توضیحات : ضرورت خود نبوغ شناسی تقریباً هر کسی تا حدودی استعدادها و علایق خود را میشناسد اما درصد بسیار زیادی از آدمها نمیتوانند این استعدادها و قابلیتهای درونی خود را شکوفا کنند. کم نیستند کسانی که در رشتهای تحصیل میکنند که علاقهای به آن ندارند. اکثر آدمها از شغل خود ناراضیاند. آنها کارشان را چون شکنجهای تحمل میکنند. کارمندان نیم ساعت کار مفید در روز انجام میدهند و منتظرند ساعت کاری تمام شود تا از زندان ادارات و شرکتها آزاد شوند. آنها یک سوم عمرشان را در برابر حقوق ثابت ماهانه پیش فروش کردهاند. شنبهها بدترین روز برای آنها است. اما جالب است بدانید عده کثیر دیگری وجود دارند که حسرت شغل آنها را میخورند.
توضیحات : تخت جمشید (پارسه) یکی از شاهکار های هنر و تمدن ایرانی است که با بهرهگیری از ذوق و استعداد ایرانی و تجربیات ملل گوناگون ساخته شده است و به راستی آرمانشهر ایرانیان باستان به شمار میرفته است. به گونه ای که بسیاری از محققین آتش افروزی اسکندر در پارسه را به علت کاستن از شور مقاومت و ملی گرایی ایرانی در برابر سپاه متجاوز مقدونی میدانند چراکه پارسه شهر ملی آیینی ایرانیان، تبدیل به نمادی از مقاومت شده بود که تا آن نماد پابرجا بود امید به پیروزی علیه سپاه مقدونی هم بود.
اینک این خرابه های دل انگیز جلوهای است از هنر و فرهنگ ایرانی است، به همین علت، کسانی که میخواهند با ملیت ایرانی دشمنی بورزند سعی در تخریب و تحریف هویت این نماد باستانی میکنند. جناب آقای ناصر پورپیرار که با سناریوی جعلی بودن تاریخ و فرهنگ ایران زمین چندین جلد کتاب نوشت ، و مدعی بود که یهودیان برای ایران تاریخ جعل کرده اند در یکی از نوشتار های خویش کتیبه های تخت جمشید را جعلی و نو ساخته توسط باستان شناسان غربی توصیف میکند.
شاید پرداختن به پاسخ گویی چنین سخنانی کمی عجیب به نظر برسد اما از آنجایی که ممکن است برخی خوانندگان این مطالب به نادرستی ادعا های جناب پورپیرار آشنا نباشند در این نوشتار به بررسی و پاسخ ادعا هایی که در مورد اصالت کتیبه های تخت جمشید شده است میپردازیم، اسناد و مدارک را مرور میکنیم و نشان خواهیم داد کسانی که مدعی جعلی بودن کتیبه های تخت جمشید هستند خود به دروغ و فریب روی آورده بودند