توضیحات : این کتاب بهعنوان راهنمای عملی و کاربردی اخلاق حرفهای با مثالهایی از کاربردی سازی اصول و ارکان آن در بین مدیران و کارکنان سازمانهای مختلف نوشتهشده است ضمناً مطالب آن بهگونهای تنظیمشده است که با سرفصل درس اخلاق حرفهای از دروس دانشگاهی رشتههای مختلف تطابق داشته باشد.
در این کتاب ادعاشده سازمانها بهویژه سازمانهای تولیدی و خدماتی میتوانند با تکیهبر اخلاق حرفهای پسندیده و متخلق ساختن مدیران و کارکنان به اخلاق حرفهای حمیده، سود خود را بیشتر کرده، میزان فروش و ارائه خدمات را بالا ببرند، رضایت را در اربابرجوع، مشتری و مخاطب و تمامی ذینفعان و تأمینکنندگان، ایجاد کرده و میوههای زیبا و غرورآفرینی چون اعتماد و اطمینان عمومی را بچینند.
بیاخلاقی آفت مدیران و کارکنان سازمانهای ایرانی بهویژه سازمانهای دولتی است لذا به نظر میرسد مطالعه این کتاب بهویژه فصول کاربردی آن برای مدیران هر سازمانی لازم است، پیشنهاد میشود برای رواج رعایت اخلاق حرفهای در کارکنان، مدیران سازمانها، سلسله سمینارهای مستمر با موضوع اخلاق حرفهای برای کارکنان خود ترتیب دهند.
در این کتاب، مطالب به زبانی ساده و بهدوراز پیچیدگیهای فلسفه اخلاق تنظیمشده هرچند در فصول اولیه چارهای جز بیان ساده برخی نظرات فلسفی بهعنوان الزامات ورود به بحث اصلی نبوده است. انتظار است اساتید گرامی، انتقادات کتبی و نظرات اصلاحی خود را با نویسندگان در جریان بگذارند
فایل کتاب از طرف نویسنده جهت انتشار ارسال شده است
توضیحات : افزایش روز افزون قیمت انرژی و بحران آب و مواد غذائى از عمدهترین چالشهای اخیر جهان است، از طرفی افزایش جمعیت جهانى، آبادى و توسعه اقتصادى و صنعتی ( شروع دوران فراصنعتی دوم یا دوران انقلاب صنعتی سوم) در دهههاى آینده، به خصوص در کشورهای در حال توسعه که سعی می کنند سریعاً توسعه کشور خود را به اولین نقطه مسیر رو به تزاید توسعه جهانی برسانند ، سیاستمداران و اندیشمندان جهان را ناگزیر خواهد کرد، به فکر تولید و یافتن منابع جدید آب و انرژی بیافتند. نباید فراموش کرد که ذخایر انرژی های فسیلی جهان در حال خالى شدن هستند و کاهش منابع آب شیرین که در ارتباط تنگاتنگ با انرژی است نیز تهدید آمیز شده است، بررسی دلایل و اقدامات صورت گرفته گذشته نشان می دهد دو بخش آب و انرژی در جهان در صورت مدیریت تولید و مصرف استراتژیک و هوشمندانه ، به سادگی قادر به تامین طولانی مدت مایحتاج زندگی بشر هستند. با این وجود، تامین و حفظ منابع آب به عنوان یک منبع تجدیدشدنى برای تولید انرژی، مطرح است و لازم است متفکران دنیا نگرشها و راهکارهای جدیدی را برای اطمینان بخشی به ساکنین کره خاکی، از بابت تامین امنیت آب و انرژی ارائه نمایند چرا که آب و انرژی، تاثیرات مستقیمی روی مواد غذایی مردم جهان دارند و این موضوع اهمیت پرداختن به آنها را دو چندان می کند.
باید با مهندسی مجدد کلیه روشهای قبلی تجدید نظر شده و مصارف کنترل گردیده، تا دانسته شود که ناسازگارىها در رویههاى اخیر کدام ها هستند؟ یک برنامهریزى راهبردى همه جانبه با دیدگاه ارتباطات آب و انرژی و مواد غذایی و زراعت و غذا خصوصاً رابطه با محیط زیست باید برای تمام جهان نوشته شود. نویسندگان در این کتاب راه حلی برای تسکین کمیابى آب و مدیریت توزیع جهانی آن ، ارائه خواهند کرد. اکنون زمانی است که دست اندر کاران مدیریت منابع آب در جهان به این باور برسند که آب به یک کالای اقتصادی و حتی سیاسی و استراتژیک تبدیل شده است و همانند سایر کالاها دارای بازارهای عرضه و تقاضای واقعی است و می توان با روشهای اقتصادی و آنالیز حساسیت میزان وابستگی به آن را مورد ارزیابی قرار داد و در شدت عرضه و تقاضای آن با برنامهریزی استراتژیک، دست برد و آینده را به نفع بشریت ترسیم کرد.
توضیحات : از زمانی که پا به عرصه وجود گذاشت موجودی اجتماعی بوده و هست و از همان ابتدا بصورت گروهی زندگی کرده و بقای خود را مدیون ارتباطات خود می باشد. هدف ارتباط انسان ها با هم، انتقال پیامها، معانی ذهنی، احساسات و پاسخ به نیازهای گوناگون فردی و اجتماعی است که سعی در رفع این نیاز، با رویارویی با هم، نقاشی روی دیواره غارها، دود و آتش و.. شروع شده و امروزه تا اختراع چاپ، ساخت و بکار گیری وسایل ارتباط جمعی و اختراعات اخیر تحت عنوان فناوری های نوین ارتباطی و اطلاعاتی همه و همه را دربرگرفته است، رادیو، تلویزیون، سینما، ضبط صوت، دوربین عکاسی، دوربین فیلمبرداری، اینترنت، ماهواره، کابل نوری، شبکه های اجتماعی ، تلفن همراه از مصادیق این تلاش است. از طرفی در محل کار، آموزش، زندگی و.. انسانها که همه نوعی سازمان هستند، در تمام سطوح سازمانی۷۵ درصد از کار روزانه صرف ارتباط می شود، کیفیت تولید و یا خدمات ارائه شده بستگی تام به ارتباط دارد از طرفی برقراری ارتباط موثر با مشتریان به مثابه برپایی کیفیت است لذا فرآیند مشابهی باید رعایت گردد
توضیحات : ارتباط منطقی و درست با رسانهها یکی از شاهکلیدهای موفقیت عملکرد سازمانها و روابط عمومیهاست، در واقع سازمان و روابط عمومی موفق است که رسانهها را در کنار خود و خبرنگاران را همراه با خود داشته باشد و امروزه روابط عمومیهایی موفق هستند که رسانهها کمککار آنها باشند. چرا که رسانهها، نمایندگان افکار عمومی هستند و میتوانند اطلاعات لازم را در اختیار روابط عمومیها بگذارند و اعلام نمایند که انتظارات مردم چیست و به عنوان پل ارتباطی بین سازمان و مردم عمل کنند.ارتباط با رسانه ها که زیر مجموعه ارتباطات برون سازمانی و یکی از عمدهترین وظایف روابطعمومی هاست اکنون بعنوان سهل الوصولترین و متداولترین راه ارتباط با مشتریان و مخاطبان انتخاب میشود. انسان در عصر اطلاعات و تکنولوژی اطلاع رسانی سریع زندگی میکند به طوری که حجم داده و اطلاعات تولیدی در سه دهه اخیر بیش از ۸۵ % کل اطلاعات تولید شده در طول تاریخ زندگی انسانهاست.
توضیحات : فناوریهای جدید ارتباطی نه تنها بر گستره مخاطبان تأثیر گذاشتهاند بلکه توانستهاند حتی بنیاد نظریههای کلاسیک ارتباطات را زیر سؤال ببرند. بهعنوان مثال مدل فرستنده، کانال و گیرنده در نظریههای سنتی ارتباطات، امروزه با ورود رسانههایی نظیر شبکههای کاربرمحور یا شبکههای اجتماعی به مدل اجتماعات تولید کننده محتوا تبدیل شده که در آن هر فرد در هر زمان بهطور پیوسته فرستنده و گیرنده است و نقشهای متعددی را در این کانال ارتباطی برعهده میگیرد. این تحولات فناورانه در ذات خود حاوی چالشها و تهدیدهایی هستند که برخی صاحبنظران از آن بهعنوان جنگ نرم یاد کردهاند اما این فقط یک روی سکه است، تحولات مذکور درمورد همه کشورهای جهان مصداق دارد و اگر قرار باشد کسی آسیبی ببیند، قطعا آن جامعهای خواهد بود که در برابر این فناوریها گارد دفاعی بگیرد. تکنولوژی ها و فناوری های نوین رسانه ای از دروس اصلی رشته های ارتباطات، روابط عمومی و مدیریت رسانه است در این کتاب مقدمات این بحث به همراه مقاله ای با محتوای تاثیر این فناوری ها بر گروه های اجتماعی خاص آورده شده است.