توضیحات : در بخشی از کتاب سخنان مشاهیر میخوانیم:
شخص باید لایق ستایش باشد ولی از آن بگریزد. فنلون
دست استاد خویش را ببوس، چون او هم پدر است هم پرورنده خرد. حکیم ارد بزرگ
انسان چیزی است که بر او چیره میباید شد. فردریش نیچه
انسان نمیتواند از غرایز خود فرار کند، وقتی از خطر جانی دور شود دوباره به غرایزش برمی گردد. فردریش نیچه
هنر خوراک روان و هنرمند آفریننده آن است. بارگاه هنر با هیچ جایگاهی درخور ارزیابی نیست. حکیم ارد بزرگ
توضیحات : یکی از بخش های خواندنی هر روزنامه و نشریه ای ، سخنان و جملات بزرگانی است که در آن منتشر می شود . در روزنامه اطلاعات هم بخشی برای همین منظور وجود دارد با عنوان (پند بزرگان) که من بخشی از آن پندهای زیبا را انتخاب کرده ام که در این کتاب ارایه می شود .
آنهایی که از زادگاه خود میروند تا رشد کنند، با سپری شدن روزگار میفهمند بزرگترین گنج زندگی را از دست دادهاند و آن زادگاه و میهن است. حکیم ارد بزرگ
دانستن کافی نیست، باید به دانسته خود عمل کنید. ناپلئون هیل
به گرسنگی مردن بهتر که نان فرو مایگان خوردن . سعدی
ما در رویدادهای زندگی خود نقشی نداریم، اما در اینکه چگونه آنها را تعبیر کنیم، مؤثر هستیم . نیچه
توضیحات : این کتاب پژوهشی در نقد برخی از عقاید غلوآمیز شیعیان در مورد مقام ائمه است. در این نوشتار ضمن بیان معنای غلو و غالیان در قرآن، حدیث و سخنان بزرگان دینی، تاریخچه ای از غلو و افراطیگری در مسلمانان به ویژه شیعیان نسبت به امامان معصوم (ع) ارایه شده و برخی از این عقاید که امامان را تا سر حد الوهیت و ربوبیت بالا میبرند مورد نقد و ارزیابی قرار گرفته است و احادیث غلوآمیز در این زمینه از جهت سند و دلالت به ارزشیابی گذاشته میشود. نگارنده بسیاری از روایاتی را که اهلبیت را تا همسطح خدایی بالا میبرند، جعلی و دروغی دانسته و مدعی است که در این روایات دست برده شده و قسمتی یا کل روایت مورد جعل و وضع قرار گرفته است. وی به نمونه هایی از این روایات اشاره کرده و سرچشمه ها و علل بیماری غلو و افراطیگری را بیان نموده است و خود رستگاربینی، خشک مذهبی، و برخوردهای احساسی با مسایل دینی را مهمترین علت گرایش به غلو عنوان میکند.