توضیحات : همه ما از کودکی محقق هستیم، چیزی که بچه را وامیدارد اسباب بازی خودش را اوراق کند همان روحیه تحقیق است. روحیه تحقیق ما برای دخالت توی زندگی مردم و توی مراکز آموزشی برای تحقیقاتی که اثری و یا اثر مثبتی برای ما ندارد هرز میرود. باید سؤالات خوب داشت تا به جوابهای خوب رسید، سؤالهای اساسی و یک سؤال خوب و اساسی این است که من کی هستم؟ انرژی تحقیق باید صرف خودپژوهی بشود. یک تحقیق گسترده که نیاز به وقت زیادی دارد. آدم خوب کسی است که خودش را خوب بشناسد
توضیحات : ارتباط بین مغز و رفتار درانسان از مهم ترین و درعین حال جذاب ترین دانش های امروزی در دنیاست و هرچه زمان میگذرد این باور راسخ تر میشود که نوروساینس و مباحث علوم شناختی از مهمترین معرفت های انسانیست. اگر بگوییم مغز و ذهن از پیچیده ترین آفریدهای زیستی هستند اغراق نکرده ایم همین پیچیدگی باعث شده علاقمندان شناخت این حوزه به طور روزافزون بیشتر گردد. امروزه در روانشناسان و روانپزشکان و هر رشته ای که با اختلالات بالینی سروکاردارد در تبعیین و پاتولوژی اختلالات الویت را بر رویکرد زیستی بنا می نهند و این موجب شده مطالعات در حوزه شناخت مغز و اثرات آن بر رفتار بسیار گسترده تر از گذشته پیگیری شود. امروزه پیش از هزاران اختالالت با مبنای عصبی مورد شناسایی قرار گرفته است که انسان های زیادی را درگیرکرده است.
گسترش نگران کننده این اختلالات عصبی و روانی با مبنای زیستی و عصبی پژوهشگران و حتی دولت ها را ترغیب کرده تا وقت و هزینه ویژه ای را به این حوزه اختصاص دهند. باوجود پیشرفت های قابل توجه در رابطه با مغز و کارکرد آن در رابطه با رفتار انسان همچنان محققان بر این باوراند که هنوز مجهولات بسیاری در رابطه با مغز و تاثیرآن بر رفتار و کنش های مختلف آن وجود دارد. شاید بتوان گفت شناخت کامل درمورد مغز برای انسان تا همیشه چیزی دور از دسترس خواهد بود اما همین اطلاعات در دست نیز حاصل سالها تلاش محققان و پژوهشگران حوزه علوم اعصاب است.
توضیحات : روانشناسی اجتماعی علمیست جدید و مثل هر علم دیگری نقایص و کمبودهایی دارد که مسلما روز به روز پیشرفت کرده و خواهد توانست جوابگوی بسیاری از مسائل و مشکلات علوم انسانی گردد. پس از آنکه در ۶۰ سال اخیر جامعه شناسی و روانشناسی توانستند جای پای در میان سایر علوم پیدا کرده و به صورت علم مستقل درآیند با مسائل مشترکی روبرو شدند که حل آنها از عهده هریک به تنهایی خارج بود. و به خاطر حل همین مسائل بود که بحث روانشناسی اجتماعی به میان آمد. بدین معنی که امروزه پیشرفت تکنیک، صنایع و گسترش فرهنگ و تمدن و تغییر شرایط کار و نحوه تربیت، مشکلاتی را پیش آورده که راه حل آنها در قلمرو علوم دیگر نمی باشد. بلکه علوم روانی و اجتماعی بایستی راه حلهای تازه برای آنها پیدا کنند. از طرفی روانشناسی اجتماعی سعی می کند تاب با شناسایی افراد از لحاظ رابطه با یکدیگر، موجبات حسن تفاهم بین افراد جوامع مختلف را فراهم سازد…
توضیحات : این کتاب ارزشمند دارای مطالب بسیار مفیدی است که میتواند آرامش واقعی را به شما هدیه دهد و میتواند شما را خوشبختترین آدم زندگیتان کند. مطالب بسیار مفیدی مثل صداقت و اساس آن در زندگی، مطالب مفیدی راجع به خودتان، راجع به دیگران، همچنان اطلاعات ارزشمندی مثل عواطف و احساساتتان و پایهاش در زندگی به شما میدهد. این کتاب به یاد ماندنی تمام راهها و شیوههای زیستن یک انسان در دنیای امروزی، انواع و اقسام اشخاص جذاب و آدمهای موفق را مورد بحث قرار داده است.
توضیحات : مجموعه اصطلاحاتی که در این کتاب عرضه شده است، کار مطالعهی متون را برای دانش آموزان رشتهی علوم انسانی تسهیل میکند به نحوی که آنان میتوانند سریعتر به اطلاعات نوین علمی دست یابند. در این مجموعه سعی شده است برای توضیح هر کلید واژه با رجوع به منابع معتبر و متعدد موجود در رشتهی روانشناسی، مطالبی که مفید و مناسب هستند استخراج و بیان گردند و دانش آموزان عزیز میتوانند در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر به منابع مذکور تحت هر کلید واژه مراجعه نمایند.
توضیحات : چه میشد اگر ما نوعی از روانشناسی داشتیم که به جای تمرکز بر نکات منفی بر نکات مثبت تمرکز می کرد؟ این ایده را همچون سنبل آبی در نظر بگیرید. سلیگمن این نظریه را با یکی از همکارانش در میان گذاشت و او نیز آن را با چند نفر دیگر مطرح کرد. این گروه کوچک سپس حدود ۲۰ نفر از بهترین و باهوش ترین پژوهشگران جوان کشور را برای پیوستن به جنبش خود دعوت کردند. آنها برای پیگیری نظریه شان، جمعآوری بودجه تحقیقاتی را آغاز کردند. شش ماه بعد، این نظریه را در همایشی با حضور هزاران روانشناس از سراسر کشور مطرح کرد. تا اوایل قرن بیست و یک، میلیونها دلار در انبوهی از پژوهشهای جدید سرمایهگذاری شد، انجمن ها و مجلات بین المللی راه اندازی شد و شاخه کاملاً جدید از علم روانشناسی متولد شد.
توضیحات : روت از دید نویسنده این کتاب و البته از دید بسیاری از بزرگان هستی فقط به معنای پول و اسکناس نیست بلکه ثروت در تمام جهات مادی، معنوی، احساسی، ذهنی، روحی و خلاصه همه ابعاد زندگی مطرح است. اگر شما نیز طالب داشتن توانگری مطلق در تمام عرصههای کاری و زندگیتان هستید حتما برای پی بردن به رمز گرهگشای این گنجینه عظیم این کتاب را مطالعه بفرمایید! نکته جالب کتاب این است که خانم کاترین پاندر نویسنده این کتاب، یک کشیش است و زمانی که افکار و ایدههای ثروت و توانگری به سراغ وی آمد و شروع به کاربرد آنها در زندگیخودش نمود آنچنان به فرد ثروتمند و توانگری تبدیل شد که مبادرت به جمعآوری این ایدهها در قالب یک کتاب کرد. فکر میکنم پذیرش این امر که یک کشیش دیدگاه این چنینی نسبت به ثروت داشته باشد آنهم در شرائطی که در طول تاریخ همیشه با این سؤال روبروبودهایم که «فقر فضیلتی معنوی است یا نقصانی مشترک و معمول» کمی ایجاد تعارض میکند، اما همین تعارض دلنشین سبب میشود در پایان کتاب باور کنیم که براستی بسیاری از ایدهها و عقاید ما به هر دلیلی اشتباه بوده، اشتباه القاء شده یا ما برداشت صحیحی از آنها نداشتهایم! و حال فکر کنم زمان آن فرارسیده که کمی از این اشتباهات را اصلاح نماییم و به افق قشنگتری چشم بدوزیم. سبک زیبا و داستانگونه نویسنده، ترجمه روان کتاب، ذکر منابع و مراجع مختلف، دستهبندی صحیح مطالب، ارئه راهکارهای عملی، آموزش صحیح استفاده از جملات تأکیدی مثبت و بسیاری آیتمهای دیگر نقاط قوت این کتاب میباشد که امیدوارم با مطالعه و استفاده از اصول مطرح شده در این کتاب کمکم به قدرتهای درونتان ایمان بیاورید و در جهت رشد و ارتقاء مادی و معنوی خود قدمی بردارید!