توضیحات : در این کتاب به کشنده ترین بیماری ها و سرطان ها در ایران و نحوه پیشگیری و روش درمان آن اشاره میشود. شما با دانستن این اطلاعات میتوانید از بسیاری از بیماری های خطرناک پیشگیری کنید. سرفصل های این کتاب به شرح ذیل می باشد :
توضیحات : کتاب اختلالات زمینهساز کژکاری جنسی اثر رضا پوردستگردان، به بررسی مباحثی از قبیل: نوروپاتی الکلی، حساسیت، پرکاری تیروئید، کم کاری تیروئید، آترواسکلروزیس، نوروپاتی، سکته مغزی و واسکولیت میپردازد. بیماری ام اس از اختلالات زمینهساز کژکاری جنسی است. (Multiple sclerosis) یک بیماری ناتوانکننده است که مغز و نخاع را تحت تأثیر قرار داده و بیماری ام اس باعث از دست دادن کنترل، دید، تعادل و حواس (بی حسی) میشود. در بیماری ام اس اعصاب مغز و نخاع توسط سیستم ایمنی بدن آسیب میبینند، که به این اختلال بیماری خود ایمنی میگویند. بیماریهای خود ایمنی بیماریهایی هستند که در آنها سیستم ایمنی بدن که وظیفهشان حفاظت از بدن و نابود کردن آسیب رسانهای خارجی همچون باکتریهاست، اشتباهاً شروع به حمله به بافتهای بدن مینمایند.
توضیحات : هرساله نزدیک به ۵۰۰ هزار آمریکایی به سکته مغزی دچار میشوند و تقریبا ۱۵۰ هزار آنان جان میدهند. همین امر سکته مغزی را به سومین عامل مرگ و میر بعد از حمله قلبی و سرطان تبدیل کرده است. حدود ۸۰ درصد تمام سکتههای مغزی موقعی رخ میدهند که لختهای، جریان خون را به مغز مسدود کند. بسیاری از این لختهها در شریانی تشکیل میشوند که قبلا بر اثر تصلب شرایین باریک شده باشد خواه در خود مغز یا متداولتر از آن در شریان کاروتیدی واقع در گردن. ۲۰ درصد باقیمانده عبارتند از سکته مغزی خونریزیدهنده که طی آن خونریزی در مغز صورت میگیرد، همچون خونی که از رگ پاره شده یا زخم شدید سر جاری میشود. سکتههای مغزی خونریز، که احتمالا کشندهتر از سکتههای ناشی از لخته میباشند در افرادی که دارای پرفشاری خون میباشند، شایعتر است.
توضیحات : سیستم عصبی مرکزی (Central Nervous System) به عنوان دریافت کننده، پردازش گر و تنظیم کننده تحریکات، کنش ھا و واکنش ھای ارادی و غیر ارادی انسان، در ارتباطی ھماھنگ با سایر سیستم ھا و با بکار گیری آن ھا، ارتباط و تطبیق انسان با دنیای پیرامون و درون خود را برقرار می سازد. در سیستم دقیق، پیچیده و یکپارچه ی بدن انسان، نقش ھدایت به سیستم عصبی مرکزی و مغز تعلق دارد، از این رو “مغز انسان” قابل تامل ترین پدیده ھا برای شناخت و بررسی ھای علمی و ھمچنین پیچیده ترین و ھنوز ناشناخته ترین آنھاست. در این پژوهش به بررسی اجمالی آناتومی و فیزیولوژی مغز انسان، پرداخته شده است.