توضیحات : تاب گروه نجات به قلم آرتور سی کلارک در مورد موجودات جالب و منحصر به فرد سفینهی S9000 است، که ناخواسته به ماموریتی سرنوشتساز اعزام میشوند و….
گروه نجات (Rescue Party) داستانی است به قلم آرتور سی کلارک، نویسنده، مخترع و دانشمند بریتانیایی که اولین بار سال ۱۹۴۶ در مجلهی علمی تخیلی حیرتانگیز به چاپ رسید. این داستان در نظرسنجی سال ۱۹۷۱، به عنوان یکی از ۱۰ داستان برتر علمی تخیلی انتخاب شد. همچنین در کتاب مجموعه داستانهای آرتور سی کلارک (Arthur C. Clark) تجدید چاپ شد.
کلارک معتقد است ادبیات دارای نقشی آموزشی و هدایت بخش در جامعه است و در هیچ یک از گونههای ادبی، به اندازهی آثار علمی تخیلی نمیتوان عموم مردم را با فناوریهای نو آشنا کرد. کلارک اصرار دارد که قصدش از نگارش داستانهای علمی تخیلی پیشبینی آینده نیست. بلکه او تلاش دارد ذهن انسان را برای آینده و رخدادهای گوناگون مانند تکینگی فناوری آماده سازد. وقتی از او در مورد حیات فرازمینی سوال شد، در پاسخ گفت: دو احتمال در این زمینه وجود دارد: یا ما در این جهان تنها هستیم یا نیستیم. هر دو حالت ترسناک و مبهم است؟
توضیحات : کتاب حیات در آسمان ها اثر ریچارد.اس.یانگ،از سری کتبی است که بنگاه ترجمه و نشر کتاب،با عنوان «مجموعه معارف عمومی» منتشر کرده است. این مجموعه شامل یک رشته کتب ارزنده در فنون مختلف علوم و معارف به معنی وسیع آن است،که برای تربیت ذهنی افراد و تکمیل اطلاعات آنان سودمند باشد. فقط در کهکشان راه شیری در حدود ۳۰۰ میلیارد ستاره وجود دارد. (هر ستاره می تواند دارای صدها و هزاران جرم آسمانی، سیاره و قمر در منظومه خود باشد. به عنوان مثال کل منظومه شمسی ما و اجرام آن را فقط در محدوده یکی از این ستارگان/یعنی خورشید در نظر بگیرید) انتظار می رود که بخش وسیعی از این ستارگان دارای سیاراتی باشند که قادر به میزبانی حیات است. حال در نظر بگیرید که عدد گفته شده تنها در یک کهکشان بود. در حدود ۱۰۰ تا ۳۰۰ میلیارد کهکشان در کیهان شناخته شده، وجود دارد. هر کهکشان شامل میلیاردها و برخی شامل تریلیون ها ستاره است. به راستی چطور می توانید باور کنید که هیچ شانسی برای رویداد زندگی در هیچ یک از این ترلیون ها ترلیون سیاره که به دور این ستارگان در حال گردشند وجود ندارد؟ کتاب حاضر که علم زیست شناسی را به آسمانها گسترش داده ، با وجود قدیمی بودنش، از جذابیت مناسبی برخوردار است و اطلاعات مفیدی را به مخاطب می دهد. دکتر یانگ رئیس بخش زیست شناسی کیهانی مرکز تحقیقات امز در کالیفرنیاست .
توضیحات : تا پیش از سال ۱۹۳۳ که امواج رادیویی با منشا فرازمینی به طور کاملا تصادفی کشف شدند، مطالعه اجرام سماوی تنها در طول موج مرئی و به کمک تلسکوپهای نوری انجام میگرفت. اما از آن پس، بشر چشم خود را به جهان رادیویی گشود و توانست با مطالعه و رصد رادیویی منابعی که در طول موجهای مرئی، بسیار ضعیف و غالباً غیرقابل رصد بودند، اطلاعات بیشتری از جهان پیرامون خود به دست آورد. نجوم رادیویی به مطالعه امواج رادیویی که از منابعی ورای کره زمین منشا میگیرند، اطلاق میشود. میزان فرکانس یا طول موج دریافتی در زمین عمدتاً به دو عامل بستگی دارد: شرایط جوی و پیشرفت فناوری. جوّ زمین تنها امواج مرئی و بخشی از امواج رادیویی را از خود عبور میدهد. اجسامی که دمای حرارت آنها بین ۳۰۰۰ تا ۱۰,۰۰۰ درجه در مقیاس کلوین باشند، نور مرئی ساطع میکنند. از آنجایی که حسگرهای چشم انسان در اثر برخورد امواج مرئی تحریک میشوند، ما قادریم اجسامی را که از خود نور ساطع میکنند و یا قابلیت بازتابش نور را دارا هستند، بدون نیاز به ابزار خاصی مشاهده کنیم. به همین دلیل بود که علم ستارهشناسی در دوران باستان تنها بر اجسام قابل رویت مانند ستارگان، سیارات و اقمار آنها و گازهای داغ تمرکز داشت.