• دانلود کتابهای الکترونیک مختلف و متنوع با کمترین حجم ممکن
  • قرار گرفتن کتابها در سرور اختصاصی پارس بوک با لینک مستقیم
  • امکان ارسال لینک کتابهای جدید به ایمیل شخصی شما
  • رکورددار تعداد اعضا با بیش از 170 هزار عضو فعال
  • به روز رسانی مداوم سایت با کتابهای جدید ( هر روز یک کتاب جدید )

زرتشت

دانلود کتاب زرتشت و جهان غرب

تاریخ : ۱۹ دی ۱۴۰۰

توضیحات :  زرتشت، پیامبر باستانی ایران، حدود سه هزار سال پیش در شرق ایران قدیم در آسیای میانه، جایی نزدیک خوارزم آیینی یکتاپرست آورد که بعدها تا غرب و جنوب ایران زمین گسترش یافت. این کیش بعدها توسط مغان زرتشتی صبغه ای ثنوی یافت که در دوره ی ساسانی رواج پیدا کرد تا اینکه در اواخر روزگار زرتشتی به گرایش زروانی منجر شد. فراز و نشیب های کیش زرتشتی در روزگاران سه گانه ی هخامنشی، اشکانی و ساسانی موضوع بحث بسیاری از دانشمندان و ایران شناسان غربی بوده که دوشن گیمن، دانشمند برجسته ی فرانسوی، در این اثر به بررسی، نقد و تحلیل دیدگاه های آنان پیرامون عقاید زرتشتی پرداخته است. سراسر تاریخ بررسی های غربیان درباره ی آیین باستان، هند و ایرانیان باستان، امشاسپندان یا نامیرایان مقدس زرتشتی، اهورا مزدا خدای بزرگ زرتشتیان در این کتاب به شیوهای علمی مطرح شده است.

دانلود کتاب تاریخ زرتشتیان

تاریخ : ۲ مهر ۱۴۰۰

توضیحات :   استاد رشید شهمردان،موبد زرتشتی در سال ۱۲۸۴ خورشیدی در خانواده ای ایرانی در هندوستان متولد گردید،در هفت سالگی برای فراگیری زبان فارسی به ایران آمد.پس از چند سال به هند برگشت و زیر نظر دین شاه ایران شروع به فعالیت نمود همچنین سال ها از همراهی استاد ابراهیم پور داوود بهره برد.ایشان چند سال پایانی عمر خود را در آمریکا به سر برد و در سال ۱۳۶۲ دار فانی را وداع گفت.تلاش بسیاری در شناخت و شناساندن فرهنگ و تاریخ ایران و دین زرتشتی نمود و نزدیک به ۳۲ جلد کتاب تالیف نمود.

با توجه به آموزش‌های زرتشت مبنی بر خردگرایی كاملا واضح است كه دانش نیز در كنار دین همواره نزد زرتشتیان از ارزشی روحانی و والا برخوردار بوده است و از دیرباز نیز همانند علوم دینی، سایر علوم زمان نیز نزد موبدان حفظ، توسعه، كتابت و نگهداری می‌شده است. در این كتاب این امر به روشنی بیان شده و بانگاهی اجمالی به تعداد فرزانگان زرتشتی كه نام موبد و دستور دارند، به راحتی می‌توان به سطح دانش این قشر جامعه پی برد و این دانش و آگاهی، هنگامی با ایمان و غیرت همراه شود، می‌تواند بزرگ‌ترین تضمین جهت بقای یک فرهنگ در بدترین شرایط را ایجاد نماید. این کتاب در واقع تاریخ جامعی است از زرتشتیان و بزرگانی که سبب پویایی جامعه در گذشته و حال شده‌اند. در واقع یک دوره کامل تاریخ زرتشتیان را در این کتاب می‌توان یافت.

دانلود کتاب آیین زرتشت

تاریخ : ۵ اردیبهشت ۱۳۹۵

توضیحات :  آیین زرتشت آن طور که در گاتها محفوظ مانده، به کلی از آلایش نو بیگانه و بری است. مرتبه ی اخلاقی زرتشت و جنبه و جدیت و علو مقام بشریت و درجه ی فلسفی او را، به خوبی از گاتها می توان دریافت که با چه جرات و استحکام به بلندترین و مهمترین مساله پرداخته است. او مردی است که پا از دایره ی استعداد زمان خویش بیرون نهاد. در آن زمان کهن از برای ذات پروردگار و برخاستن نیروی بدی گفته های فلسفی آورد. پایه های دین او در فدیه و قربانی و آیین های ظاهری نیست، بلکه اندیشه ی پارسا وپاک وبر پایه آن، زندگانی نیک، اساس آموزش های اوست.

برسی کوتاه و مفید دین زرتشت ( گاتاها ، جهان بینی اشو زرتشت ، زمان ظهور اشو زرتشت ، درگذشت زرتشت ، نماز ایرانی و… )

دانلود کتاب ادیان بزرگ جهان

تاریخ : ۱۴ آذر ۱۳۹۴

توضیحات : هاشم رضى به گفته خودش از سال ۱۳۴۲ وارد حوزه ایرانشناسى شده است و در این سال کتاب «ادیان بزرگ جهان» را نوشت که شامل ۵ دین بزرگ جهان بود. مى گوید: «اول زرتشت و دین او را نوشتم. از آن زمان کشش فوق العاده اى به سمت تاریخ و فرهنگ و زبان هاى ایران باستان پیداکردم. هاشم رضی در کتاب ادیان بزرگ جهان به شرح و تفسیر تاریخی ادیان بزرگ جهان پرداخته ادیان باستان و آیین های دینی و دین های پیامبران جهان تا دین مبین اسلام خاتم الانبیاء حضرت محمد پرداخته است

دانلود کتاب پژوهشی در فرهنگ زرتشتی

تاریخ : ۲۳ دی ۱۳۹۳

توضیحات : «دکتر حسین وحیدی»، اوستاشناس و استاد پژوهش‌های در پیوند با دین و فرهنگ زرتشتی، زاده‌ی ١٣١٠خورشیدی در شهر همدان است. شنایی‌ استاد با دین و فرهنگ زرتشتی به همدان و آشنایی با رادمرد زرتشتی «ارباب اردشیر یگانگی» باز می‌گردد. «ارباب اردشیر یگانگی» صاحب کارخانه چرم سازی همدان بود. در همدان او را بعنوان کارآفرین، کوشنده‌ای خیر و یاور مردم می‌شناختند و از این رو مورد احترام همه بود. در تهران برای آشنایی بیشتر با دین و فرهنگ زرتشتی نزد روانشاد «دستور رستم شهزادی» می‌رود و این پاکمرد بزرگ، با محبت و گشاده‌رویی پذیرای او می‌شود و تعداد زیادی کتاب برای پژوهش در اختیارش می‌گذارد. او که در فکر آموختن زبان اوستایی بود به نزد زنده‌یاد «سرگرد مراد اورنگ» می‌رود و مقدمات زبان اوستایی را در نزد ایشان فرا می‌گیرد. استاد حسین وحیدی در حوزه‌ی زبان اوستایی دست به پژوهش‌های گسترده‌ای می‌زند و در این راه از نوشتارهای بسیاری از اوستاشناسان داخلی و خارجی به ویژه از ترجمه‌ی گاتها روانشاد «دستور فیروز آذرگشسب» بهره‌ی فراوان می‌برد. سپس تصمیم به ترجمه سرودهای مینوی گاتها، از اوستایی به فارسی می‌گیرد. پس از ترجمه گاتها، استاد کتاب داستان گونه‌ای از زندگی اشوزرتشت، بنام «شهر روشن زرتشت» می‌نویسد و آرمان‌شهر اشوزرتشت را به‌صورت پنداری در آن کتاب ترسیم می‌کند.

دانلود کتاب آشنایی با آیین زردشت

تاریخ : ۱۹ خرداد ۱۳۹۱

توضیحات :  زردشت پیامبر ایران باستان بود که مزدیسنا را بنیان گذاشت. وی همچنین سراینده گات‌ها، کهن‌ترین بخش اوستا می‌باشد. زرتشت را گاهی یک مصلح اجتماعی یا یک معلم اخلاق‌گرا نیز عنوان کرده‌اند. زمان و محل دقیق تولد وی مشخص نیست اما گمانه‌زنی‌ها و اسناد، زمانی بین ۶۰۰۰ تا ۶۰۰ سال پیش از میلاد مسیح را برای او حدس زده‌اند و زادگاه وی را به مناطق مختلفی مانند ری، آذربایجان، خوارزم و سیستان نسبت داده‌اند. تعلمیات زرتشت بعدها با باورهای بومی ایرانیان ترکیب شد و آئین مزدیسنای کنونی که نزدیک به پنج سده دین رسمی ایران نیز بوده‌است، را پدید آورد. نام زرتشت در فهرست یکصد نفرهٔ انسان‌های تاثیرگذار تاریخ که توسط مایکل هارت تنظیم شده‌است، قرار دارد. دین زرتشت امروزه حدود ۲۰۰ هزار تن پیرو در ایران، هند و برخی نقاط دیگر جهان دارد. این کتاب حاوی اطلاعاتی مختصر اما جامع در باب آیین زردشت است. که از چندین کتاب همراه با مساعدتهای چند نفر از پیروان این دین فراهم شده است

دانلود کتاب برگزیده شدن زرتشت به پیامبری

تاریخ : ۲ آبان ۱۳۸۹

توضیحات :   ایرانی و بنیادگذار دین زرتشتیگری یا مزداپرستی و سراینده گاهان ( کهنترین بخش اوستا )  است. بعضی پژوهشگران بر این باورند که زرتشت در روز ششم فروردین زاده شده ولی درباره ی تاریخ زایش او دیدگاههای فراوانی وجود دارد. برآوردها از ششصد تا چندین هزار سال پیش از میلاد تفاوت دارند. تولد زرتشت را در شمال غربی ایران در نزدیکی دریاچه چیچست (ارومیه ) در روستای انبی دانسته اند. پس از اعلام پیامبری در سن ۳۰ سالگی، زندگی بر زرتشت در منطقه شمال غربی ایران سخت شد و او ناچار به کوچ به شمال شرقی ایران آن روزگار یعنی منطقه بلخ شد. در آنجا زرتشت از پشتیبانی گشتاسبشاه برخوردار شد و توانست دین خود را گسترش دهد. زرتشت در سن ۷۷ سالگی در روز پنجم دی ماه در نیایشگاه بلخ بدست یکی از تورانیان به نام توربراتور کشته شد.