توضیحات : هیپنوتیزم یا خوابگری شاخهای از علم روانشناسی است که در آن به وسیلهٔ تلقین، شخص در حالت خاصی ازهوشیاری قرار میگیرد. هیپنوتیزم یا به طور دقیقتر هیپنوز موجب تسلط دیگری بر فرد نمیشود بلکه دیگری با ضمیر ناخودآگاه آدمی به مکالمه و القای تلقینات میپردازد. همهٔ هیپنوزها نحوی خودهیپنوتیزم است و هیپنوتیزور خارجی فقط مامای هیپنوز از درون انسان است و آن را میزایاند.
توضیحات : از روانکاوی آموختهایم که ماهیت فرایند سرکوب در پایان دادن و محو کردن ایده یا فکری، که امری غریزی را نشان میدهد نهفته نیست، بلکه ماهیت این فرایند جلوگیری از آگاهانه شدن آن ایده است. وقتی چنین امری رخ میدهد، میگوییم که آن ایده در وضعیتِ «ناخودآگاه» است، و قادر هستیم دلیل و بیّنه کارآمدی فراهم آوریم تا نشان دهیم حتی وقتی این فکر ناخودآگاه است، حتی وقتی شامل ایدهای است که در نهایت به آگاهی وارد خواهد شد، میتواند تأثیراتی ایجاد کند. هر چیزی که سرکوب میشود حتماً در ضمیر ناخودآگاه باقی میماند، لیکن باید دقیقاً از همین اول خاطرنشان کرد که امور سرکوبشده همه ضمیر ناخودآگاه را تشکیل نمیدهند. ضمیر ناخودآگاه حیطهای گستردهتر دارد و امور سرکوبشده بخشی از ناخودآگاهاند.
توضیحات : TEC Method سیستم آموزشی جدیدی است که برای اولین بار فکرافزارهایی به سبک لایتنر را نوشتاری کرده و نیاز به وسایل گرانقیمت و حجیم را مرتفع ساخته و آن را در غالب چند کتاب، کتابچه و فلش کارت عرضه نموده است. البته در این جا تمام جملات مربوط به کتاب اول، یکجا و بدون رعایت روش EC Method آورده شده است. TEC Method از بین چهار رکن اساسی یادگیری (یعنی خواندن، نوشتن، صحبت کردن و شنیدن) رکنِ نوشتن (writing) را محور قرار داده و به این وسیله قصد دارد سه رکن دیگر را همزمان و همراستا با آن درگیر سازد. زیرا هنگام نوشتن انسان ناخودآگاه با خود حرف میزند (یک مکالمه درونی)، بعضیها زیر لب و بعضیها ذهنی (speaking)؛ سپس زیر لب گوییها یا گفتار های ذهنی از طریق گوش یا مغز شنیده میشوند (listening)؛ و زمانی که مینویسیم، یک بار دیگر با چشم آن را میخوانیم (reading).