دیدگاه جامعی از یادگیری عمیق میباشد. هرچند که مطالب این کتاب قابل فهم بوده، اما این مطالب برمبنای اینکه خواننده دانش کافی از یادگیری ماشین را دارد، تالیف شده است. قطعا داشتن اطلاعات زمینه-ای از یادگیری ماشین فهم مطالب این کتاب را دوچندان خواهد کرد. با این همه، در طول بیان مطالب، تمام تلاش بر این بود تا این پیشنیازها از یادگیری ماشین حداقل شود
توضیحات : مطالعات علمی نشان دادهاند محرکهای ذهنی در حین مطالعه فعال میشوند و میتوانند پیشرفت کنند؛ از آلزایمر جلوگیری میکند و زوال عقل را به تأخیر میاندازد. مغز هم مانند بدن نیاز به ورزش کردن و فعالیت دارد تا بتواند در سالیان پیری به خوبی کارکرد خود را حفظ نماید. از این رو است که توصیه شده تا میتوان باید مطالعه کرد و مرتب این کار را انجام داد. مطالعه کردن کارکردی مشابه با شطرنج بازی کردن و یا حل یک پازل دارد. مطالعه میتواند باعث شود تا بخشی از هوش انسان تقویت شود. مطالعه تخیل را تقویت کرده و موجب میشود برخلاف تلویزیون و رسانههای دیداری دیگر، بخشی از کارکرد مغز که به جزئیات میپردازد قویتر گردد. مطالعه در کاهش استرس و اضطراب موثر است. مهم نیست چقدر مضطرب باشید یا فضای کاری پر تنشی را تجربه کنید. وقتی یک صفحه از یک کتاب خوب را جلوی خود میگذارید و شروع به خواندن میکنید همه آنها رنگ میبازند و به تمدد اعصاب میانجامد. گفتن ندارد که وقتی مطالعه میکنیم همواره و منظم مشغول یادگیری هستیم و اطلاعات ما بیشتر میشود. این اطلاعات میتواند منجر به افزایش دانش شود و اگر این خواندن آگاهانه صورت گیرد، منجر به افزایش خرد شخص میگردد.
توضیحات : دانشجوی عزیز، موفقیت شما در دانشگاه به میزان زیادی به مهارت های تحصیلی شما بستگی دارد. موفقیت در تحصیل بیش از آنکه به میزان معلومات بستگی داشته باشد، به چگونگی استفاده از تکنیک ها و مهارت های تحصیلی وابسته است. کارشناسان یادگیری معتقدند که عوامل موفقیت در تحصیل به سه عامل زیر وابسته است:
۱- قابلیت ها و توانایی های فردی ۲۰ %
۲- اطلاعات کامل در مورد موضوع مورد مطالعه ۳۰ %
۳- استفاده از مهارت های تحصیلی و تکنیک های مطالعه ۵۰ %
خوشبختانه می بینید که ۸۰ % این فهرست کاملاً قابل یادگیری است. ممکن است شما وقت و انرژی زیادی را صرف آموزش و یادگیری کنید اما به نتیجه دلخواه در امتحانات پایان ترم و یا به طور کلی اهداف تحصیلی خود نرسید. این مسئله به دلیل عدم آگاهی شما از مهارت های تحصیلی است. به یاد داشته باشید دانشجویانی که نمره عالی کسب می کنند، الزاماً باهوش تر از سایر همکلاسی های خود نیستند؛ بلکه مهارت های تحصیلی خود را ارتقاء داده اند. اگر از نزدیک به رفتار این دانشجویان دقت کنید، متوجه می شوید که آنها برنامه ریزی درستی دارند، از وقت و نیروی خود به صورت بهینه استفاده می کنند و زمان های مشخصی را هم به استراحت یا تفریح خود اختصاص می دهند. مهارت های تحصیلی شامل مواردی مانند تعیین هدف تحصیلی، برنامه ریزی، مدیریت زمان، ایجاد آرامش در ذهن، داشتن مهارت و پشتکار در مطالعه ی صحیح و … است. با آموختن و به کار بردن هر یک از این مهارت ها، گام بسیار موثری در راه موفقیت تحصیلی خود برداشته اید. در این کتاب الکترونیک با مهمترین مهارت های تحصیلی آشنا می شوید.