توضیحات : این گزارش به لحاظ پایان دوره مسئولیت دولت دوازدهم تهیه شده و به مهمترین رویدادها و اطلاعات مربوط به بیماری کرونا در کشور میپردازد و در آن، ضمن حفظ موضع روایتگونه از ابتدای ورود ویروس به کشور تا مقطع فعلی، تلاش شده است روندهای فعال در مقاطع مختلف این بازه زمانی و همچنین عوامل دخیل در تضعیف یا تقویت بیماری -به نحوی که جایگاه آنها و ارتباطشان باهم، در فضای کلی مدیریت بیماری در کشور مشخص شود- بازنمایی شود.
توضیحات : قبل از کووید۱۹، بزرگترین اختلالها در کار مربوط به فنآوریهای جدید و رشد روزافزون روابط تجاری بود. اما کووید۱۹، برای اولین بار، اهمیت بعد فیزیکی کار را پررنگ کرد. در گزارش مککنزی تاکید شده است مشاغلی که نیاز به مجاورت فیزیکی بالا دارند، احتمالا پس از همهگیری بیشترین تحول را شاهد خواهند بود و مدلهای کسب و کار آنان تغییراتی خواهد داشت. اختلالات کوتاهمدت یا اختلالات بالقوه بلندمدت ناشی از کووید۱۹ در عرصههایی که به حضور فیزیکی بالا نیاز دارند، متفاوت است. با این حال در طول بیماری همهگیر کرونا، اثرات ویروس بر بخشهایی که بالاترین نیاز به حضور افراد را دارد، بسیار مخرب بوده است.
توضیحات : گزارش نظرسنجی اوقات فراغت در دوران کرونا توسط گروه افکارسنجی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات، در بهمن ۱۳۹۹ انجام شده است. جامعه آماری این نظرسنجی را شهروندان ۱۸ سال و بالاتر ساکن در شهر و روستاهای کشور تشکیل داده است. تعداد نمونه این نظرسنجی نیز ۲۱۰۳ نفر بوده که به صورت تصادفی انتخاب شدهاند. در این نظرسنجی، فعالیتهایی نظیر فیلمدیدن، مطالعه کتاب، استفاده از ماهواره، میهمانی رفتن، فعالیت در شبکههای اجتماعی، سفر رفتن، تماشای تلویزیون، خریدن روزنامه یا مجله، گوش دادن به موسیقی و ورزشکردن مورد پرسش قرار گرفته است.
توضیحات : این مجموعه با یک مقدمه و ترجمه 5 دستورالعمل بهداشتی از کشورهای توسعه یافته دنیا تکمیل شده و در اختیار فعالین عرصه ساخت و ساز قرار گرفته است تا با آگاهی بیشتر، این صنعت بتوانند در دوره شیوع ویروس همه گیر، به فعالیتهای خود با رعایت پروتکلهای بهداشتی ادامه دهند. کتاب ساختن با ویروس همه گیر شامل تحقیق پیمایشی محمدجواد موسوی زاده، در خصوص شرایط صنعت ساخت و ساز در دنیا در دوره شیوع ویروس کرونا است.