توضیحات : ما انسانها معمولا به یکنواختی و امنیت در محیط اطرافمان عادت داشتهایم. اغلب رنگ و اشیاء را جا به جا کردهایم نه مسیر را. زیرا از به هم ریختن محیط امنی که در آن هستیم نگرانیم. هر چند که علاقهمند به تغییر و پیشرفت در رسیدن به اهدافمان باشیم با توکل به آفریدگار یکتا دست از تلاش برای رشد و تعالی خود و عزیزانمان بر نخواهیم داشت. بیایید خوشبختی را نه در مقصد جست و جو کنیم و نه به راه دل ببندیم؛ بلکه ساکن همیشگیاش شویم. همان طور که زمان برای زیستن جاریست ما هم برای ادامه دادن هر چه زیباتر زندگی باید جریان داشته باشیم تا تعامل را در زندگی برقرار کرده و از لحظه هایمان به زیباترین شکل ممکن بهره مند شویم.
توضیحات : وقتی با انگیزه و پر انرژی هستیم می توانیم از لحظات زندگی مان لذت بیشتری ببریم و احتمالا خوش اخلاق تر و مهربان تر هم می شویم. می توانیم بیشتر و بهتر کار کنیم به طور کلی کیفیت زندگی مان در برهه هایی که پر از انگیزه و انرژی مثبت هستیم به طور محسوسی با زمانی که بی انگیزه و ناامید هستیم تفاوت دارد.
عمر میگذرد
و من بیشتر میفهمم
که هیچ چیز در دنیا
ارزش گریه کردن را ندارد!
ما آدمها مدام چیزهایی را که
اسمشان را مصیبت و بدبختی میگذاریم
در سرزمین افکارمان میچرخانیم و دور
میکنیم و همین باعث میشود در صد سالگی حسرت لذت نبردن از زندگی را بخوریم!
شاید کلمهی رها کردن و فرار کردن
برای چنین لحظاتی به وجود آمدهاند…
از غصههایت فرار کن
در ناکجا آباد درونت رهایش کن؛
و به دنبال هر چیز که شادت میکند روانه شو…
زندگی اگر چیزهای زیادی برای گریه کردن
دارد، چیزهایی هم برای لبخند زدن دارد
فقط کافیست از ته دلت بخواهی
که زندگی را زندگی کنی…
توضیحات : هیچ گاه از داشتن دشمن نترس، از انجام ندادن درست آرمانهای خویش بترس. ارد بزرگ
انسان هر قدر بیشتر بداند به همان اندازه نقطههای استتار بدست میآورد. ل – فوئر باخ
از دانش آموختن هیچ زمان غافل ممان، گرچه در این راه رنجها کشی، مبادا که دلت از آموختن ناتوان و آشفته گردد. بزرگمهر
خردمند آن نیست که چون در کاری میافتد بکوشد تا از آن کار بیرون آید، خردمند آنست که بکوشد در کاری نیفتد. نصیحه الملوک
اینکه بعضیها میترسند یا افسرده میشوند به این علت است که آنان سر رشته امور را از دست دادهاند مسئولیت احساسشان بابت احساس بدی که دارند مسئولیت را از سر خود باز میکنند چون برایشان راحتتر است که دیگران را مسئول زندگی خود بدانند تا بگویند: باعث بروز چنین احساساتی خودم هستم. وین دایر
تو، جدا از دیگران نیستی، قضاوت در مورد کارهای خوب دیگران هم دست کمی از قضاوت در مورد کارهای بدشان ندارد. وین دایر
توضیحات : آیا می دانید جملات تاکیدی چه هستند؟ آیا می دانید به چه کاری می آیند؟ این جملات ، جملاتی هستند که از طریق آنها می توان به آنچه که انسان ازخود دور شده است برسد به بیانی ساده جملات مثبت در جهت رسیددن به خویشتنی واقعی است . که اگر بدانید از هر کدام از آنها در چه زمانی استفاده کنید می توانید بهترین بهره را از آن ببرید. استفاده از تلقین و تکرار عبارت های تاکیدی مثبت یکی از قدیمی ترین تکنیک هایی است که برای کسب موفقیت و تغییر باورر ها استفاده می شود. علت این امر را باید در تعریف باور جست و جو کرد. باور فکر یا ایده ای است که بارها و بارها و بارها تکرار شده تا در نهایت از فیلتر ضمیر خود آگاه عبور کند و بر ضمیر ناخود آگاه نشسته و در آن حک شود. استفاده از عبارت های تاکیدی مثبت در کنار تمرینات خود هیپنوتیزم می تواند سرعت دستیابی به اهدافی که دارید را چند برابر کند چون در این مرحله ضمیر خود آگاه شما نیز به ضمیر ناخود آگاه تان ملحق شده تا هر دو در یک راستا، منابع و شرایط خلق اهداف تان را ایجاد کنند.
توضیحات : روت از دید نویسنده این کتاب و البته از دید بسیاری از بزرگان هستی فقط به معنای پول و اسکناس نیست بلکه ثروت در تمام جهات مادی، معنوی، احساسی، ذهنی، روحی و خلاصه همه ابعاد زندگی مطرح است. اگر شما نیز طالب داشتن توانگری مطلق در تمام عرصههای کاری و زندگیتان هستید حتما برای پی بردن به رمز گرهگشای این گنجینه عظیم این کتاب را مطالعه بفرمایید! نکته جالب کتاب این است که خانم کاترین پاندر نویسنده این کتاب، یک کشیش است و زمانی که افکار و ایدههای ثروت و توانگری به سراغ وی آمد و شروع به کاربرد آنها در زندگیخودش نمود آنچنان به فرد ثروتمند و توانگری تبدیل شد که مبادرت به جمعآوری این ایدهها در قالب یک کتاب کرد. فکر میکنم پذیرش این امر که یک کشیش دیدگاه این چنینی نسبت به ثروت داشته باشد آنهم در شرائطی که در طول تاریخ همیشه با این سؤال روبروبودهایم که «فقر فضیلتی معنوی است یا نقصانی مشترک و معمول» کمی ایجاد تعارض میکند، اما همین تعارض دلنشین سبب میشود در پایان کتاب باور کنیم که براستی بسیاری از ایدهها و عقاید ما به هر دلیلی اشتباه بوده، اشتباه القاء شده یا ما برداشت صحیحی از آنها نداشتهایم! و حال فکر کنم زمان آن فرارسیده که کمی از این اشتباهات را اصلاح نماییم و به افق قشنگتری چشم بدوزیم. سبک زیبا و داستانگونه نویسنده، ترجمه روان کتاب، ذکر منابع و مراجع مختلف، دستهبندی صحیح مطالب، ارئه راهکارهای عملی، آموزش صحیح استفاده از جملات تأکیدی مثبت و بسیاری آیتمهای دیگر نقاط قوت این کتاب میباشد که امیدوارم با مطالعه و استفاده از اصول مطرح شده در این کتاب کمکم به قدرتهای درونتان ایمان بیاورید و در جهت رشد و ارتقاء مادی و معنوی خود قدمی بردارید!