توضیحات : نکته طلایی و جالب در مورد کتاب ((چگونه در بورس دو میلیون دلار بدست آوردم)) این موضوع است که چگونه یک فرد بدون داشتن هیچ دانش و پشتوانه ای و بی هیچ حمایتی از سوی بازیگران بزرگ بازار بورس، توانسته به کسب ثروتی بیش از دو میلیون دلار از این بازار نائل شود، آن هم در حالیکه بخش بزرگی از آن را در طی یک مسافرت شغلی به دور دنیا، خلق کرده است.
در سال ۱۹۵۲، دو برادر دوقلو به نام های آل و هری اسمیت که صاحبان یک کلوپ شبانه در تورنتو بودند، به نیکلاس پیشنهاد دادند که در کلوپ آن ها برنامه اجرا کند و در عوض به جای پول به او ۶۰۰۰ سهم از شرکت بریلند را بدهند. بریلند نام یک شرکت معدنی در کانادا بود و ارزش هر سهم آن در آن زمان چیزی در حدود ۵۰ سنت برآورد می شد. از آنجایی که نیکلاس تا آن زمان هیچ گونه آشنایی و اطلاعاتی در مورد بورس و بازار سهام نداشت، از برادران اسمیت خواست، اگر قیمت سهم از ۵۰ سنت کم تر شد، کسری آن را برای یک دوره ۶ ماهه تضمین کنند. آنها پذیرفتند و اولین مواجهه نیکلاس با بورس این گونه رقم خورد. مدت ها گذشت و نیکلاس به کلی سهام خود را فراموش کرده بود تا اینکه بعد از دو ماه به طور اتفاقی متوجه شد که قیمت هر سهم از ۵۰ سنت به ۱،۹۰ دلار رسیده. همه سهام را به صورت یکجا فروخت و سودی بالغ بر ۸۰۰۰ دلار به دست آورد. همین کسب سود باعث شد که به بورس به عنوان یک فرصت تازه برای سرمایه گذاری و درآمد زایی نگاه کند و تصمیم گرفت وارد معاملات بازار سهام شود.
بخش اول : دوران کانادایی
بخش دوم: ورود به وال استریت
بخش سوم: اولین بحران من
بخش چهارم: پایه گذاری تئوری چهارچوب ها
بخش پنجم: تلگراف
بخش ششم: در بازار کاهشی کوچک
بخش هفتم: فرضیه من جواب داد
بخش هشتم: اولین نیم میلیون دلار
بخش نهم:دومین بحران من
بخش دهم: دو میلیون دلار
توضیحات : بورس کلمهای فرانسوی است و معنای آن در زبان فرانسه کیف پول میباشد. تاریخچه پیدایش واژه بورس هم به قرن پانزدهم میلادی بازمیگردد. در آن زمان، بازرگانان و کسبه شهری به نام بورُوژ (Bruges) در شمال غربی بلژیک، در میدانی به نام تِربورس (TerBeurze) در مقابل خانه بزرگزادهای به نام «واندِر بورس» جمع میشدند و به خریدوفروش کالاهای خود بر اساس حراج میپرداختند. از آن تاریخ به بعد مکانهایی که مردم در آنجا به حراج کالا مبادرت میکردند و بهتدریج شکل توسعهیافتهتر و مسقف به خود گرفت، بورس میگفتند.فلسفه کلیدی شکلگیری بازار بورس در جهان، تجمیع سرمایه و تأمین مالی شرکتها و پروژههای آنها در قالب یک سیستم بازار منسجم، قانونمند، پیوسته و شفاف است. مبنای اساسی تشکیل این بازارها همان مفهوم اولیه و ساده شراکت، تقسیم سود و زیان احتمالی میان شرکا است.
کار اصلی بورس اوراق بهادار این است که، زمینه ای فراهم می آورد تا دو گروه از مردم، به طور قانونی، در یک فعالیت اقتصادی شریک و علاوه بر تأمین نیازهای یکدیگر، از منفعت و سود این فعالیت بهره مند شوند. این دو گروه سرمایه گذاران و سرمایه پذیران می باشند. اصول در یک تقسیم بندی ساده، افراد جامعه را می توان به دو گروه تقسیم کرد؛ یک گروه کسانی که پول، سرمایه و یا پس انداز دارند اما نمی توانند با آن کار کنند و گروه دوم کسانی که توانایی انجام فعالیت های اقتصادی دارند اما سرمایه و پول کافی ندارند. حال برای شما که این سوال پیش آمده است که بورس چیست باید بگوییم این دو گروه علاوه بر این که یکدیگر را نمی شناسند و تعداد آنها نیز کم نیست دارای ویژگی های مختلفی هستند.
توضیحات : اگر تـازه می خواهید وارد بازار بورس شـوید و شـنیده اید که ثروتمندترین افـراد تاریـخ سـرمایه خـود را در بـازار بـورس بـه دسـت آورده انـد، ایـن کتاب الکترونیکی برای شـما نوشـته شـده اسـت و تمـام چیزهایـی را که لازم اسـت دربـاره بازارهـای بـورس مختلـف بدانیـد، برایتان توضیـح می دهد
توضیحات : این کتاب شامل 9 مرحله ساده اما کاملا حرفه ای و تست شده برای خرید سهام و در نهایت فروختن آن است.اگر به دنبال آن هستید که با کمترین میزان ریسک و ضرر سهام را مورد معامله قرار دهید این کتاب می تواند سطح آگاهی شما را در این ضمینه بالا ببرد .بیش از 20 تکنیک بسیار کاربردی برای کاهش ریسک گفته شده است که فقط با رعایت آنها می توانید تا %50 درصد از معاملات خود را بدون نگرانی رشد دهید و در زمان مناسب بفروشید.
آیا هنوز فکر می کنید سودآوری در بورس شانسی است؟ اگر بدون دانش وارد این بازار شوید فقط شانس خود را برای ضرر زیاد کرده اید.اما همین کتاب رایگان و دیگر فایل های به همراه آن می تواند بسیاری از مشکلات شما را حل کند .ذهن شما را تقویت می کند با استفاده از تکنیک هایی که در این کتاب گفته شده است مهارت شما در خرید سهام ،در نگهداری سهام و در زمان فروش بالا می رود. اگر شما بتوانید موقعیت های درست خرید و فروش را بیابید پس دیگر نمیتوان گفت در این بازار به صورت شانسی در حال معامله کردن هستید.
تنها چیزی که می تواند در بازارهای مالی به شما کمک کند فقط علم و دانش در این بازار و مهارت هایی که بدست می آورید می تواند همیشه در لحضه های حساس به شما کمک کند.اگر از همین امروز یک شروع پرقدرت را ایجاد کنید نتیجه آن را در سالهای آینده زندگی خود خواهید دید. این می تواند یک قدم بزرگ برای ورود درست و اصولی شما باشد پس با این کتاب رایگان و هدیه های رایگان داخل کتاب اولین گام درست در این مسیر را بردارید تا به زودی شاهد نتیجه آن باشید
توضیحات : برای خرید و فروش سهام و ورود به بازارهای معاملاتی لازم است با دو مفهوم تحلیل تکنیکال (Technical Analysis) و تحلیل بنیادی(Fundamental Analysis) آشنا باشید. هرکدام از آنها باعث افزایش شناخت ما از وضعیت بازارها خواهد شد. این دو تحلیل از زاویه و دیدگاهی متفاوت به بررسی وضعیت بازارها میپردازند؛ بنابراین ترکیب آنها به همراه در نظر گرفتن روانشناسی معاملات، میتواند ما را در این مسیر دشوار کمک کند و بهصورت مؤثر ما را در شناخت و تسلط بر بازار پیش ببرد. برای خیلیها این سوال مطرح میشود که تحلیل تکنیکال چیست و چه کاربردی دارد؟ پیش از هر چیز لازم است بدانید تحلیل تکنیکال یا تحلیل فنی(Technical Analysis) حدود ۳۰۰ سال عمر دارد. شاید بتوان گفت که نخستین استفاده مستقیم اقتصادی مشهور از تحلیل تکنیکال را چارلز داو انجام داده است.(چارلز داو متولد سال ۱۸۵۱ در شهر استرلینگ در ایالاتمتحده بوده و شاخص صنعتی داو جونز و والاستریت ژورنال توسط وی به ثبت رسیده است.) گفتارها و دیدگاههای داو در مورد رفتار بازار و مباحث روند به نظریه داو شهرت یافته است.
توضیحات : تا همین چند سال اخیر، اکثر مردم تنها راه پسانداز یا حتی سرمایهگذاری کردن را نگهداری پولهای خود در بانک میدانستند. دلیلش هم این بود که با سایر روشهای سرمایهگذاری آشنایی نداشتند. مثلاً آنها نمیدانستند که یک فرد عادی میتواند با سرمایهگذاری در واحدهای یک شرکت تولیدی، به اندازه دارایی خود در مالکیت آن شرکت مشارکت کند. یا اینکه به اندازه دارایی خود در یک شرکت سرمایهگذاری سهیم شود. حال سوال این است که آیا یک فرد عادی میتواند با سرمایه اندک خود، در سرمایهگذاریهای بزرگ شریک شود؟ پاسخ این سوال مثبت است. بازار سرمایه و به ویژه بازار بورس اوراق بهادار این امکان را فراهم میکند تا هر فرد به میزان دارایی و سرمایهای که دارد در یک یا چند شرکت بزرگ سرمایهگذاری کند، و در سود آنها شریک شود.
توضیحات : فقه و حقوق اقتصادی، رشته دانشگاهی جدیدی میباشد که از ترکیب سه دانش فقه، حقوق و اقتصاد تشکیل یافته است. راه اندازی رشته فقه و حقوق اقتصادی این فرصت را فراهم نموده که با یک نگاه سیستمی به تعاملات بشری در چارچوب یافته های فقهی، حقوقی و اقتصادی توجه شود. مطالب این کتاب در سیزده حوزه و در قالب پرسش و پاسخ میکوشد به شفاف شدن موضوع یاری رساند. این سیزده حوزه که هر یک در قالب یک فصل آمده عبارت از ۱-نظام اقتصادی اسلام، ۲-آیات الاحکام حقوق اقتصادی، ۳-فقه و حقوق محیط زیست، ۴-فقه و حقوق مشارکتهای تجاری، ۵-فقه و حقوق بازارهای مالی، ۶-مسئولیت مدنی، ۷-تحلیل اقتصادی حقوق، ۸-حقوق رقابت، ۹-حقوق قراردادهای بین المللی، ۱۱ -حقوق تأمین مالی سرمایه گذاری خارجی، ۱۱ -فقه و حقوق ابزارهای مشتقه، ۱۲ -حقوق بازار بورس و ۱۳ -اقتصاد ایران میباشند. رشته فقه و حقوق اقتصادی به جای نگاهی انتهاگرا، رویکردی فرایندی را تعقیب کرده و میکوشد اقتصاد را در چارچوب فقه و حقوق بررسی نماید و دیدی پیشرفته تر از مطالعه فقه، حقوق و اقتصاد به تنهایی ایجاد میکند. مطالب کتاب در دو قسمت شامل سیزده فصل به ترتیب حوزههای مورد اشاره و منابع مرتبط با فصول، سازماندهی شده است.