توضیحات : زوج درمانی چیست و چه جایگاهی دارد؟ اختلافات بین زوجین، امری طبیعی است؛ آنچه اهمیت دارد نحوه حل کردن مشکلات همچنین نحوه مشارکت و سازگاری زوجین در سختی های زندگی است. در برخی از موارد زوجین به دلایل محتلف مانند ناتوانی در گفت و شنود همدلانه، عدم ابراز صحیح هیجانات، نداشتن مهارتهای حل مسئله، قدرت طلبی، اشتباه در معیار های انتخاب همسر و… نمی توانند اختلافات زناشویی خود را به خوبی مدیریت و رفع کنند.
توضیحات : وقتی میزان مشکلاتی را که بسیاری از خانههای مسلمانان به آن گرفتارند بررسی میشود و در مورد اختلافات دامنگیر صعب العلاج صحبت میگردد، وقتی که بدانید چندین زوج روزها و شبها را با دشمنی کردن سپری میکنند، هنگامی که بدانید به سبب این اختلافات چند خانه ویران گشته و چه خانوادههایی که از هم پاشیده شدند، هنگامی که بدانید درصد طلاق به بالاترین حد رسیده و در برخی از کشورهای عربی ۵۰% ازدواجها به طلاق میانجامند، وقتی که بدانید طلاق چه آثار بلند مدتی را بر دختران و پسران در امروز و فردا بر جای میگذارد، سرانجام اهمیت این نوع کتابها را درمییابید!
توضیحات : این کتاب راههای رسیدن به خوشبختی و دوری از مشکلات را به شکلی ساده به شما نشان میدهد. قرنهاست که انسانها بر سر تعریف خوشبختی دعوا دارند. مدرنیته گرا ها آنرا احساسی در امتداد خوشحالی ( Happiness) تعریف می کنند، مذهب گرا ها آنرا عاقبت به خیری، عرفان گرا ها آنرا نزدیکی و انس با خدا، برخی آنرا عشق، برخی پولداری، برخی آنرا خوش گذرانی و برخی سلامتی و برخی همین زندگی روزمره را خوشبختی می شمرند ( که این دسته غالبا کلی گو هستند ) برخی نیز تعریفات مخصوص به خود را دارند و برخی اصلا آنرا تعریف نمی کنند. تعریف مدرنیته گرا ها، جامع تر است، زیرا که در بر گیرنده سایر تعاریف نیز می شود. گرچه صورت مسئله از تعریف خوشبختی به تعریف خوشحالی تغییر پیدا می کند، اما می توان گفت برای هر کس خوشحالی هر چه باشد، خوشبختی احساس پایداریست که در امتداد آن شکل می گیرد. جدای از مسئله تعریف خوشبختی، آنچه مهم است این است که ما الان احساس خوشبختی می کنیم یا خیر!؟ مهم اینست که ما (مردم دنیا) چند درصدمان در طول زندگی دنیا آن احساسی که به آن خوشبختی می گوییم بدست می آوریم. اصلا آنرا بدست می آوریم یا نه!