توضیحات : کتاب اجداد بشر، یکی از قدیمیترین آثار ترجمهشده به فارسی در باب نظریه تکامل داروینیسم است. این کتاب کوشیده است تا تکامل انسان از شاخههای دیگرِ موجودات زنده را بهصورت علمی (و البته با کمک عکسها و تصاویر) به سادهترین شکل ممکن بیان کند. در این کتاب خبری از فرمولهای پیچیده و توضیحات سنگین زیستشناسی و DNAشناسی نیست. کتاب در چند صفحه کوتاه و به گونه مختصر -اما جامع و مفید-۰ تالیف گردیده است. نقاشیها و تصاویر داخل کتاب توسط موریس ویلسون نگاشته شده است.
توضیحات : سر چارلز شرینگتون می گوید برای تعطیلات تابستان به خانه مادری برگشته بودم، مادرم مرا متقاعد کرد که اصل انواع داروین را بخوانم؛ او می گفت : “این کتاب در جهان را نیمه باز گذاشته.” مادر شرینگتون به راستی درست می گفت هیچ نظریه دیگری در پهنه دانش اینچنین ضربه مهیبی به فهم ما از طبیعت نزده است. نظریه داروین انقلابی ترین نظریه بود که با اطمینان زیادی تبیینی طبیعی از وجود انسان به دست می داد.توماس هاکسلی یکی از دوستان نزدیک داروین بعد خواندن کتاب اصل انواع می-گوید:” چقدر احمق بودم که زودتر بدین فکر نیفتادم
توضیحات : داروینیسم مجموعهای از جنبشها و مفاهیم مربوط به ایدههای تغییر شکل گونهها یا تکامل است که برخی از ایدهها با ارتباط به کار چارلز داروین است. مفهوم داروینیسم در طول زمان تغییر پیدا کردهاست و بسته به اینکه چه کسی و در چه زمانی از این اصطلاح استفاده میکردهاست، معانی مختلفی داشتهاست. در ایالات متحده داروینیسم اغلب توسط آفرینشگرایان به عنوان یک اصطلاح تحقیرآمیز در اشاره به باورهایی مثل طبیعتگرایی ماوراءطبیعی مورد استفاده قرار میگرفت، اما در بریتانیا این اصطلاح مفهوم منفی نداشت و به صورت آزادانه به عنوان یک بخش جزئی در برخورد با تکامل و به طور ویژه در تکامل توسط انتخاب طبیعی استفاده میشد. کتاب با آوردن نتایج تحقیقات متعدد علمی ابطال داروینیسم را منطقا و عقلا اثبات می کند و سپس در پاسخ به پرسش چی به جایش در تلاش برای ارائه نظریه جایگزینی برای آن از دل قرآن بر می آید و با آوردن آیات متعدد فرضیه جدیدی را مطرح می نماید که …
توضیحات : شباهتهای شگفتانگیز میان انسانها و نزدیکترین عموزاده هایمان شامپانزهها، بونابوها، گوریلها و اورانگوتان ها تقریباً در تمام جنبههای زندگی دیده میشود؛ از رفتارهای جنسی گرفته تا شیوۀ بیان اندیشهها و احساسات. در واقع اینطور به نظر میرسد که تقریباً هر کاری که انسانها انجام میدهند، میمونهای دیگر نیز انجام میدهند که باعث میشود برخی از انسانها از خود بپرسند، آیا انسان واقعاً موجود خاصی است
توضیحات : میزان حمایت از نظریه تکاملی موضوعی است که به طور متناوب در مناظرات بین نظریه آفرینش و نظریه تکامل و همچنین در بحثهای دینی و فلسفی و علمی و آموزشی مطرح میشود. این موضوع معمولاً در آمریکا در جریان است با این حال در سایر کشورها نیز موضوع مهمی است. چرا که آفرینش گرایان طرفدار این هستند که نظریه آفرینش را به عنوان جایگزینی برای نظریه تکامل در مدارس تدریس کنند. و یا میخواهند نشان دهند که نظریه تکامل یک نظریه علمی کامل و کافی نیست.