توضیحات : ایجاد دیدگاه در مورد موفقیت و بررسی زندگی افراد موفق نظیر راکفلر و ادیسون و… حاوی گفتارهایی درباره: یاری به خود / اعجاز اراده / افسانه سرنوشت / نقش شخصیت / نقش مطالعه / عوامل کامیابی به همراه چند مثال از افرادی که با نیروی اراده بر مشکلات فایق آمده اند. در آدمی قوای عظیمی نهفته است که اگر به طور موثر مورد استفاده قرار بگیرد، می تواند تغییرات مهمی در زندگی او پدید آورد. ولی انسان قدر خود را نمی داند و به جای استمداد از قوای عظیم درونی خود، از قوای غیبی یاری می طلبد و یا اینکه می کوشد با دریوزگی از دیگران به زندگی از هم پاشیده خود، سروسامان بدهد…
توضیحات : این کتاب به بررسی مباحث متعددی در تربیت فرزندان میپردازد که عبارتند از: فن بیان و هوش اجتماعی، جذابترین هوش کودک قرن 21، چگونه هوش اجتماعی فرزند خود را بالا ببرید، اعجوبههای قرن 21، اعتماد به نفس، سخنوری، رفع خجالت، بازی، مذاکره، متقاعدسازی، هوش کلامی، مهارت شنیداری و …
توضیحات : انسان برای شناخت خود، تواناییها و نبوغ ذاتیاش و شکوفایی آنها ناگزیر از یادگیری، جستجو و پرسشگری است. پرسش سرآغاز خلاقیت است. با پرسیدن کشف میکنیم، یاد میگیریم و باورهای ارثی و ناآزموده را به چالش میکشیم. به قول کارل پوپرِ فیلسوف «زندگی سراسر حل مسئله است». هر مسئلهای پرسشی است و فقط با پرسیدن است که تفکر ممکن میشود. پرسشهای این کتاب از دل زندگی روزمره میآید. از طرف دوستان ناشناسی که قدم در راه کمرهرو خودشناسی و خودشکوفایی گذاشتهاند. انسانهایی که قصد فرارفتن از روزمرگیها و میانمایگیها را دارند. کسانی که در جستجوی معنایی برای زیستناند. آنها جویندگان رویا و زندگی رویاییاند. سپاس نگارنده از این جویندگان بیکران است. درسهای زیادی از پرسشهای آنان آموختم. و پاسخها یقینا فقط در محدودۀ درک و دانش پاسخگوست و نه بیشتر. خواندن این پرسش و پاسخها قطعا برای هر جویندۀ مسیر خودشناسی و خودشکوفایی میتواند الهامبخش باشد.
توضیحات : این کتاب برای تمام افرادی که به دنبال موفقیت یا راهاندازی یا توسعه کسب وکارشان میباشند توصیه میشود. در بخشی از کتاب داستان موفقیت من شگفت انگیز میخوانیم: درک یک نکته خیلی مهمه، اینکه اگر همین حالا افرادی با درامد بالاتر وجود دارند علتش فقط دانستن دانش بیشتر در مورد کسب درآمد است. نکته ی دیگر اینکه برای موفقیت در هر زمینهای (تاکید میکنم در هر زمینهای) باید روی دو موضوع کار کرد ۱-بخش ذهنی. ۲-بخش عملی. بخش اول باورها و قواعد ذهنی ما و قانون جذب است و بخش دوم مربوط به تکنیکهای عملی بازاریابی و فروش و تبلیغات و … میباشد. این دو بخش مانند دو کفه ترازو هستند وکم کاری در هر قسمت باعث عدم توازن در ترازو میشود.
توضیحات : حتما شنیده اید که میگویند ایده تمام دارایی یک کسب و کار است ! یا گفته می شود ایده ی خوب میتواند شما را به بخش زیادی از آرزوهایتان برساند. ۹۹ درصد ایده ها )بخصوص آن هایی که بر مبنای دانش عمیقی نباشند( پیش از شما به ذهن سایر افراد هم خطور کرده است. همه ی انسان ها علاقه ی زیادی به قدرت و ثروت دارند. روزانه صدها نفر مشاعل مختلف تولیدی را آغاز کرده و طبق محاسبات روی کاغذ سود زیادی را پیش رویشان تجسم میکنند، نتیجه ای که معمولا در دنیای واقعی اتفاق نمی افتد. حقیقت آن است که در همان لحظاتی که ایده ای در ذهنتان نقش میبندد حداقل پانزده نفر دیگر در سرتاسر جهان به آن فکر میکنند. بسیار مهم تر از ناب بودن ایده، توانمندی شما در اجرایی کردن و کسب درآمد از آن است. تجربه ثابت کرده ممکن نیست ایده ای ازهمان ابتدا پختگی لازم را داشته باشد، این هنر و خلاقیت صاحبان صنعت است که ایده ای را ارزشمند یا بی ارزش میکند.
توضیحات : کتاب موفقیت به عمل برآید نوشتهی محسن صادقی نیه، تلاشهای فردی است که تجارب خود را به زبان ساده با شما در میان میگذرد. او آنچه را عمل کرده با شما میگوید. این کتاب کمک میکند تدوین فیلم زندگی شما بهتر انجام شده و کارگردانی زندگی شما فقط دست شما باشد. موفقیت کامل کردن یک پازل است. اگر مثنوی زندگی شما یک بیت برای شاهکار شدن کم دارد، کتاب موفقیت به عمل برآید آن تک بیت است. مدیر پروژه این کتاب خانم ملیکا ملک ارا و ویراستار آن خانم الهام خورسند است.
توضیحات : اگر کتاب رویاهایت را زندگی کن را برای مطالعه انتخاب کردهاید معلوم است که آمادهاید تا قدم بعدی را در راه تکامل شخصی خود بردارید. شما آمادهاید تا عالمانه بیشتر از آنچه واقعاً از زندگی خود میخواهید خلق کرده و دریافت کنید. ما همگی در خلق زندگی خود سهیم هستیم و جوابگوی وضعیت جهانی هستیم که در آن زندگی میکنیم. ما رفته رفته درمییابیم که چنان چه میخواهیم چیزهایی را در جهان خارج تغییر دهیم، در این صورت باید مشتاق باشیم تا تغییراتی ضروری در جهان درون خود هم به وجود بیاوریم. پس تغییری در جریان است، تغییری در آگاهی ما. این تغییر در فضا و روی امواج رادیویی است و ما میتوانیم آن را در اعماق وجودمان حس کنیم. ما به نقطهای رسیدهایم که تکامل معنوی خود را کامل کردهایم و اشتیاق فراوانی داریم تا ارتباطمان را با یکدیگر، با اهداف خود و خودمان درک کنیم. به عنوان موجودات انسانی، رفته رفته به درون خودمان مینگریم، از اولویتها و مقتضیاتمان میپرسیم و به دنبال معنای عمیقتری در زندگی خود میگردیم.
توضیحات : از کودکی به یاد داریم که ما را به ارتباط با محیط و افراد تشویق کردهاند و بسیار شنیدهایم که انسان موجودی اجتماعی است و بدون برقراری ارتباط با افراد پیرامون خویش دچار انزوا و افسردگی خواهد شد. اما آیا به ما گفتند که اول باید با خودمان و درون خودمان ارتباط برقرار کنیم؟ شاید هم گفته باشند ولی به یاد ندارم روش انجام این کار را در کودکی لااقل به من یاد داده باشند! پیش از آنکه دیگران را قضاوت کنیم ابتدا باید خود را قاضی کرده و خویش را محکوم یا رها کنیم؛ در غیر این صورت خودمان را گم میکنیم.
اغلب انسانها از خودشان میترسند، برای همین دوست دارند بیش از آنکه با خودشان ارتباط برقرار کنند، به دیگران رجوع کنند. تنها شدن با خود نه به معنای قفل کردن درها و بستنشان به روی خود، که به معنای خود را شناختن است. ما اگر خودمان را نشناسیم بقیه را هم نخواهیم شناخت و با این خیال که معاشرت سازنده ای با سایرین داریم به گول زدن خود و پوشاندن عیبهایمان ادامه خواهیم داد. کسانی که عیب خود را خودشان پیدا نکنند آن را از بقیه خواهند شنید و از آنها خواهند رنجید؛ در چنین حالتی فرد میتواند به آگاهی برسد و هم صحبتی با کسانی را که مثل خودش از برملا شدن عیبهای خود ناراحت شده و در آشکار کردن عیوب سایرین پیشرو هستند، به پایان برساند و به خودشناسی روی بیاورد یا باز از تنهایی بترسد و به پیمودن مسیر اشتباهی که در آن گام نهاده، ادامه دهد.
واقعاً چرا انسانها از خود هراس دارند؟ حقیقت آن است که آدمی متشکل از رفتارها و افکار خویش است. کسی که از خلوت با خود میترسد از رفتارها و افکار خویش و مخصوصاً از اصلاح آنها هراس دارد.
توضیحات : اصطلاح موفقیت از جمله اصطلاحاتی است که متاسفانه خیلی ها متناسب با معلومات و نگرش خود آن را تعریف کرده اند. یکی از دلایل عمده تعدد تعاریف موفقیت، برداشت های گوناگونی بوده که از این مفهوم شده است. چه بسا افرادی که به دلیل دستیابی به خواسته هایشان، خود را موفق و کامیاب می پندارند، اما این موفقیت از نظر دیگران چندان ارزش و اعتباری ندارد. و یا افرادی هستند که احساس می کنند، موفق شده اند اما در حقیقت چنین نیستند. انسانی را موفق می گویند که توانسته باشد بین تلاش ها و اهدافش سازگاری و انطباق ایجاد کند و سعی و کوشش خود را قرین و همراه اهداف خویش قرار دهد. به عبارت دیگر، انسان به هدف رسیده را انسان موفق می گویند. اهداف انسان، متنوع و از سطوح و مراتب متعددی برخوردار است. بنابراین، موفقیت یک تعریف ندارد؛ بلکه هر فرد بسته به این که هدف او چه باشد، تعریف خاصی از آن به دست می آورد.
توضیحات : برای خلق موفقیت و پیروزی در زندگی خودمان، نیاز داریم برخی چیزها را برای خودمان ممنوع کنیم، مثل پرهیز غذایی برای کسی که می خواهد به وزن ایده آل برسد یا پرهیزهایی که برای رسیدن و دست یافتن به سلامتی جسمی و سلامتی روانی خودمان توسط پزشک توصیه می شود. ممنوعات (نباید ها) به اندازه باید ها در زندگی، نقش مثبت بازی می کنند و ما را در خلق موفقیت و دستیابی به خواسته هایمان کمک ویاری می کنند. درواقع ما وقتی ممنوعات را رعایت می کنیم، سعی داریم منفذ و نقاط ضعف خودمان را برطرف کنیم و با مقابله مثبت با چیزهایی که بر علیه ما فعالیت می کنند، اهداف و خواسته های خودمان را محقق سازیم. ممنوعات باعث می شود تا در سلامتی جسمی و سلامتی روانی خودمان کوشا باشیم، مثل همه ممنوعات راهنمایی و رانندگی که رعایت آنها با عث می شود نه تنها رانندگی ایمن و لذتبخش داشته باشیم، بلکه در حفظ جان و مال و سلامتی خود و هم نوعان خودمان بکوشیم. در این شکی نکنیم که هر گونه خوبی و بدی که در حق خودمان بکنیم، تنها محدود به خودمان نمی شود بلکه به دیگران نزدیک ودور هم تأثیرگذار است، چون هیچکسی به صورت منفرد وجدا از دیگران یا اجتماع نیست، بلکه انسانها مثل حلقه های یک زنجیر بزرگ و نامرئی هستند که به هم وابستگی روانی و وابستگی جسمانی دارند و با هر جنبشی که در این زنجیر به وجود آید، همه را کم و بیش تحت تأثیر قرار می دهد.