توضیحات : اگر بالاترین مقام اجرایی مملکت رئیس جمهور به شما گفت آقا یا خانم …. برو فلان سهم را بخر به زودی قیمت آن جهش خیره کنندهای خواهد داشت شما حق ندارید با کل سرمایه تان وارد آن سهم شوید و همه پولتان را به خرید آن سهم خاص اختصاص دهید هرچند که تضمین تقریباً قطعی هم داشته باشید. این کتاب شامل سه داستان واقعی، جذاب وبسیار آموزنده بورس ایران است. گاهی؛ با پنج صفحه کتاب، آدم ده سال جلو می افته! اگر کسی اردیبهشت 1399، این کتاب رایگان را میخواند و عمل میکرد؛ قطعاً جزو مالباختگان بورس 99 نبود
توضیحات : نکته طلایی و جالب در مورد کتاب ((چگونه در بورس دو میلیون دلار بدست آوردم)) این موضوع است که چگونه یک فرد بدون داشتن هیچ دانش و پشتوانه ای و بی هیچ حمایتی از سوی بازیگران بزرگ بازار بورس، توانسته به کسب ثروتی بیش از دو میلیون دلار از این بازار نائل شود، آن هم در حالیکه بخش بزرگی از آن را در طی یک مسافرت شغلی به دور دنیا، خلق کرده است.
در سال ۱۹۵۲، دو برادر دوقلو به نام های آل و هری اسمیت که صاحبان یک کلوپ شبانه در تورنتو بودند، به نیکلاس پیشنهاد دادند که در کلوپ آن ها برنامه اجرا کند و در عوض به جای پول به او ۶۰۰۰ سهم از شرکت بریلند را بدهند. بریلند نام یک شرکت معدنی در کانادا بود و ارزش هر سهم آن در آن زمان چیزی در حدود ۵۰ سنت برآورد می شد. از آنجایی که نیکلاس تا آن زمان هیچ گونه آشنایی و اطلاعاتی در مورد بورس و بازار سهام نداشت، از برادران اسمیت خواست، اگر قیمت سهم از ۵۰ سنت کم تر شد، کسری آن را برای یک دوره ۶ ماهه تضمین کنند. آنها پذیرفتند و اولین مواجهه نیکلاس با بورس این گونه رقم خورد. مدت ها گذشت و نیکلاس به کلی سهام خود را فراموش کرده بود تا اینکه بعد از دو ماه به طور اتفاقی متوجه شد که قیمت هر سهم از ۵۰ سنت به ۱،۹۰ دلار رسیده. همه سهام را به صورت یکجا فروخت و سودی بالغ بر ۸۰۰۰ دلار به دست آورد. همین کسب سود باعث شد که به بورس به عنوان یک فرصت تازه برای سرمایه گذاری و درآمد زایی نگاه کند و تصمیم گرفت وارد معاملات بازار سهام شود.
بخش اول : دوران کانادایی
بخش دوم: ورود به وال استریت
بخش سوم: اولین بحران من
بخش چهارم: پایه گذاری تئوری چهارچوب ها
بخش پنجم: تلگراف
بخش ششم: در بازار کاهشی کوچک
بخش هفتم: فرضیه من جواب داد
بخش هشتم: اولین نیم میلیون دلار
بخش نهم:دومین بحران من
بخش دهم: دو میلیون دلار
توضیحات : بورس کلمهای فرانسوی است و معنای آن در زبان فرانسه کیف پول میباشد. تاریخچه پیدایش واژه بورس هم به قرن پانزدهم میلادی بازمیگردد. در آن زمان، بازرگانان و کسبه شهری به نام بورُوژ (Bruges) در شمال غربی بلژیک، در میدانی به نام تِربورس (TerBeurze) در مقابل خانه بزرگزادهای به نام «واندِر بورس» جمع میشدند و به خریدوفروش کالاهای خود بر اساس حراج میپرداختند. از آن تاریخ به بعد مکانهایی که مردم در آنجا به حراج کالا مبادرت میکردند و بهتدریج شکل توسعهیافتهتر و مسقف به خود گرفت، بورس میگفتند.فلسفه کلیدی شکلگیری بازار بورس در جهان، تجمیع سرمایه و تأمین مالی شرکتها و پروژههای آنها در قالب یک سیستم بازار منسجم، قانونمند، پیوسته و شفاف است. مبنای اساسی تشکیل این بازارها همان مفهوم اولیه و ساده شراکت، تقسیم سود و زیان احتمالی میان شرکا است.
کار اصلی بورس اوراق بهادار این است که، زمینه ای فراهم می آورد تا دو گروه از مردم، به طور قانونی، در یک فعالیت اقتصادی شریک و علاوه بر تأمین نیازهای یکدیگر، از منفعت و سود این فعالیت بهره مند شوند. این دو گروه سرمایه گذاران و سرمایه پذیران می باشند. اصول در یک تقسیم بندی ساده، افراد جامعه را می توان به دو گروه تقسیم کرد؛ یک گروه کسانی که پول، سرمایه و یا پس انداز دارند اما نمی توانند با آن کار کنند و گروه دوم کسانی که توانایی انجام فعالیت های اقتصادی دارند اما سرمایه و پول کافی ندارند. حال برای شما که این سوال پیش آمده است که بورس چیست باید بگوییم این دو گروه علاوه بر این که یکدیگر را نمی شناسند و تعداد آنها نیز کم نیست دارای ویژگی های مختلفی هستند.
توضیحات : نوسان را میتوان تغییرات قیمت سهام در کوتاهمدت تعریف کرد. افرادی که در بازه زمانی کوتاهمدت کارکرده و از نوسان قیمتها بهره میگیرند، را نوسان گیر میگویند. نوسان گیری نیازمند دانش و مهارت بالایی در زمینه تابلو خوانی و بازار خوانی است و هر سرمایه گذاری قادر به انجام این کار نیست. ممکن است گاهی اوقات بسیاری از سرمایهگذاران با ورود به بازار سرمایه و طمع سودهای کوتاهمدت، به دنبال نوسان گیری باشند اما طولی نمیکشد که متضرر میشوند و بخشی از سرمایه خود را از دست میدهند. نوسان گیران به دودسته تقسیم میشوند: افرادی که موج صعودی سهم را آغاز میکنند و افرادی که بر موج ایجاد شده سوار شده و روند را پیش میبرند. دسته اول، ابتدا شروع به خریدهای پلهای در سهم میکنند و وقتی اخبار مثبت سهم منتشر شد دسته دوم وارد سهم شده و سوار بر موج میشوند.
توضیحات : تجزیه و تحلیل سهام در بورس روشی است که برای سرمایه گذاران و معامله گران مفید خواهد بود و همچنین می تواند در تصمیم گیری در مورد خرید و فروش برای آن ها مفید واقع باشد . با مطالعه و ارزیابی داده های موجود در سهم شرکت ، سرمایه گذاران و تحلیل گران سعی می کنند با اتخاذ تصمیمات آگاهانه ، سهام خوبی را از بازار را به دست بیاورند . تجزیه و تحلیل بورس ، ارزیابی یک ابزار معاملاتی خاص ، یک بخش سرمایه گذاری یا کل بازار است . تحلیلگران بورس سعی در تعیین فعالیت آینده یک بخش یا بازار دارند . هدف از تجزیه و تحلیل سرمایه گذاری بر روی یک سهم ، تعیین چگونگی اجرای این سرمایه گذاری و میزان مناسب آن برای یک سهم خاص اس ت. عوامل اصلی در تحلیل سرمایه گذاری شامل قیمت ورودی مناسب ، افق زمانی مورد انتظار برای سرمایه گذاری بر روی آن سهم و نقشی که سهم در کل بازار خواهد داشت ، خواهد بود .
توضیحات : اگر تـازه می خواهید وارد بازار بورس شـوید و شـنیده اید که ثروتمندترین افـراد تاریـخ سـرمایه خـود را در بـازار بـورس بـه دسـت آورده انـد، ایـن کتاب الکترونیکی برای شـما نوشـته شـده اسـت و تمـام چیزهایـی را که لازم اسـت دربـاره بازارهـای بـورس مختلـف بدانیـد، برایتان توضیـح می دهد
توضیحات : مخاطب اصلی این کتاب ، افراد تازه وارد بورس هستند و بیشترین بهره را آنان خواهند برد. سهرابی، خواندن این کتاب را به سرمایه گذارانی توصیه میکند که قصد دارند از پتانسیلهای فوقالعادۀ نهفته در بورس ایران استفاده کنند، مدیریت سرمایه خود را در دست گیرند و وارد دنیای پرهیجان، پر ریسک و در عین حال جذاب و پر درآمد بورس شوند و از آسیبهای عمیق، جدی و کمرشکن دور بمانند. در کتاب جادوی بورس شما با هفت باتلاق در بورس ایران آشنا میشوید که اگر ندانسته وارد این بازارِ پیچیده شوید، قبل از این که از سودهای جهشی که گاهی تا بالای ۱۲۰۰درصد در کمتر از یک سال!!! هم بوده، در باتلاقی گرفتار میشوید که نه تنها یک ریال به دست نمیآورید بلکه آن چه را هم که دارید میگذارید و میروید. بازار بورس بازاری بسیار سخت، تخصصی، پرریسک و در عین حال جذاب و پردرآمد هست. اگر شما فردی شجاع، ریسک پذیر، پرظرفیت، صبور، از لحاظ شخصیتی قوی، هوشمندو ماجراجو نیستید، با ورود به بورس خود و زندگیتان را بر باد میدهید. کسی که قوانین نوشته و نانوشتهی بورس را نداند یک ریال -تکرار میکنم یک ریال- هم به دست نخواهد آورد و پولی که اتفاقی به دستش برسد با پول خودش در موج بعدی دودستی و با احترام به بازار پس خواهد داد.
توضیحات : تا همین چند سال اخیر، اکثر مردم تنها راه پسانداز یا حتی سرمایهگذاری کردن را نگهداری پولهای خود در بانک میدانستند. دلیلش هم این بود که با سایر روشهای سرمایهگذاری آشنایی نداشتند. مثلاً آنها نمیدانستند که یک فرد عادی میتواند با سرمایهگذاری در واحدهای یک شرکت تولیدی، به اندازه دارایی خود در مالکیت آن شرکت مشارکت کند. یا اینکه به اندازه دارایی خود در یک شرکت سرمایهگذاری سهیم شود. حال سوال این است که آیا یک فرد عادی میتواند با سرمایه اندک خود، در سرمایهگذاریهای بزرگ شریک شود؟ پاسخ این سوال مثبت است. بازار سرمایه و به ویژه بازار بورس اوراق بهادار این امکان را فراهم میکند تا هر فرد به میزان دارایی و سرمایهای که دارد در یک یا چند شرکت بزرگ سرمایهگذاری کند، و در سود آنها شریک شود.
توضیحات : در این اثر با پشت صحنهی راز میلیاردرهای جهان آشنا میشوید و دلیل موفقیت آنها را به وضوح درک خواهید کرد. در جهان افراد متعددی علاقهمند به میلیاردر شدن هستند، اما برای این منظور برنامهریزی و چشماندازی ندارند. نویسنده در این کتاب ابتدا شما را با انواع روشهای سرمایه گذاری آشنا میکند تا بتوانید تصمیمات بهتری اتخاذ نمایید و با تمرکز بر آن تصمیم، شما هم مثل هزاران انسان دیگر یک میلیاردر شوید. سپس به شما آموزش میدهد که این کار از نظر عقلی ممکن و با استفاده از علم ریاضیات ثابت میکند شدنی است. با اینکه موفقیت فرمول خاصی ندارد، ریز و درشت، بزرگ و کوچک نمیشناسد اما میشود آن را برنامهریزی کرد و بر اساس علم و منطق پیش رفت البته شما نیاز به تخیل و رؤیاپردازی هم دارید. در آخر شما را دعوت به تمرینی عملی میکند تا بدانید واقعاً از زندگی چه میخواهید؟! و خواستار چه هستید؟!
توضیحات : بورس، در اصطلاح علم اقتصاد، مکانی است که کار قیمت گذاری و خرید و فروش کالا و اوراق بهادار در آن انجام میگیرد و به دو نوع بورس کالا و بورس اوراق بهادار است. بورس از طریق جذب و به کار انداختن سرمایههای راکد، حجم سرمایه گذاری در جامعه را بالا میبرد. بورس بین عرضه کنندگان و تقاضاکنندگان سرمایه ارتباط برقرار میکند و معاملات بازار سرمایه را تنظیم مینماید. هم چنین با قیمت گذاری سهام و اوراق بهادار تا حدودی از نوسان شدید قیمتها جلوگیری میکند. بورس مردم را به پسانداز تشویق و بدین وسیله باعث به کارگیری پسانداز مردم در فعالیتهای اقتصادی میشود. بورس سرمایه لازم برای اجرای پروژههای دولتی و خصوصی را فراهم میآورد.