توضیحات : قدرت ناشناخته حق انتخاب چیست؟ ما انسان هایی دارای قدرت حق انتخاب و اختیار هستیم، همونطور که توی آموزه های دینیمون یاد گرفتیم انسان تنها موجود دارای اختیار و حق انتخاب هستش این بزرگترین هدیه خداوند به ماست خداوند ما رو به صورتی خلق کرده که مثل خودش می تونیم خلق کننده و آفریدگار باشیم و به همین دلیل هم به ما قدرت حق انتخاب داده که بتونیم مسیرها و هدف های زندگیمون رو دنبال کنیم هر رفتاری که از انسان سر میزنه چه مثبت باشه و چه منفی بر اساس انگیزه های درونی اون فرده نه عوامل بیرونی که پیرامون شخص روی میده. واقعیت اینه که ما بی دلیل کار یا رفتاری رو انجام نمیدیم و برای هرکدوم از اونها یه هدف داریم.
از نظر من راه درست وغلط وجود نداره، و این خود ما هستیم که با باورهایی که از بدو تولد در وجودمون نهادینه شده به مفهوم درست یا غلط بودن چیزی معنا میدیم زندگی حال حاضر ما نتیجه تصمیمگیری و انتخابهای ما میباشد. همه از تاثیر انتخابهای بزرگ، مثل انتخاب کار و همسر مطلع هستند. اما آیا به تاثیر انتخابهای کوچک در زندگی روزمره توجه میکنیم؟ فکر میکنید انتخابهای ما، حتی انتخابهای کوچک چه تاثیری بر روی زندگی ما دارند؟ مردم روزانه صدها تصمیم كوچك و بزرگ میگیرند، در حالی كه اكثر آنها فكر میكنند كنترل ناچیزی بر زندگیشان دارند. این كتاب شما را با نشان دادن اینكه چگونه مسئولیت انتخابهایتان را بپذارید، تغییر میدهد و از این توهم كه قربانی محیط پیرامونتان هستید رها میسازد. به این ترتیب یكی از مهمترین كارهایی كه در زندگی با آن برخورد میكنید آغاز میشود.
توضیحات : این کتاب راهنما با تشریک مساعی سازمان بینالمللی آموزش و همکاری زنان و سازمانهای شریک آن، انجمن دمکراتیک زنان مراکش (ADFM)، سازمان تأمین حقوق انسانی زنان، بائوباب (BAOBAB) در نیجریه و کمیته امور حقوقی زنان (WATC) در فلسطین تهیه شده است. هدف اصلی ما، بهرهجویی از متخصصان سه قاره جهان به منظور تهیه یک کتاب راهنما بود که بتواند بینشی مشترک و منسجم پیرامون رهبری زنان، هماهنگسازی عقاید مختلف و اهداف گوناگون آنان ارائه دهد. در جست و جوی حق انتخاب: آموزه های رهبری برای زنان معرف دیدگاههای شمار بسیاری از زنان و محصول همکاری و رایزنی سازمانهای غیر دولتی، مدیران، کارمندان و همچنین محققان، رهبران سیاسی، حقوقدانان و متخصصان بیش از ۱۵ کشور جهان است. درجست و جوی حق انتخاب یک کتاب راهنمای سرنمون است که برای استفاده در کارگاه های محلی در آفریقا، آسیا و خاورمیانه تنظیم و تهیه شده است. سرپرستان کارگاههای هر محل وظیفه سازگار کردن کتاب راهنما را با مقتضیات جامعه خود برعهده می گیرند. برای انجام این وظیفه آنان محتوای کتاب را با توجه به شرایط محل به محک آزمایش می گذارند و سناریوهای تازه قابل استفاده برای شرکتکنندگان در کارگاه را با محتوای کتاب می آمیزند. نسخههای نهایی کتابهای راهنمای رهبری که از لحاظ زبان/ اصطلاحات زبانی، فرهنگ و تمهای مورد بحث م تناسب با نیازها و مقتضیات فرهنگی هر کشورند، ابزار آموزشی مناسبی به شمار میروند و زنان میتوانند به منظور گسترش و بهبود شیوههای رهبری از آنها استفاده کنند.