توضیحات : تعبیر خواب به فرایند معنادهی به رویاهایی که در خواب دیده میشود، گفته میشود. در بسیاری از تمدنهای باستانی خواب دیدن به عنوان یک ارتباط فراطبیعی یا وسیلهای برای مداخلات نیروهای غیبی در نظر گرفته میشد که افرادی با نیروهای ویژه قادر به گرهگشایی از مفهوم آن هستند. در دوران معاصر مکاتب مختلف روانشناسی تئوریهایی را در مورد معنا و مفهوم خوابها ارائه کردهاند.
مراجع این کتاب : از امام جعفر صادق علیه السلام – یوسف نبی علیه السلام – دانیال نبی علیه السلام – علامه مجلسی ( ره ) – محمدبن سیرین – ابراهیم کرمانی – جابر مغربی – اسماعیل بن اشعث – جاحظ – خالد اصفهانی – منوچهر مطیعی تهرانی-ابن عباس – تام چت ویندو – فروید- عبدوس – لوک اویتنهاو – آنلی بیتون – لیلا برایت – اچ میلر – هانس کورت و کتاب سرزمین رویاها
توضیحات : تعبیر خواب به معنای کشف پیام و ترجمهٔ یک خواب است. تعبیر خواب را بازتاب واقعیات نیز خواندهاند و برخی معتقدند که بر اساس آن میتوان آینده را پیشبینی کرد. تعبیر خواب به صورتهای مختلف انجام می گیرد. از انواع آن قرآنی و روایی و روانشناسی است. به نظر بعضیها اگر خواب، رویای صادقه باشد، تعبیرش خودش است و نیازی به تعبیر نیست. لکن رویای صادقه مخصوص اولیای الهی و انبیاست و به ندرت شامل دیگران میشود. در عین حال خود شخص میفهمد و به قلبش القا میشود که خوابش رویای صادقه بوده و یا اینکه نیاز به تعبیر دارد. لازم به ذکر است در کتاب موجود بیش از ۱۰۰۰۰۰ کلمه و بیش از ۳۰۰۰ موضوع قابل جستجو می باشد.