توضیحات : فرهنگ مکتشفان جغرافیایی و جغرافی نویسان مشهور جهان کتابی است که شرح کارهای جغرافی دانها و همت های بلند و فداکاری های کاشفان جغرافیایی و تهور و بی باکی سیاحان و جهانگردان در مواجه شدن با خطرهای گوناگون و کامیابی های ایشان را بیان می کند، و زندگینامه ها و نتایج کارهایشان شامل اطلاعاتی از اوضاع جغرافیایی، آداب و رسوم، فرهنگ و تمدن و اوضاع سیاسی و اجتماعی مردم سرزمین های کشف شده را شرح می دهد…
توضیحات : انسان همواره خود را به مکان معینی از سیاره ی زمین وابسته و مربوط میداند. او قبیله، تیره، و مردم خود را نه تنها با سنتها، آداب و رسوم و فرهنگ خویش میشناسد، بلکه در شناسایی های مکانی خود سعی دارد کوهها، دره ها، رودها، گیاهان و حیوانات ویژهای را نیز که با محیط مسکونی و فرهنگ جامعه ی او رابط های موزون و هماهنگ دارند؛ دخالت دهد. انسان در علم جغرافیا بسیار کنجکاو است و همواره کوشش میکند که بر آگاهی های خود نسبت به افق های دوردست بیفزاید و تفاوتهای مکانی آنها را با محیط مسکونی خویش دریابد و با تشابهات، یا تضادهای آنها آشنا شود. از این تعبیر چنین برمی آید که مفهوم اصلی علم جغرافیا از دو عنوانِ بسیار مهم تشکیل شده است:
۱ – واحدهای مکانی با همه ی خصیصه های خود.
۲ – نا هماهنگی های موجود بین مکانها.
با این مقدمه به توصیف جغرافیا میپردازیم
توضیحات : این سیاره نیلگون با طبیعت آرام و نمای دلانگیزش، در بیکران جهانی در حرکت است که تصورش ورای امکان و درکش خارج از توانایی بشر است. درکش خارج از توانایی بشر است. کره زمین سومین سیاره منظومه شمسی از مجموع نه سیارهای است که در مدار خورشید گردان است. این خورشید، خود یکی از چهارصد میلیارد ستارهای است که در فاصله ۱۵ هزار سال نوری در داخل کهکشان مارپیچی به نام کهکشان راه شیری که قطر آن ۱۰۰ هزار سال نوری بوده و شامل ۴۰۰ میلیارد ستاره میباشد، واقع شده است. کهکشان راه شیری آنسان عظیم است که اگر بخواهیم آن را در مساحتی به اندازهی خاک ایالات متحده قرار دهیم، حجم کرهی زمین تا آن حد کوچک خواهد شد که چشم آدمی به یاری میکروسکوپ الکترونی قادر به تشخیص آن نخواهد بود.