توضیحات : فلسفه و ریاضیات پیوندی ناگسستنی با یکدیگر دارند و در جهان جدید زبان ریاضی می تواند راهگشای مناسبی در گفتگوهای فلسفی باشد . یکی از موضوعات اصلی فلسفه، به ویژه مکتبهایی مانند حکمت متعالیه صدرایی “موجود مجرد ” است، مثلا وجود مفارق با ریاضیات اشتراک موضوع دارد. در فلسفه صحبت از وحدت کثیر، وحدت کثرت، یک – دو، ، تسلسل، استنتاج و قیاس مرکب و برهان خلف می کنیم که در تمامی مسائل، اشتراک موضوع با علم ریاضی وجود دارد. در قرن بیستم بسیاری از فیلسوفان ریاضیدان نیز بوده اند مانند برتراند راسل و بسیاری از ریاضیدانان نیز مانند ای، آی، جی بروئر فیلسوف بوده اند. در واقع خلاقیت فکری در ریاضیات و فلسفه در نهایت یکی است.
توضیحات : فریدریش نیچه نامی ناآشنا نیست؛ هر آن کس که باید او را بشناسد، می شناسد و هر آن کس هم که چه نمی شناسد و یا از او و اندیشه هایش بیزار است، چه بخواهد و چه نخواهد، از او بسیار تاثیر پذیرفته است. رکس ولشن استاد فلسفه و رئیس ارشد دانشکده ادبیات، هنر و علوم در دانشگاه کلرادو کلرادو اسپرینگز ایالات متحده در این اثر با جزئیات فراوان و موشکافی هایی دقیق به کاوش فلسفه نیچه پرداخته است. این کتاب مشتمل بر 9 فصل بوده و زبان آن، علی رغم پیچیدگی هایش که البته پیچیدگی های خودِ فلسفه نیچه است، زبانی است ساده و روان. بنابراین قشر خاصی از خوانندگان را طلب نکرده و هر کسی با کمی اطلاعات فلسفی قادر خواهد بود تا از پی خوانش آن برآید.
توضیحات : فلسفه به زبان ساده به بررسی موضوعات گوناگون فلسفی می پردازد. به یقین، سبک سلیس و روان آن شوق خواننده را برای مطالعات بیش تر برخواهد انگیخت؛ دقیقا همان کاری که از یک متن مقدماتی انتظار می رود. این کتاب برای هر کسی که می خواهد بداند اساسا فلسفه درباره ی چه موضوعی سخن می گوید، فوق العاده سودمند است. تیچمن و اوانز در این کتاب، که اخیرا بازبینی شده و مطالب آن تفصیل یافته است، شاخه های مختلف فلسفه را آن گونه که در دنیای انگلیسی زبان امروز مورد مطالعه قرار می گیرد، به زبانی ساده معرفی می کنند. مولفان کتاب، قلمرو فلسفه را به شش بخش تقسیم کرده اند: ما بعد الطبیعه، فلسفه ی اخلاق، فلسفه ی سیاست، فلسفه ی علم، فلسفه ی منطق و فلسفه ی زندگی. آنان کتاب را با شرح مختصری درباره ی چیستی فلسفه آغاز می کنند و پس از آن، با ورود به محوری ترین و مهم ترین مسائل فلسفی از آن جمله: مباحث مربوط به ماهیت وجود، معرفت، آزادی، خدا، اخلاق، سیاست، علم و هدف از زندگی انسان، خواننده را راهنمایی می کنند.