توضیحات : تغذیه به عنوان مهمترین عامل سلامتی، تأثیر بسزایی در روند تکامل روح و جسم انسان دارد، لذا حفظ نوع و کیفیت تغذیه بسیار مورد توجه اسلام بوده و احکام و دستورات فقهی ارزشمندی در قرآن و روایات به این موضوع اختصاصیافتهاند. هدف اسلام صرفاً پرورش جسم آدمی نیست لذا در کنار توصیههای مرتبط در باب خوردن و آشامیدن، علاوه بر توجه دقیق به نکاتی که بسیار مُثمر ثمر در پیدایش قوای جسمانی و سلامت بدن است، به آنچه سبب تعالی و ترقّی روح آدمی میشود نیز نگاه قابل اعتنایی داشته است. در حقیقت هدف اسلام تربیت انسانهاست.
ارتباط اخلاق با ساختمان روح و جسم انسان قابل انکار نیست، ولی این ارتباط به اصطلاح در حدّ «مقتضی» است نه «علّت تامّه»، یعنی میتواند زمینهساز باشد نه اینکه الزاماً و اجباراً تأثیر قطعی بگذارد. در این کتاب به مرور تأثیر تغذیه بر اخلاق و نیز در ضمن آن تاثیر اخلاق بر تغذیه پرداخته شده است. و سعی بر آن بوده تا مبانی، واژهها و موارد تاثیر کاملا بیان شود.
توضیحات : این کتاب بهعنوان راهنمای عملی و کاربردی اخلاق حرفهای با مثالهایی از کاربردی سازی اصول و ارکان آن در بین مدیران و کارکنان سازمانهای مختلف نوشتهشده است ضمناً مطالب آن بهگونهای تنظیمشده است که با سرفصل درس اخلاق حرفهای از دروس دانشگاهی رشتههای مختلف تطابق داشته باشد.
در این کتاب ادعاشده سازمانها بهویژه سازمانهای تولیدی و خدماتی میتوانند با تکیهبر اخلاق حرفهای پسندیده و متخلق ساختن مدیران و کارکنان به اخلاق حرفهای حمیده، سود خود را بیشتر کرده، میزان فروش و ارائه خدمات را بالا ببرند، رضایت را در اربابرجوع، مشتری و مخاطب و تمامی ذینفعان و تأمینکنندگان، ایجاد کرده و میوههای زیبا و غرورآفرینی چون اعتماد و اطمینان عمومی را بچینند.
بیاخلاقی آفت مدیران و کارکنان سازمانهای ایرانی بهویژه سازمانهای دولتی است لذا به نظر میرسد مطالعه این کتاب بهویژه فصول کاربردی آن برای مدیران هر سازمانی لازم است، پیشنهاد میشود برای رواج رعایت اخلاق حرفهای در کارکنان، مدیران سازمانها، سلسله سمینارهای مستمر با موضوع اخلاق حرفهای برای کارکنان خود ترتیب دهند.
در این کتاب، مطالب به زبانی ساده و بهدوراز پیچیدگیهای فلسفه اخلاق تنظیمشده هرچند در فصول اولیه چارهای جز بیان ساده برخی نظرات فلسفی بهعنوان الزامات ورود به بحث اصلی نبوده است. انتظار است اساتید گرامی، انتقادات کتبی و نظرات اصلاحی خود را با نویسندگان در جریان بگذارند
فایل کتاب از طرف نویسنده جهت انتشار ارسال شده است
توضیحات : شاید بتوان واضحترین نوع بدگمانی را در خانواده دانست که همه ی ما کم و بیش با آن روبرو هستیم و یا از طریق دوستان و روزنامه ها و … در مورد آن چیزهایی شنیدیم، بدگمانی بین همسران که تبعات اخلاقی آن خیلی گسترده است.اجازه بدهید متن کوچکی را از روزنامه ی شرق پیش رویتان قرار دهم : طبق بررسیهای انجام شده ۲۰ درصد قتل های اتفاق افتاده در کل کشور ناموسی و جنسی است. نتایج تحقیقات نشان می دهد که اگر چه ماده ۶۳۰ قانون مجازات اسلامی مردان را تنها در صورت مواجهه عینی با خیانت همسر مجاز به قتل وی می داند، اما بررسی های انجام شده در مورد قتل های ناموسی رخ داده در ۱۵ استان کشور نشان می دهد که در بسیاری از موارد مردان بدون حصول اطمینان از خیانت همسر و به بهانه هایی چون نافرمانی ، عدم تمکین جنسی ، سهل انگاری زن در انجام وظایف زناشویی و غیره اقدام به قتل می کنند و برای فرار از مجازات از این ماده قانونی استفاده می کنند. (شرق ـ پنجشنبه ۹ تیر) در این مقاله سعی کرده ام که اکثر مباحث و موارد مربوط به بدگمانی را تا جایی که توان هست،شرح و بسط بدهم و از آیات و روایات برای اثبات مدعااستفاده کنم.