توضیحات : این کتاب حامل پیام مهمی برای رفتار روانشناسی سیاست .است. به بیان دقیق تر روان شناسی سیاست را به عنوان یک حوزه روانشناختی خاص از تحقیقات نادیده گرفته است. درست حدس زدید یک قلمروی طبقه بندی شده روانشناسی سیاسی وجود دارد، اما عملکرد آن نامشخص است آیا این مجموعه یک مطالعه سیاسی روانشناسی به عنوان یک علم است؟ یا روانشناسی انسانهای درگیر در فرآیندهای اجتماعی پیچیده که ما آن را «سیاست» می نامیم؟ با مطالعه ساختارهای سازمانهای سیاسی؟ همه اینها شرح های احتمالی این اصطلاح توصیفی مبهم هستند.
در حالیکه تمرکز روانشناسی سیاسی مبهم است یک جنبه کاملاً روشن است – سیاست به عنوان حوزه ای از کنشهای اجتماعی انسان بسیار مهم است روانشناسی در واقع به مواضع مختلف سیاسی وابسته است اما عکس آن چطور؟ چگونه خود سیاست نتیجه اختراعات بشری است – مانند فناوریها یا ادیان؟ قبل از ظهور روانشناسی فرهنگی این موضوع در روانشناسی مطرح نشده بود این کتاب یک نوآوری نظری فراتر از اولین تلاش برای پرداختن به سیاست در این زمینه است (ماگیوگلو ۲۰۱۴ تفاوت این کتاب در تحلیل نظری ابتکاری آن درباره نحوه تنظیم نظامهای سیاسی برای عملکرد بین ساختارهای اجتماعی است که چارچوب «سیاست» را تنظیم میکنند و افرادی که روابط نقش اجتماعی خاص خود را با آن چارچوب برقرار می.کنند این روابط نقشی چندگانه و همزمان هستند و پیامدهای جمعی دارند.
توضیحات : «سیاست» ارسطو درباره خانواده و تدبیر منزل و بندگی و مالکیت و زناشویی، نظریات افلاطون و نقد حکومتهای اسپارت و کرت و کارتاژ، قانون اساسی و مسائل مربوط به آن، انواع گوناگون دموکراسی، الیگارشی، جمهوری یا حکومت حدوسط میان آن دو، علل انقلابات در حکومتها، روش تشکیل دموکراسیها، الیگارشیها و روش پایدارداشتن آنها و درباره حکومت کمال مطلوب بحث میکند. مباحث کتاب بر مبنای روش استقرایی است و ارسطو به تاریخ و اوضاع و احوال و طرز حکومت کشورهای مجاور یعنی به واقعیات نظر دارد و تنها به دنبال مدینه فاضله نیست.
توضیحات : کتاب امام علی و ستون پایه های سیاست حق مدار شامل یک پیش گفتار و هفت بخش است که همراه با منابع در ۲۴۴ صفحه نگاشته شده است. این کتاب را که نتیجه سالها تحقیق و تجربه سیاسی این نویسنده است در تابستان گذشته به نشر اینترنتی رساندم. در این کتاب ستون پایه های اندیشه ها، راهبردها و روشهای سیاسی – حکومتی امام علی، در متن نقد بنیادی سیاست رایج سنتی در گرایشهای گوناگون شناخته شده اش، بازنگری شده و با روش تطبیقی ارزیابی گشته اند. در پیش سخن به ضرورت نقد بنیادی ستون پایه های سنتی سیاست، تبیین فرایند نوین سیاسی یا سیاست حق مدار، نقد آنچه فلسفه سیاسی اسلامی نامیده می شود، و نیز ضرورت باز شناسی اندیشه و رفتار سیاسی نوین امام علی پرداخته ام. بخش نخست نوشتار به فلسفه اخلاق، سازگاری سیاست و اخلاق در دیدگاه و رفتار امام علی، و بررسی تحلیلی برخی از رویکردهای سیاسی وی اختصاص دارد که در آنها ارزشهای اخلاقی و هوشیاری سیاسی در پیوندی جدایی ناپذیر جلوه گر شده اند.