توضیحات : نوشتن در دنياي امروز، یکی از مهارت هاي بهتر زيستن و از تواناييهاي زباني است كه در پي سه مهارت ديگر جاي میگيرد. گوش دادن و حرف زدن را از خُردسالي به طور تدريجي و طبيعي فرا مي گيريم؛ خواندن را پس از حضور در مدرسه و آموزش و تمرين و تكرار، مي آموزيم؛ امّا نوشتن بعد از آشنايي با الفبا، آغاز مي شود. به همين سبب، مهارت نوشتن را نتيجه و محصول خواندن مي دانيم. از ديد ما، توانايي بيان مقصود در قالب نوشته، نياز اولیه زندگي اجتماعي و مؤثّرترين راه ارتباطي در جهان امروز و فضاي رسانه هاي نو پديد است. اين برنامه، در پي پرورش چنين رویکردی در فضاي آموزش عمومي است و پس از سال ها، اكنون با مطالعة تاريخ آموزشي گذشته و تجربه هاي جهاني در قلمرو آموزش نوشتن، محتوايي كاملاً ساخت مند و علمي را پيشِ رو، نهاده است.
هرکتاب، در حقیقت، تجربه ای از نوشتن را با خود به همراه دارد. خواندنِ دقیقِ کتاب های مناسب، می تواند سرمشق درست اندیشی و آسان نویسی باشد. کتاب خوانی یکی از شگردها و شیوه های مناسب برای رشد اندیشه و افزودن بر توانایی های ذهن و زبان در نوشتن است. اگر کشاورز با کاشت و داشت، به کشتِ خود یاری می رساند؛ نویسنده هم با خواندن، اندیشیدن و نوشتن، به آفرینش نوباوة فکری خود دست می یابد. یعنی نوشتن، فرزندِ خواندن است. هرچه بیشتر بخوانیم؛ توانایی های ذهن ما بیشتر نیرو می گیرد و کارِ نوشتن برای ما آسان تر می شود. خواندن، بذرافکنی در پهندشتِ ذهن است. ذهن آدم بی مطالعه، به سرزمینِ ب يحاصل می ماند که در آن گياهي سبز نمیشود.
توضیحات : مطالعه تأثیرات بر محتوای رسانهها، آن سوی فرایندها و تأثیرات، تحلیل محتوای رسانه، الگوی محتوای رسانهها، تأثیرگزاری کارکنان رسانه بر محتوای رسانه، نفوذ اصول کاری رسانه، تأثیرات سازمانی بر محتوا، تأثیرات وارد بر محتوا از بیرون سازمانهای رسانهای، تأثیر ایدئولوژی، ارتباط تأثیرات بر محتوا به آثار محتوا و ساختن نظریه محتوای خبر بخش های ۱۱ گانه کتاب حاضر هستند که بر اساس نسخه اصلی برگردان و در ۵۱۵ صفحه متن و نمودار تنظیم شده است. کتاب انتقال پیام؛ تئوریهای تأثیرات موجود بر محتوای رسانه با تأکید بر این که محتوای رسانه لزوما منعکس کننده واقعیات دنیای اطراف ما نیستند و توسط مجموعهای از عوامل شکل داده شدهاند، به مقایسه پژوهشهای انجام شده در خصوص محتوای رسانهها و تأثیرات مرتبط با آنها میپردازد. این کتاب با رهیافتی منحصربه فرد ضمن بررسی جامع عوامل شکل دهنده محتوا، سطوح مختلف تأثیرات رسانهها را مورد نظر قرار داده و نگاهی جدید به مفهوم محتوا و مضمون رسانهای دارد.
نویسندگان کتاب درباره آن نوشتهاند: این کتاب درباره محتوای رسانهها و تأثیراتی است که آن را شکل میدهد. کتابهای مربوط به پژوهش ارتباط جمعی معمولاً از محتوا و مضمون رسانهها به عنوان نقطه شروع استفاده میکنند ولی در این کتاب بر خلاف پژوهشهای رایج که بر مبنای پرسشهایی از این گونه است که: پیام به وسیله کدام فرایند توسط مخاطب دریافت و درک میشود؟ یا تأثیرات رسانه بر مخاطب چیست؟ دیدگاه متفاوتی را با پرسشهایی مانند این که: چه عواملی در داخل و خارج از سازمانهای رسانهای بر محتوای رسانهها تأثیر میگذارند؟ ارائه میکند و نمیپذیرند که محتوا و مضمون رسانههای گروهی منعکس کننده واقعیتی عینی باشند. آنان عقیده دارند این محتواها منعکس کننده دنیای اطراف نیست، بلکه این محتوا توسط مجموعهای از عواملی شکل داده میشود که منجر به شکلهای متفاوتی از حقیقت میشود.