توضیحات : این نسخه بسیار نفیسی از قرآن مجید است که با خط نسخ بسیار زیبا و حواشی نستعلیق در زمان صفویه به نگارش در آماده است. تذهیب ان نیز از کارهای هنری ارزشمند آن زمان است.
توضیحات : خوشنوىسى، زىبانگارى حروف و کلمات است براساس اصول و قواعدى مشخص و معىن. توجه به خوشنوىسى و گسترش آن در گذشته به دلىل کتابت قرآن و کتب احادىث بوده است. آىاتى در قرآن مبنى بر عزت قلم و اعتبار آموختن باعث گردىد تا خط در مىان مسلمانان به عنوان پدىده اى الهى و روحانى مورد توجه قرار گىرد و از احترام وىژه اى برخوردار باشد. همچنىن براى هنرمند خوشنوىس نىز آداب خاصى قائل گردىدند که مهارت ترک معاصى و صفاى باطن از آن جمله است.
هنر خوشنوىسى هم در ثبت و نشر پىشرفتهاى علمى و فرهنگى و همىن طور در حوزهٔ هنرهاى کاربردى به صورت گسترده اى مورد بهره بردارى هنرمندانه قرار گرفته است. در عصر حاضر نىز با پىشرفتهاى روزافزون که در صنعت عظىم چاپ پدىد آمده و هر چند گاه فنآورى جدىدترى در اىن زمىنه ارائه مى گردد، خط همچنان جاى شاىسته خود را حفظ کرده است. کتاب حاضر که براى رشته هاى گرافىک، چاپ و صناىع دستى تألىف و تدوىن شده است، در نظر دارد به موازات ارائه اطلاعاتى پىرامون دانش نظرى خوشنوىسى، فراگىران را در جهت آموزش و کسب مهارت عملى در نگارش نستعلىق و شناخت وىژگىهاى انواع خوشنوىسى راىج، ىارى دهد.
توضیحات : کتاب قرآن فارسی ترجمهی جامع و کاملی از هادی عبدالهیان است. قرآن کتاب مقدس دین اسلام محسوب میشود و در باور مسلمانان سخنان خداوند است که به صورت وحی از سوی او توسط جبرئیل بر پیامبر اسلام، محمد بن عبدالله، نازل شده است. مسلمانان قرآن را بزرگترین معجزهٔ حضرت محمد و به عنوان روشنترین دلیل بر پیامبری او میشناسند. قرآن اصلیترین منبع وحی در اسلام و به زبان عربی میباشد. کلمهٔ قرآن در لغت یعنی «قرائت کردن» و «خواندن» و مسلمانان معمولاً آن را با عناوینی مانند «قرآن کریم» و «قرآن مجید» میشناسند. قرآن دارای ۳۰ جزء و ۱۱۴ سوره است.
توضیحات : استاد عثمان طه، حافظ برجسته و شهیر معاصر سوری است که کتابت قرآن کریم توسط وی در دو دهه پیش باعث تحولی شگرف در زمینه رسم الخط و چاپ قرآن کریم در جهان اسلام گشت. وی در دهه هفتاد میلادی کتابت قرآنی را به خط نسخ به پایان رسانید. نخستین چاپ این قرآن در قطع رحلی در سال ۱۴۰۰(هـ ق)از سوی دارالشامیه للمعارف با همکاری مؤسسه علوم قرآن، و با تایید وهمکاری علمی چند کشور اسلامی در دمشق انتشار یافت. کتابت این قرآن طرح سنجیده و برنامه ریزی داشته است، به این معنی که هر صفحه آن پانزده سطر دارد وهر صفحه، با اول یک آیه آغاز شده و به آخر یک آیه ختم میگردد و هر جزء قرآن در بیست صفحه نوشته شده و با احتساب دو صفحه در اول و دو صفحه در آخر که برای تذهیب و تزیینهای دیگر در نظر گرفته شده مجموعا در ۶۰۴ صفحه تدوین شده است. عثمان طه این ویژگی ها را که باعث نشر و رواج مصحف حافظ عثمان (۱۱۱۹م) گردیده بود در مصحف خود جمع نمود (این ویژگی ها در کتابتهای مصطفی نظیف و حامد الآمدی نیز دیده میشود) و علاوه بر این تمامی ذوق و هنر خود را در نوشتن قرآن به خط نسخ بکار برد و بدین ترتیب در طی یک دهه توانست مصحف رایج آن زمان جهان اسلام یعنی مصحف مصطفی نظیف را از دایره چاپهای مکرر خارج نماید.
قرآن مکتوب به خط عثمان طه که به نسخ بسیار شیرین و شیوهای آمیخته به ثلث به نگارش در آمده و به تصدیق خبرگان فن از نظر خوشنویسی و استحکام دست و قلم و چشمنوازی و یکدستی، در میان قرآنهای خوشنوشته قدیم وجدید نظیر ندارد، چنانکه انتظار میرفت به محض انتشار با استقبال وسیعی در سراسر جهان اسلام روبرو شد و به انواع شکلها و قطعها مخصوصا قطع وزیری تجدید چاپ شد.