توضیحات : چنین گوید نویسنده این سطور که رساله به دست آمده مشتمل بر خلاصه مفاضات عالم عامل و حکیم کامل اپیکتتوس یونانی از حکمای قرن نخستین میلادی و پیرو آیین فلسفی رواقیان “اهل المظال” که یکی از دانشمندان فرانسوی فرانسوا تورو نام از یونانی بلغت فرانسوی ترجمه کرده بود. اپیکتتوس را تالیفی مستقل نیست لکن فلاویوس آرین صاحب تاریخ مشهور اسکندر کبیر که در نیکوپلیس به حلقه تلامیذ او درآمد مفاضات او را در هشت مجلد تدوین کرد و اکنون جز چهار جلد از آن در دست نیست آنگاه همان شاگرد از مفاضات او هرچه بهتر و در نفوس موثرتر دید به صورت رساله کوچکی درآورد و شمه از آنچه در هر مقام و هر حال سالکان طریق را به کار آید و هر روز سالکان طریق را به کار آید و هر روز از مطالعه آن تقوی و ثبات اراده افزاید در این رساله علمی مختصر گرد آورد.
توضیحات : ضربالمثل گونهای از بیان است که معمولاً تاریخچه و داستانی پندآموز در پس بعضی از آنها نهفته است. بسیاری از این داستانها از یاد رفتهاند، و پیشینهٔ برخی از امثال بر بعضی از مردم روشن نیست؛ بااینحال، در سخن بهکار میرود. در این کتاب به برسی ضرب المثل های مختلف فارسی ار نظر معنا و مفهوم و همچنین ریشه به وجود آمدن آن ضرب المثل پرداخته میشود.
توضیحات : کتاب صد پند انگیزشی درباره زندگی به کوشش سپیده تیرگر، مجموعهای دو زبانه از پندهای انگلیسی است که به زبان فارسی ترجمه شدهاند. این مجموعه انگیزشی از آن دسته کتابهایی است که باید بارها و بارها تکرار شود تا مسیر ذهنی ما را به سوی روشنی هدایت کند. این کتاب تمرینی برای داشتن ذهنی آرام و تقویت انگیزه و روح انسان است.
توضیحات : یکی از بخش های خواندنی هر روزنامه و نشریه ای ، سخنان و جملات بزرگانی است که در آن منتشر می شود . در روزنامه اطلاعات هم بخشی برای همین منظور وجود دارد با عنوان (پند بزرگان) که من بخشی از آن پندهای زیبا را انتخاب کرده ام که در این کتاب ارایه می شود .
آنهایی که از زادگاه خود میروند تا رشد کنند، با سپری شدن روزگار میفهمند بزرگترین گنج زندگی را از دست دادهاند و آن زادگاه و میهن است. حکیم ارد بزرگ
دانستن کافی نیست، باید به دانسته خود عمل کنید. ناپلئون هیل
به گرسنگی مردن بهتر که نان فرو مایگان خوردن . سعدی
ما در رویدادهای زندگی خود نقشی نداریم، اما در اینکه چگونه آنها را تعبیر کنیم، مؤثر هستیم . نیچه
توضیحات : هیچ گاه از داشتن دشمن نترس، از انجام ندادن درست آرمانهای خویش بترس. ارد بزرگ
انسان هر قدر بیشتر بداند به همان اندازه نقطههای استتار بدست میآورد. ل – فوئر باخ
از دانش آموختن هیچ زمان غافل ممان، گرچه در این راه رنجها کشی، مبادا که دلت از آموختن ناتوان و آشفته گردد. بزرگمهر
خردمند آن نیست که چون در کاری میافتد بکوشد تا از آن کار بیرون آید، خردمند آنست که بکوشد در کاری نیفتد. نصیحه الملوک
اینکه بعضیها میترسند یا افسرده میشوند به این علت است که آنان سر رشته امور را از دست دادهاند مسئولیت احساسشان بابت احساس بدی که دارند مسئولیت را از سر خود باز میکنند چون برایشان راحتتر است که دیگران را مسئول زندگی خود بدانند تا بگویند: باعث بروز چنین احساساتی خودم هستم. وین دایر
تو، جدا از دیگران نیستی، قضاوت در مورد کارهای خوب دیگران هم دست کمی از قضاوت در مورد کارهای بدشان ندارد. وین دایر